Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulęgałka

starania o ciążę

Polecane posty

Chcące, przygotowujące się : Nick..............Wiek..... ....Termin@..... .....Miejcowość malpka24.........24...........11.02..................Irla ndia Staraczki : Nick...............Cykl...... .Wiek. ........Term in@.........Miejscowość ciekawa..............2.......21............2123.01.. ......Wielkopolska biegaczka80........1..........?...........15-18.02.2 012.............. ira2013...............2..........26.............15.01 2012..........Śląskie maya10...............5..........28..............30.01.... ...........ireland bezikmalinowy.......1.........28..............17.02...... .....dolnośląskie czarnulka90......... 1.........21..............28.01................Anglia słasica.................1.........28...........28.01.... ...warm.mazurskie ulna30.................4..........28...........28.01..... ........małopolska sebza..................3..........26............30.01.... .........warszawa sonholindo..........+2lata.......23...........9-12.02 ............Setubal marta2387...........1.5roku.....25...........ok.03.02.... ........Śląskie kruszynka1990......11.........21..............19.02...... .........łódzkie ulęgałka.............5...........29..............23.01. 02............lubelskie silka33................2lata......33..............21.01....................LU Brzuchatki: Nick.................Szcz.Cykl.....wiek.......T.P........ ......Miejscowość 0451994.............9.12.11........31........13.09.2012............Ateny

Gość czarnulka90
ja w pierwszej nistety nie utrzymanej ciąży tak miałam że test w dniu spodizewanej @ wyszedł negatywny , a kilka dni później już byl pozytyw.

DZIEKI MAŁPKA:)z wczesniejszych wpisów wyczytałam ze na badania idziesz w lutym,te wszystkie badania niezbedne!co do bad. chormonów proponuje tez TSH3 TSH4 WSZYSTKIM STARACZKOM przeciwc: igg,igm toksoplazm,rózyczke,cholesteroHDL,LDL NA POCZATKU MYSLAŁAM ZE TO ZBEDNE jednak bardzo wazne dla starajacych sie o dzidzię.

no i widzicie wszystko jest mozliwe i wszystko sie moze zdazyc i to wtedy kiedy najmniej sie tego spodziewamy :) i kazda ma inne objawy i kazda cize przechodzi inaczej , czarnulka trzymam mocno kciuki &&&&& 🌼

Gość czarnulka90
dziekuje malpka , nawet nie wiesz jaka nadzieje mi to dalo co zobaczylam dzis , poczekam jeszcze do soboty i wtedy powtorze test aby być pewna , i wtedy od razu do Pl lekarza , niestety mieszkam w uk

tak silka wybieram sie zobaczymy co mój lekarz na to powie i jakie badania mi zaleci ale chcialabym zrobic tyle ile dam rade bo tutaj lekarze sa do d...y wiec tyle ile zdaze w polsce :/ mam nadzieje ze wszystko ok bedzie ❤️

własnie CZARNULKA90 w pierwszej ciazy mialam tak samo..dlatego mimo ze juz po ter.@4 dni to nie moge sie zdecydować jeszcze...:( jak tam u Ciebie?BEDZIESZ ROBIC TEST nastepny?bo TY MYSLĘ ZE JUZ NIEDŁUGO DO BRZUCHATEK SIE PRZENIESIESZ..JAK MIAŁAS 2 KRESKE JEDNAK WIDOCZNA TROSZKE :) SORKI WSZYSTKIM,ZE TAK SIE ROZPISUJE JAKO NOWA ALE DZIS WYJATKOWO MAM WIECEJ CZASU;)

silka pisz pisz super ja to mysle ze do tych brzychatek sie wiecej dziewczynek przeniesie , nawet jesli one nie chca w to uwierzyc to ja i tak jestem dobrej mysli i sciskam was wszystkie mocno i trzymam kciukasy za wszystkie &&&& ;)zeby jak najszybciej przenisły sie na dól tab bo 0451994 troszke samotna tam jest :( [kwiatek}

DOKŁADNIE MAŁPKA24 kazda z nas ma inny organizm,objawy,wiek też gra role(im młodszy organizm tym lepiej)zdrowe odzywianie oczywiscie,zero uzywek...no ale jesli ktos sie stara to wie o tym;)choc nie latwo niektórym np.z fajek zrezygnowac..ja staram się do minimum.no i folik oczywiscie,magnez.Selen tez jest dobry słyszałam wiecie cos na ten temat?TYMBARDZIEJ JAK MA SIE NIE NAJLEPSZE WYNIKI TSH

Gość czarnulka90
silka ja pierwszą ciążę poroniłam 28listopada, teraz udalo się w 1 cyklu dlatego jeszcze tak nie dowierzam , masakra , kolejny test zrobię w sobotę bo wtedy jest spodziewany termin @ a jak wszystko dobrze pójdzie to w poniedziałek do lekarza

RÓWNIEZ TRZYMAM KCIUKI ZA WAS WSZYSTKIE JEDNAK CZARNULKA90 I ULEGAŁKA TO PEWNIE PIERWSZE BEDA W TAB.ZE SZCZESCIARĄ0451994:)GRATULACJE!TYLKO POZAZDROSCIĆ CÓRECZKI I BLIZNIACZKÓW:)TO MOJE MARZENIE MIEC ZA 1 RAZEM 2 MALUTKIE SZCZESCIA:)ACH...MARZENIA...OBY CHOC JEDNO BYŁO NAJWAZNIEJSZE ZDROWE!

Gość czarnulka90
jeszcze nie ma co , zaczne się cieszyć dopiero jak wyjdę od lekarza , z wiadomością że wszystko w porządku :)

CZARNULKA a mozna wiedziec w którym tyg.nastapiło poronienie?bo od list.2 mc.dopiero mineły ...i zalezy tez czy samoistne poron.czy czyscili cie?mój lekarz mówił ze minimum 3 mies.lepiej sie wstrzymac ze starankami:( by organizm sie zregenerował..

Gość czarnulka90
samoistne , bardzo wczesna ciąża nawet usg mi nie robili , i dostałam informacje że po poronieniu kobieta jest bardziej płodna , jeśli było samoistne to można się starać od razu po pierwszej @

hej dziewuszki! witam silka! no i dziewczynki nowiutki , super ,że jest na już tak dużo:), zrobię jutro rano bo test mi dzisiaj przyszedł, ale czuję ,że się nie udało, no nic dam Wam znać jutro. Kurczę muszę nadrobić trochę. Tylko Wa przeczytam.

Gość ulna30
czarnulka 90 ,CHOCIAZ JEDNA DOBRA WIADOMOSĆ miałam sie narazie nie odzywac i czekac do @ ale czytam was codziennie i jestem dziewczyny na bieżąco, co u was, .czarnulka napewno ci sie udało jak masz dwie kreseczki to juz prawie sukces duży, i uwierz w to bo po poronieniu sa własnie najwieksze i możliwe szanse na poczecie, bo macica jest jeszcze rozdrażniona po ostrtniej ciązy, Ja czekam do 28, a nawet do poniedziałku z testem jak nie przyjdzie @ , to wtedy testuje jak wytrzymałam tyle- to wytzrymam te pare dni , i próbuje o sobie nie myśłeć, u mnie objawy to tylko tyle iz mierze temperature dzis rano , była 37,4 jest wieksza od ostatnich , i co chwilami mam przeczucia ze przyjdzie @ bo mnie brzuch poblewa jak na nią, CZAS POCZEKA ,zobaczymy!! pozdrawiam was wszystke staraczki i te brzuchatki !!:)

jesli bardzo wczesna i samoistnie to JAK NAJBARDZIEJ JEST MOZLIWE ZE SIE UDAŁO:)W SOBOTE CZEKAM NA POZYTYWNE 2 GRUBE KRECHY! JA CHYBA TEZ W SOBOTE SIE SKUSZE...;)chyba ze nie wyrobie i jak jutro@nie bedzie to zrobie..:) uciekam na razie zadbac o mezusia i obiadek podac:)do wieczora lub jutra!CIESZE SIE,ZE JEST TAKIE FORUM:)POZDRAWIAM WSZYSTKIE DZIEWCZYNY.NIC SIE NIE ODZYWAJA...TROCHE PRZESADZIŁAM DZIS Z NETEM...;0

Gość ulna30
CZARNULKA DOBRZE PISZE, Ja poroniłam w 8 tyg. i miałam łyżeczkowanie, poczekałam 3 cykle i staram sie teraz 2 cykl, mam nadzieje ze z powodzeniem , chociaż niechce w to wierzyc,

Gość rumianek dzbanek
ulęgałka - juz pisałam wcześniej, u mnie Acon, zrobiony w dniu spodziewanej miesiączki, od razu pokazał dwie kreski. Okres w ciąży nie jest fizjologicznie możliwy. Możliwe są krwawienia albo plamienia, ale nie typowa miesiączka, bo to niemożliwe z punktu widzenia procesów biologicznych. Kreska ciążowa musi być różowa albo czerwona (ewentualnie fioletowa, zależy od testu), ale widoczna. A często zdarzają się odbarwienia testów w miejscu kreski testowej (test sprawdzony po czasie) i stąd złudne podejrzenia ciąży (sama tak kiedyś miałam). Dlatego najwiarygodniejsza jest beta. W każdym razie, jeśli są dwie kreski, druga nawet blada, ale wyraźna, to jest ciąża i tyle.

mnie od czasu do czasu pobolewa ale bardzo delikatnie , nie miałam na razie żadnego dużego bólu, no i piersi nie bolą bardzo, jak jutro negatyw to idę do ginka, czarnulka ja już mogę Ci pogratulować:),

Gość bezikmmalinowy
hej :) ja już po wizycie, laryngolog kazał mi przyjść w piątek na wymaz z gardła , wyniki będe miała w przyszłym tygodniu , kurcze musze sie wstrzymać od staranek narazie bo lekarz podejrzewa jakąś bakterie i mówi że jak coś wyjdzie z wymazu to może trzeba będzie dać antybiotyk , jak nie urok to sraczka :p

Gość bezikmmalinowy
silika a jakie masz TSH ? ja 2.60 narazie a wcześniej 4.80 >:

witam staraczki nowe i stare :) wiem co o testach bo sama to przeszłam ze jeden dzień po test negatywny i dopiero wyszedł po tygodniu z tym ze ja wtedy myślałam ze to przez zmianę klimatu a tutaj taka niespodzianka z ty ze po 12tyg.poronienie. czarnulka 3mam kciuki to na pewno ciąża:) ulęgałka spokojnie bez stresu na pewno będą 2 grube kreski

teraz staram się o tym nie myśleć i być pozytywnie nastawiona w końcu kiedyś musi się udać :) a teraz mnie jakoś jajniki ćmią jakbym zaraz miała okres dostać

...hejo...ulegałka trzymam kciuki...wyobrażam sobie jak sie musisz juz dzis czuc....pewnie zniecierpliwiona i ciekawa strasznie...ale wytrzymaj...jestem/jestesmy z Tobą:) ............do wszystkich staraczek co piszą ze sie rozpisują............ piszcie dziewczyny, piszcie, nie przejmujcie sie, jesli macie, czujecie taką potrzebę to piszcie gaduły!!!! ...jest super!!!!....fajnie sie czyta...i w ogóle jesteście the best...:)jestem z Wami nawet jak mnie nie ma:p sciskam:)

martusia i co ja widze!!!...piszesz ze starasz sie nie nakręca a robisz to przez duże N (mze juz sama tego nie kontrolujesz)...kochana spokojnie...fakt zostało Tobie sporo tych dni do @ ale bądz dobrej mysli...moze sie udało...ja trzymam za Ciebie mocno kciukasy...dwa:p

no właśnie dziewuszki bez nakrętki miało być;) a sama to robię:( czarnulka a masz jakieś objawy Ciąży? Bieguśka działasz dzisiaj?;)

działam działam kochana a jak!!!:p trzymaj kcuki:)...nie nakręcaj marty ulegałka ...juz sie pytasz o objawy...ech Ty...a Ty jutro bez dwóch kresek nawet sie nie pokazuj heheheh to rozkaz!!!