Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka_puchatka

Plan SCHUDNĄĆ!! Bez wymówek do celu!!

Polecane posty

ja jak mam taki napad to jem gorzką czekoladę ( 74-85%) kakao. ma niski indeks glikemiczny więc nie mam wyrzutów sumienia. co prawda jem 2 -3 kostki i mi wystarczy. albo mieszam serek homogenizowany ze słodzikiem dodaje krople aromatu migdałowego albo esencji waniliowej i dodaje kilka migdałów lub orzechów laskowych. po takim deserze mam dość słodkiego na kilka dni.

dziś zjadłam owsianke( na wodzie), 2 małe pomarancze, gotowaną pierś z kurczaka, kilka migdałów i kubek czystej zupy pomidorowej. kurcze jestem głodna... tylko jak zjem cos więcej to będe miała wyrzuty sumienia:( no chyba, że ugotuje brokuła.

weszłam na wagę - 61,8 kg!!! tyle, że wczoraj prawie nic nie zjadłam. w każdym razie jestem cała w skowronkach :D na razie nic nie zmieniam w tabelce, poczekam do jutra rana na potwierdzenie :) wczoraj wieczorem przyjechało do mnie moje szczęście, więc ogólnie pełnia szczęścia :) hehe, w sumie to chyba już wiem czemu waga spadła :D świntuszek ze mnie :D jak mam ssanie w żółtaku to piję kubek barszczu czerwonego albo zjadam ogórki kwaszone :) chyba wszystkie mocno ograniczyłyśmy posiłki. trzeba uważać, żeby niedługo nie rzucić się na jedzenie.

gratuluje!!! u mnie też lekka zmiana bo na wadze dziś 70,1 kg coraz bliżej 6 z przodu. wczoraj jednak zjadłam troche gotowanych brokułów i jeszcze tartą marchewke. stwierdziłam, że lepiej to niż głodna siedzieć i marzyć o pączkach.... a propo za tydzień tłusty czwartek! marzy mi się zobaczyć wtedy 68kg. nawet 68,9:) wiem, że nikłe szanse, ale pomarzyć dobra rzecz:)

o raju, już za tydzień Tłusty Czwartek?! niedobrze niedobrze bo zawsze testuję wtedy pączki z różnych źródeł i kończy się na 5-7 pączkach :D a do tego faworki, które ubóstwiam! muszę się powstrzymać i zjeść jednego.... i dobrze, że zjadłaś coś! nie wolno się nam głodzić... najwyżej ciut wolniej waga będzie spadać ale za to nie będzie efektu jo-jo :) wczoraj piłam grzańca galicyjskiego. rany, jakie to jest pyszne!

no niby nieco ponad kilogram, ale u mnie ta waga jest strasznie chimeryczna:( ja mam plan na tłusty czwartek. jem tylko gotowane warzywa jako przekąski a zamiast posiłków zjem 3 pączki:):) jeden pączek to około 280 kalorii więc zamkne się w 1100. wiem,że to nie zdrowo, ale raz w roku można sobie na to pozwolić:):):)

trzeba coś w końcu z tego życia mieć. jestem pewna, że mąż wróci z pracy z pączkami a ja co? będe siedzieć, patrzeć i będe coraz bardziej nieszczęśliwa w końcu skusze się na 1 czy 2 i potem będe miała wyrzuty sumienia. lepiej od razu założyć, że zjem te pączki i za wczasu pomyśleć co zrobić, żeby pyszne ciepłe pączusie nie zachwiały za bardzo diety:):):) już sie ciesze na słodką nagrode:P hehehe

melduję się na posterunku :) przede mną leżą truflowe cukierki i ciasteczka Tango a ja twardo się trzymam :) co prawda piję grzańca ale dzisiejszy dzień był dietetyczny (owsianka, mandarynka, sałatka z kaszy gryczanej, sałata lodowa z oliwą, pomidorkami i fetą. moze skuszę się na jedno ciastko ale w sumie wolę poczekać na te 3 pączki za tydzień :) jutro się zważę i uaktualnię tabelkę. buziaczki kochane i do jutra

dobry wieczór dziewczyny u mnie nadal trwa dietka dzielnie się trzymam wszystko według planu w sobotę się ważę i uzupełniam stopkę dzisiaj za to wogóle nie ćwiczyłam jakaś osłabiona jestem ehhhh ledwo się opanowałam żeby dzisiaj nie zjeść frytek które zrobił mój mąż ale się powstrzymałam i jestem zadowolona:P ahhh no no za tydzień pączki i słodkości oczywiście będziemy grzeszyć pychota nie mogę się doczekać dzisiaj jak tak stanęłam przed lustrem to zauważyłam że trochę schudłam szczególnie na brzuchu do mojego celu jeszcze 4 albo 5 kg... nie mogę się doczekać aż zobaczę 55 kg ostatni raz ważyłam tyle z 6 lat temu

wow gratuluje dziewczyny!!! dzielnie się trzymacie:) ja dziś na śniadanie ta owsianka na wodzie, 2 pomarańcza, duszony kurczak ( zielonej paście curry i jogurcie naturalnym) a do tego gotowane warzywa ( marchewka, brokuł i kalafior). do tego masa wody. mój mąż dziś mnie kusił michałkamii truflami w czekoladzie, ale też byłam dzielna:) miłego wieczoru dziewczyny.

wyznaczyłam sobie cele krótko i długoterminowe. daje sobie czas do kwietnia na osiągnięcie celu ostatniego. pierwszy cel to 66 kg mam nadzieję, że uda się do końca miesiąca. jakby nie było w ciągu niecałego miesiąca udało mi się zgubić 4,5 kg. kolejny cel to 64 kg i mam nadzieje zobaczyć je do końca marca. a celem ostatecznym są 62kg i marzy mi się zobaczyć je na wadze do końca kwietnia, żeby na lato wyglądać jak laska:):):)

waga dzisiaj rano potwierdziła wczorajszą! :D jest 61,6 kg, zaraz uaktualniam tabelkę i stopkę. ekstra, że się trzymamy! nic tak nie cieszy jak coraz seksowniejsze odbicie w lustrze:D setny brzuszku dopiero teraz zobaczyłam, że Ty masz aż 170cm wzrostu! już z obecną wagą jesteś laseczką! przy 55 kg będziesz jak modelka :) matko_puchatka mnie też kusiły michałki truflowe w czekoladzie :D przyznaję, że zjadłam 1 michałka i 2 ciasteczka Tango. tak mnie zemdliło od tego słodkiego, że myślałam że się to skończy wizytą w wc. przed odchudzaniem to było nie do pomyslenia bo taką paczkę słodkiego bez problemu zjadałam sama :) małe kroczki sa lepsze bo jakby od razu postanowić zrzucić np. 10 kg to tak lekko stresująco jest:) a tak 2-4 kg wygląda bardziej zachęcająco i prosto:)

pseudonim-------wzrost------waga startowa------waga obecna------cel matka_puchatka 173------------ 74,5 -----------------70,5---------------66 mjluska89----------165--------------86------------- ---- 82--------------80 setny brzuszek---170--------------65-------------------60--------- ---------- suzana_beauty---172-------------73,5------------------71 ----------------65 renka26-----------160--------------73,4----------------- 71,3------------------ pauuulla24---------------------------75------------------ --70------------------ m. pyzaaa--------161---------------65,6----------------61,6---- ------------60

a u mnie zaklęte 70 kg:( cholerka jestem wściekła. byłam pewna, że dziś zobacze 69 kilogramów. aż mi sie nie chce jeść tej całej owsianki... i rzeczywiście setny brzuszku musisz wyglądać jak szprycha:P:P ja tylko 3 cm wyższa a 10 kg cięższa... masakra!!!

dziewczyny chudniemy:):) trzymamy się dzielnie ja właśnie zjadłam jajecznicę z groszkiem i jedną kromkę razowego i wypiłam kawkę ze zwykłym mlekiem a wy jak laseczki się macie przed weekendem?? macie jakieś plany?:) puchatku nic się nie martw waga napewno zleci nim sie obejrzysz

kurcze dziewczyny ale wam te kg lecą na lep na szyję bym nawet powiedziała. ile dziennie ćwiczycie ? mi waga nadal stoi na 70,3 i tak od tygodnia ale niby sie trzymam :(

wzrost -160cm 12.01.2012 waga- 73,4 kg 14.01.2012 waga 72 kg 04.02.2012 waga 71,3 kg 10.02.2012 waga 70,3(4)

wzrost -160cm start 12.01.2012 waga- 73,4 kg 14.01.2012 waga 72 kg 04.02.2012 waga 71,3 10.02.2012 waga 70,3 czasem 70,4

u mnie waga stoi w miejscu od tygodnia prawie jest 59 zdaje sobie sprawę że teraz będzie najtrudniej zrzucić te ostatnie kg...

heja. wczoraj z tej radości, że tak schudłam, poszalałam jedzeniowo i alkoholowo. no i dzisiaj na wadze pół kg więcej. tak więc te moje 61,6 kg to chyba takie w ekstra sprzyjających okolicznosiach jest a nie na stałe :) renka26 ja nic nie ćwiczę. jestem leniuszek. z tymi piersiami to jest właśnie najgorsze w odchudzaniu. lubię jak mam większe, wtedy skutecznie odwracam uwagę od większego brzuszka albo zaokrąglonego biodrka:D

Zjadłam sobie te 7 pierogów.Dla porównania moje dziecko też 7.Pisało tam że 100g pierogów czyli 4 sztuki to 198 kcal.Myślę że nie będzie tragedii tym bardziej że nie jadłam śniadania.

hej dziewczyny witam po weekendzie:) uwaga uwaga moja waga wskazała dziś 69,9 kg. wiem wiem tylko 200 gram od piątku, ale i tak cholernie się ciesze!!!!!!! boże teraz tylko trzeba pilnować, żeby nie poszybowała w góre i systematycznie zrzucać wage:) marzyłam o tej chwili!!!!!