Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo------anna

Termin lipiec - wrzesień 2012, jest ktoś?

Polecane posty

Megan ale przynajmniej dostaniesz w miarę konkretne pieniądze dodatkowe becikowe z gminy 1000 zł i z dodatkowych ubezpieczeń więc na wózek wystarczy haha

Alcia 28 zgadazam sie z Toba mamy dodatkowe ubezp w pzu wiec jeszcze do tego dojdzie 1200zl i wyprawka gotowa:)

Gość Jo-------anna
Megan, to chyba mniej więcej taki jak mój ten brzusio.:))))

no dokladnie bardziej sklaniam sie ku Tobie ze ledwo ledwo cos dostrzec mozna:p a dodam ze tez dosyc szczupal jestem :)

Doti u Ciebie juz tak super widac :D juz nie moge sie doczekac zeby byl taki jak Twoj :p

Gość Jo-------anna
No u mnie jeszczemniej widac gdy mam bluzkę, tak to trochęsię wylewa jak nie mam. ;)

Joanna wydaje mi się że nie jesteś samotną matką bo ojciec jest znany i jak coś możesz żądać od niego alimenty ale nie wiem czy tak jest ;)

Gość Jo-------anna
Dziewczyny, a jakie najlepiej staniki przy małych piersiach? Takie normalne usztywniane tylko rozmiar większe,materialowe?Nie za bardzo mi cycki rosną,ale nie chcę aby mi na plecy uciekły te resztki;)

Gość Jo-------anna
No właśnie znany, ale jak nie mamy slubu to nie jestem samotna? :P

Joanna jesli chcesz oszczedniej to wybierz taki szmaciany i bedzie na dluzej ale ja osobiscie wole usztywniane :) mnie ostatnimi czasy tak swedza piersi ze zadrapac sie moge:p a o dziwo nie bola...

jesteś samotna. a co biustonoszy to normalne takie jak nosiłaś do tej pory tylko dobrze dobrane do wielkości. Przed porodem na pewno Ci urosną a po to już nie mówię. Ja też mam małe a po porodzie to wyglądałam jakbym silikony miała hi hi takie przyklejone dwie połówki pomarańczy, a pokarmu tyle że mogłam karmić dwoje.

Gość Jo-------anna
Kajka,powiedz,ze cos zostalo :P

ok dziewczyny ja zmykam do domu :) odezwę się wieczorem lub jutro papapa miłego popołudnia

Gość Jo-------anna
tez uciekam, zaraz Rafał wraca :)

Jo------anna tak zostało jeszcze mniej niż miałam, ale mówią że po drugim zostaje!!! Szczerze lepiej mieć małe niż dwa wiszące flaczki jak moje siostry. Im to dopiero urosły z B zrobiło się duże D i co teraz? Mi z B zrobiło się C zostało małe B ale przynajmniej wiszą

Ja też kończę pracę i uciekam zaraz do domciu na zupkę ogórkową mniam!!!

Megan a smarujesz czyms piersi? Ja sobie kupilam z Bielendy taki balsam dla kobiet w ciazy do pielegnacji biustu. Niby lagodzi obrzeki i bol ;) Faktycznie teraz mnie az tak nie bola. Swedza mnie sutki, ale smaruje mascia dla matek karmiacych :P Kajka narobilas mi ochoty :P Jutro gotuje zupe ogorkowa! :)

amefa w którym jesteś tygodniu? dzisiaj zupa ogórkowa jutro spagetti z serków topionych oliwy śmietany czosnku i parmezanu a co dalej to zobaczymy

hej! Apropo tego balsamu Palmers... Zapach taki sobie, dla mnie to troche takie "mleko kokosowe i rzeczywiscie troche drazni, ale nie jest bardzo intensywny. Super sie rozprowadza i wchlania i z tego co slyszalam od kilku dziewczyn, to naprawde warto sie przemeczyc :) Jesli chodzi o wage.... U MNIE MASAKRA! 12 tydzien i 3.5 kg na plusie a szczerze mowiac to oprocz brzucha ktory juz "wyglada jak na 5 miesiac" (to zdanie mojej siorki, ale w rzeczywistosci nie jest az tak duzy :P ) nigdzie wiecej nie widze roznicy. Trzy lata temu schudlam prawie 10 kg i po Clomidzie i Metforminie, ktore lykalam bez sensu - moje 10 kg do mnie wrocilo w 2011 :( A teraz kolejne 3.5 :( No ale nic tam! Po porodzie bede sie musiala znow ostro wziac za siebie a narazie moja kruszynka jest najwazniejsza :)

hej! Apropo tego balsamu Palmers... Zapach taki sobie, dla mnie to troche takie "mleko kokosowe i rzeczywiscie troche drazni, ale nie jest bardzo intensywny. Super sie rozprowadza i wchlania i z tego co slyszalam od kilku dziewczyn, to naprawde warto sie przemeczyc :) Jesli chodzi o wage.... U MNIE MASAKRA! 12 tydzien i 3.5 kg na plusie a szczerze mowiac to oprocz brzucha ktory juz "wyglada jak na 5 miesiac" (to zdanie mojej siorki, ale w rzeczywistosci nie jest az tak duzy :P ) nigdzie wiecej nie widze roznicy. Trzy lata temu schudlam prawie 10 kg i po Clomidzie i Metforminie, ktore lykalam bez sensu - moje 10 kg do mnie wrocilo w 2011 :( A teraz kolejne 3.5 :( No ale nic tam! Po porodzie bede sie musiala znow ostro wziac za siebie a narazie moja kruszynka jest najwazniejsza :)

Amefa smaruje oliwka Johnson's Baby aloesowa ale wedlug mnie pomaga swedzi najmocniej jak juz mam sucha skore np po pol dnia a mowi sie ze jak swedzi to rosnie:p brzusio tez nia smaruje

Gość Jo-------anna
A ja właśnie wlazłam na chwilkę,zaraz będę jeść chałkę z konfoturami ;) na razie stan na dziś: - 2 połówki bułki z wędliną i papryką - spagetti 3 sery - kiwi - pół banana Ale ja zawsze rozkręcam się na wieczór;)