Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka_puchatka

Plan SCHUDNĄĆ!! Bez wymówek do celu!!

Polecane posty

kurcze przyznam się wam, że sie objadłam surówką ale 100g kapusty ma 29 kalorii a marchewki 27 więc chyba aż tak bardzo nie zgrzeszyłam... :/

JA Na-razie daje rade wspomagam se colonem c w moim przypadku (zaparcia) działa super a po za tym pęcznieje w żołądku i czuję sie syta

ja tez jestem glodna... zjadlam obiad o 16, a przed 19 zjadlam 2 kromki ciemnego chleba z ryba wedzona i czuje masakryczny glod. Ale to pewnie dlatego, ze ciagle mysle o jedzeniu:)

Ja wczoraj też po 19 jeszcze jadłam,ale ja jestem przed miesiączką i mam zachwiania teraz:)Dzisiaj jeszcze nic nie jadłam bonie mam ochoty puki co.Na obiad zrobię sobie sałatkę.Sałata zielona,pierś i warzywka.A oprócz tego będą ziemniaczki,kurczak sałata-ale to nie dla mnie.Dzisiaj piąty dzień u mnie.

ja juz po sniadanku - znowu kanapki ciemne pieczywo, poledwica i pomidor. Musze jakos sobie urozmaicic jadlospis. Nie moglam wczoraj spac i szukalam dieetycznych przepisow, i znalazlam fajny przepis na omlet z tunczykiem, albo z pieczarkami. Ale dzis nie mialam weny tworczej. Co do sniadan - powinno sie je jesc jak najszybciej po przebudzeniu i powinno byc najbardziej kaloryczne ze wszystkich posilkow w ciagu dnia - bo daje nam sile na caly dzien:)

dziś rano waga wskazywała 71,4 kg jestem pełna nadziei, jutro dorzucę brzuszki i może rower jak będe widzieć na wadze 6 z przodu uffff to będzie super uczucie.

najgorsze że dziś jadę do mamy na obiad i ciężko będzie czegoś pysznego odmówić . miejmy nadzieję że dam rady

no mnie mama tez dzis zapraszala na obiad. Ale niestety nie pojade, bo mama ma na obiad zeberka - czyli raczej malo dietetyczne miesko:) Najgorzej mnie wkurza to, ze jak komus mowie, ze sie odchudzam, to ludzie nie rozumieja...albo sie smieja,albo mowia: jak raz zjesz takie tluste zeberko to przeciez nic ci sie nie stanie. To normalnie minus 10 do mojej motywacji...

heh hej. Ja dzis na wadze zobaczyłam niestety 0,2kg więcej jednak sie tym nie przejmuje, bo nie moge zdjąc pierścionka ani obrączki z palców więcmi sie pewnie woda zatrzymała. renka gratuluje wyniku!!!!

Gość mjluska89
ja jutro rano staje na wagę. i mam wielką nadzieję,że znów ubędzie :) trzymajcie kciuki :)

witam jakoś wczoraj przeżyłam ten napad głodu ale miałam jeden poza planowy posiłek... jakieś + 200 dziś postanowiłam się zważyć i u mnie waga pokazuje dzisiaj 62 kg cieszę się!!!! właśnie zjadłam niestety kotleta w panierce bo miałam gości do tego wielką porcje zielonego groszku z marchewką bez żadnych ziemniaków i popijam wodę dziś ćwiczę

matka puchatka - nie przejmuj sie ta waga,bo moze za czesto sie wazysz. Ja sie waze raz na tydzien, bo tak to rano waze 74 kg, po sniadaniu i obiedzie 74,5 a wieczorem pocwiczeniach 73,7 kg. Dlatego najlepeij sie wazyc raz na jakis czas, i rano, po skorzystaniu z toalety:)

Gość zielona pietrucha
cześć dziewczyny,ja też trzymam się mocnego postanowienia,do wakacji już tylko pół roku i ja w nowej odsłonie to motywuje

Gość mjluska89
ja właśnie zaliczyłam 40min fitnessu :) czuje energię! za godzinke kolacja a potem skakanka pójdzie w ruch :) i jutro rano na wagę :) zobaczymy jak mi ten weekend wyszedł :)

Gość mjluska89
ja na skakance długo nie mogę bo mnie nogi bolą :/ dołączam piłkę do moich ćwiczeń jako urozmaicenie :D mam nadzieje ze też coś pomoże. to co...jutro rano ważymy się?

Gość mjluska89
więc jutro z rana bez śniadanka obowiązkowo wszystkie się ważymy :D jestem ciekawa i już się nie mogę doczekać. mam nadzieję że będę zadowolona!

a jakos dzisiaj mi tak caly dzien przemija bardzo sennie. Wypilam 2 kawy, pocwiczylam, ale nadal chce mi sie spac i snuje sie po mieszkaniu jak lunatyk...

Gość mjluska89
ja chętnie poszła bym już spać. ale synek jeszcze nie śpi więc nie mam jak... byle do jutra rana

a ja dla odmiany dzisiaj wogóle nie jestem głodna . ale długo wytrzymałaś na skakance brawo :):):) ja po 10 minutach już nie daje rady

ja skacze na skakance od poniedzialku, i w poniedzialek tez dalam rade 10 minut,ale z kazdymdniem jest lepiej,wiec dodaje sobie 5 minut. Dzis az w szoku bylam ,ze udalo mi sie tyle wytrzymac:)

dziewczyny przyjmiecie mnie do swojego grona? jestem załamana, dzisiaj się ważyłam i na wadze 70. To mnie zabiło. Ostatnio tak nie wiele jem i wychodzi na to że tyje.. nie potrafię sama schudnac, może z wami by mi się w końcu udało

jasne! O ile moge decydowac za autorke topiku:) Ale wydaje mi sie,ze im nas wiecej, tym lepiej - bedziemy mogly sie razem motywowac:)