Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlakobieta7

kochanek-zemsta

Polecane posty

Gość zlakobieta7
nie, nie jest wylaczony, bo wyslalam sms, ale nie odpowiada. Dzwonic nie bede. Juz nie mam zludzen, ani ochoty w to brnac, ale czemu jemu ma ujsc na sucho? Napisze piekny liscik do kwiatow cos w stylu- takiej nocy sie nie zapomina...Kobieta Twoich marzen. I konic niech sobide robia co chca.

Gość Zigzag...
Zła kobieto , piszesz " o tym się rozmawia" ....a co miał Ci powiedzieć? Zniknie z mojego życia? Znudzilas mi się ? Nie chce mi się żyć na dwa fronty? Wybrałem życie z żona ? Jak byś zareagowała ? Wybrał najprostsza z opcji, pamiętaj faceci to zadaniowcy jak przestają się zajmować jakimś wycinkiem życia ten wycinek dla nich po prostu nie istnieje. Pogodz się z tym ze dla niego nie istniejesz na dzien dzisiejszy a będzie Ci lzej

Gość powiemtak
nie sądź że on to zrozumie tak jak byś chciała. Kwiaty uzna jako symbol Twojej miłości i pamięci a żonie wywinie się czymkolwiek - to nie będzie takie trudne. Chcesz aby jego żona dowiedziała się że istniałaś? tylko po co? nie zabiegaj o to , on już wybrał a Ty szalejesz jak ryba w sieci. Fakty są jakie są . Wiedz jedno..wszystko do człowieka kiedyś wraca.Nie mam tu na myśli tego ,że on wróci ale ta sytuacja może być kiedyś podobna tylko, że TY już przy innym facecie i po drugiej stronie barykady. Pomyśli o tym.

Gość zlakobieta7
ale ja to zrozumialam i sie pogodzilam. Ale oprocz slowa kocham jest jeszcze slowo do widzenia. Brak pozegnania daje zludzenie, a to jest najgorsze.

Gość powiemtak
taki liścik każdy może potraktować jak żart kolegów i tak będzie wyjaśniony żonie, chyba że wcześniej pozbędzie się karteczki i tyle. A co Ty jemu piszesz w tych esemsach?

Gość Zigzag...
Napisz mu ze poznałam kogoś fantastycznego , ze wychodzisz za niego za mąż i ze dopiero teraz wiesz, ze seks jest nieziemski ;) albo nie, kobieta zakochana nie napisalaby nic , nie dawaj mu wiecej satysfakcji. Możesz zrobić co najwyżej jaja i stanąć w jego drzwiach wieczorem bez zapowiedzi .wredy będzie mu się o wiele trudniej wywinac. Tylko czy warto robić takie nieszczęścia ? MOze maja dzieci? Łzy ich matki mogą im złamać serduszka. Pomyślałas kiedykolwiek, co możesz zrobić jego niewinnej rodzinie? TO BYŁA TYLKO ZABAWA....

Gość niewierze*
A co mu napisalas?

Gość niewierze*
Powiedz gdyby ci napisal ze to koniec bo juz mu sie znudzilo dalabys spokoj?

Gość zlakobieta7
tak, tak bym to zrozumila. Bo byl juz okres, kedy kilka dni nie pisal, a potem zaczynal od nowa, ze jest mu zle, teskni, kocha itd. Jego dzieci mjaja juz swoje dzieci. Myslisz, ze kobieta taki liscik i kwiaty odebralaby jao zart kolegow? To jej sprawa, wazne, ze on bedzie wiedzial, ze to nie koledzy.

Gość nsb cnsb snb
ha ha ha chesz innych karac za SWOJĄ GŁUPOTĘ ! typowe dla kobiety i ty sie dziwisz , ze nie chce niczego w swym zyciu zmieniac :)

Gość Zigzag...
Po co to chcesz zrobić? Dla siebie? .... Wydaje mi się, ze jesteś starsza babką... Masz dzieci? Może znajdź jakaś pasje? Może wybierz się w podróż? A pierwsze co zrób to zmien nr tel.

Gość nsb cnsb snb
ale wyslij - myslisz , ze co ? ze jego zona bedzie miec jakis problem z tym ? pwnie jej smutno bedzie do wieczoara , a wieczorem zrozumie ze gdzies popełniła bład skoro dymal inną , i zaprezentuje mu sliczną bielizne na swy ciele jak i wspaniały sex . głupie baby zona madra , inaczej by z nia nie był , a ty po prostu inny też smaczny kawałek kiełbasy

Gość nsb cnsb snb
tyle , ze jak w smaku smaczna jestes , tak ma po tobie zgagę

Gość zlakobieta7
a myslisz, ze mnie obchodzi co zrobi jego zona? Nie jestem zla, jestem naiwna, bo wierzylam w klamstwa. Kobieta, ktora ma 55 lat ( ja 47) no daruj sobie z ta bielizna i seksem :)

Gość zlakobieta7
widzilam na zdjeciu jego zone :) moze dobrze kotlety schabowe robi :) Draznisz mnie glupimi tekstami, stad to wlasnie ci pisze.

Gość jako żona
chciałabym znać prawdę o męzu. Kochance byłabym wdzieczna

Gość Zigzag...
No koleżanko wasze ciała w tym wieku niewiele się roznia... Zastanów się dlaczego jest z nią. Kobieto, masz dużo lat . Wystarczająco dużo by dać spokój....

Gość zlakobieta7
zapewniam Cie, ze roznia sie, jezeli ktos o nie dba. Cwiczylam gimnastyke wiec jezeli o to chodzi ...ale przeciez t nie ma znaczenia tak naprawde. Dokonal wyboru, bo oprocz seksu zauroczenia, jest zycie...z nia przezyl 30 lat i ja to rozumiem. Nie rozuiem, po co klamal mnie przez dwa lata. To jest podle, bo moglam byc w innym miejscu emocjonalnym. I to jest zle.

Gość Zigzag...
Niedługo wiosna, będzie jeździł z żona na dzialeczke, może jakieś wnuczki już ma , będzie się rodzina zajmował... Autorko a Ty masz dzieci ?

Gość niewierze*
Serio masz 47lat?? bozeeee drogi a ja myslalam ze to pisze dwudziestka hahaha no teraz to sie ubawilam...

Gość Zigzag...
Z tego , co piszesz już wcześniej próbował się wymiksowac z tego układu . Daj sobie szanse i nIe brnij w niesmaczne sytuacje... To co ujdzie 20 l a t c e 50 latke czyni po prostu śmieszna. Nie osmieszaj się....

Gość zlakobieta7
kazdy jest madry, kogo to nie dotyczy. Mozna kochac majac 19 i 70 lat. I tak samo mozna zglupiec Takie sa prawa emocji. Moze tylko z ta roznica, ze w staszym wieku czlowiek sie bardziej przywiazuje, bo pewnie boi samotnosci. Zazdroszcze Wam marosci zyciowej.

Gość mnb nb vnv
moze sie i roznia , ale grubo po 40 kazde ciało kobiece (jak sie rozbierze taka) jest obrzydliwe , nie ma sie co rownać z nastolatkami :)

Gość mnb nb vnv
kobieto , tak kazdego to moze dotknac , i moze zgłupiec , ale nie na tyle ile ty tu sie produkujesz stara purto , zgłupiałas bo myslałas ze co ? teraz idz na rozaniec

Gość niewierze*
Powiem szczerze ze usmialam sie niezle...taka duuuza a taka naiwna..przeciez ty tak na dobra sprawe wcale go nie znasz ..naprawde uwierzylas mu ze on z zona nie sypia?

Gość Zigzag...
Piszesz o strachu przed samotnością. Masz już odpowiedz na to, dlaczego tak się zachowujesz. Moja rada- odpuścić, zmienić nr tel , obrać sobie inny cel w życiu . On nie chce zmieniać życia , jedyne co uzyskas to to, ze cię znienawidzi . Zachowań dobre wspomnienia i odpuśc.

Gość niewierze*
Cialo cialem ale przespac sie raz i slodzic w smsach i gadka przez tel.i juz taka milosc. Ty nawet nie wiesz jaki on jest na codzien on tego tez nie wie...myslalas ze zostawi wszystko i co?

Gość Zigzag...
I będzie chodził w gaciach po domu;)

Gość zlakobieta7
....juz nic nie mysle. Ale tak, myslalam, ze pisal to co czul. Bo jaki jest sens dzwonienia, pisania przez dwa lata? Gdby chcial seksu, szukalby na miejscu ...przez dwa lata o godz. 7.30 dostawalam pierwszego smsa, a o 23 ostatniego. Rozmawiajac tez mozna pozna druga osobe. Oczywiscie to sa slowa nie zachowania. Tak, stworzylam sobie iluzje zwiazku opartego na slowach. I dlatego to jest moze gorsze niz rozstanie z kims kogo tak naprawde sie znalo.

Gość niewierze*
Wyslij te kwiatki ,napisz ten liscik. Chociaz wiem ze na tym nie skonczysz..