Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszcie szczerze!

prawiczki, gdyby brzydka dziewczyna chciałaby z wami być to zgodzilibyście się?

Polecane posty

Gość wrwretr
beliar chyba nie wie że ''zeleczek'' to dawna żaba letycja buahahahaha :D

" PBW jest przystojny to już dziewczyny chcą mu pomóc" Na forum to żadna pomoc, pare oklepanych frazesów i już czują się dobrymi samarytankami. 🖐️ Jakoś w realu żadna nigdy nie zechciała mi pomóc i to jest prawdziwy wyznacznik. 🖐️

Gość ytytytyt
ja tam bym chciał brzydulę, niestety nic z tego:(

wszyscy ciągle mówią, że PBW jest przystojny. To prawda? :D W takim razie czemu nie ma dziewojki?

"Jakoś w realu żadna nigdy nie zechciała mi pomóc i to jest prawdziwy wyznacznik" W realu to one mają swoich facetów to na frajerów nie tracą czasu - chyba, że akurat są wolne to weźmie sobie takiego przydupas do rozmów itp. Wylecisz zaraz jak sobie faceta znajdzie, chociaż w tym przypadku to dobrze :D "Wiara, przecież kobiety same Cię zagadują, więc chętne są." Chętne na co? Deklaracji i związku chcą od niego? Na łóżko chętne:D Chętne to i ja miałem tylko okazywało się, że chętne na przyjaźń itp. pierdoły.

"Przecież nie wiedziały, że jestem totalnym zerem jezeli chodzi o kobiety. " Miałem naprawdę chorą korespondencję z jedną z takich.Co wspólnie ustaliliśmy to to, że zrobiłem na niej bardzo dobre pierwsze wrażenie i... nie wiadomo co się stało :D Gdy tylko ja wykonywałem jakiś ruch to się na pannie niemal sierść jeżyła i byłem odpychany. Teraz ma nowego faceta średnio co pół roku.

Gość bieleyje rozy przyznaj sie
lecisz na prawiczka bez wiary?

Gość xmc
imo odszedl to teraz nasza rozia bierze sie za prawika :P

Właśnie, czemu ima ni ma? Czyżby znalazł sobie jakąś laskę? :classic_cool:

Ogólnie zerem nie jestem, nie ma co siebie gnoić ale na postępowaniu z kobietami się kompletnie nie znam w praktyce. 🖐️ Chociaż to nie jest obecnie największy problem, gdybym był ciekawy, spontaniczny i towarzyski to by dało radę to nadrobić. 🖐️

"gdybym był ciekawy, spontaniczny i towarzyski to by dało radę to nadrobić. " Ale nie jesteśmy i co teraz? Dać sobie spokój i zająć się czymś innym. Mało nam upokorzeń?

Mam nadzieję, że w nowej pracy od razu się na mnie poznają. Nie ma nic gorszego niż oglądanie, jak powoli ludzie zmieniają do Ciebie stosunek widząc, że jesteś dziwakiem. 🖐️ Dlatego lepiej się nie starać na początku tylko od razu pokazać siebie. 🖐️

Gość PzW jest przystojny to
ma chętne 🖐️

"Przynajmniej ma dobre wymiary, chociaż na niewiele mu się to zdało" nadal brakuje nam danych na temat kluczowego w tym wypadku wymiaru :P "Chętna to by była gdyby mnie zaciągnęła do łóżka." skoro tak zbywasz panny, to może mają cię za geja ;D

"nadal brakuje nam danych na temat kluczowego w tym wypadku wymiaru " Nie mogę narzekać.

"skoro tak zbywasz panny, to może mają cię za geja ;D" Kilka razy zbyłem i to też nie do końca, bo w koncu odpowiedziałem raz, a że odpowiedz nie pozostawiała dużego pola do kontynuowania dialogu to coż... 🖐️

"ważne, żeby kobieta nie narzekała" A to opłacona studentka będzie narzekać? :D Kasę weźmie i jeszcze wydziwiać będzie.

Gość z jakiego regionu polski
sa najpiekniejsze laski na roksie?