Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wenecja05

Matka oddala mnie do domu dziecka czy powinnam teraz sie nia zaopiekowac?

Polecane posty

WSZYSTKO SIE KLEI DZIECI Z DOMU DZIECKA JAK MAJA RODZICOW CZASEM JEZDZA DO DOMU NA WEEKEND OCZYWISCIE JAK MATKA ZALATWI ZEZWOLENIE Z SADU ALE JA BARDZO RZADKO JEZDZILAM MOZE 2 RAZY DO ROKU

mOJA MATKA NIGDY MNIENIE PRZEPROSILA NAWET NEI POWIEDZIALA ZE ZALUJE ZE ODDALA NAS DO DOMU DZIECKA.Tu pani napisala ze wolalaby zabrac i zaopiekowac sie wychowawczynia z domu dziecka i ja na prawde wolalabym zaopiekowac sie wychowawczynia ktora byla dlamnie dobra ktora mi wiele pomogla wspierala mnie jak bylam w szpitalu.Lezalam w szpitalu jak bylam dzieckiem bylam w nim 4 miesiace moja matka tylko 1 mnie odwiedzila wiecej nigdy nie przyjechala przez 4 miesiace jeden raz byla rozumiecie 1 raz to jaka to matka.Alimentow odemnie nie dostanie bo juz probowala ale ja wychowuje sama 5 dzieci w tym 2 niepelnosprawnych wiec nie pracuej i samej jest mi ciezko.

To już sama sobie odpowiedziałaś. Nie masz nawet jak jej zabrać, więc się nie zastanawiaj tylko ją zwyczajnie olej - tak jak ona Ciebie. Nie trzeba być dobrym samarytaninem.

Pwiem wam jeszcze o jednej sytuacji kiedys pojechalam do miejscowosci gdzie mieszkala moja matka pojechalam tam do siostry mojego meza mialam wtedy 1 dziecko a z 2 bylam w ciazy moj maz mnie wtedy strasznie pobil na ulicy mialam caly tylek siny rece twarz tak mnie pobil bo miala taka ochote wtedy bylam blisko matki wiec poszlam zeby sie troszke umyc bo mialam krew i wiecie opowiedzialam jej to co sie wydarzylo ale ona wogole mi nie wsopczula powiedziala ze na pewno sobie zasluzylam,kobieta w ciazy sobei zasluzyla,przeciez powinna byla zadzwonic na policje bo ja bylam mloda wystraszoan ale ona dorosla kobiet acieszyal sie ze mi moj maz wlal

Gość stary wyjadać
wyrzeknij sie jej sądownie by cie czasem nie podała do sądu o alimenty taka "matka" to nie Matka nie miej litosci

Mam tyle zalu do niej ze nigdy nie wstawila sie za mna moj maz sie znecal nedemna przez 18 lat a ja bylam bezradna bo nie mialam gdzie ojsc z dziecmi jakby byla normalna kobieta normalna matka to by mi pomogla przeciez dzwonilam i mowilam ze on mnie bije ale ona miala to w dupie i go bronila zawsze mowila ze to moja wina.Mam tyle zalu w sobie ze nawet teraz placze jak to pisze

Mam tyle zalu do niej ze nigdy sie nie wstawila za mna dzwonilaj jej kiedys i powiedzialam ze moj maz mnie bije ze znaca sie nademna ale ona zawsze go bronila mowila ze to moja wina, i tak tez moj maz mial pole do popisu bo nigdy nikt sie nei wstawil za mna mogl robic co chcial.Kiedys jak bylam w 7 mc ciazy upil sie i chcial kluczyki od auta nie chcialam mu dac bo wtedy bylo lato i cala ulica byla dzieci jak to na wsi dzieci biegaj apo ulicy to za to mnie tak skopal ze az mnie zamroczyla bil mnie potwarzy piescia ja tylko zaslanialam brzuch zebu dziecka nie zabil ale moja matka twierdzi ze to moja wina ze powinnam byla mu dac kluczyki ale jakby zabil komus dziecko co wtedy by bylo co to dziecko winne

Gość taki.sobie...
ja bym wziął ja swoja wziąłem w tamtym roku zmarła w święta bożego narodzenia mimo ze ostatnich 20lat nie odzywała się do mnie tez miałem ogromny zal do niej mimo to pogadaliśmy i sobie wybaczyliśmy wiele spraw czuje się teraz lepiej spełniony choć mam czasami zal ze wcześniej było źle i można było to wcześniej naprawić ole już tego się nie odwróci tez miałem problem wziąć czy nie DECYZJA NALEŻY DO CIEBIE

oczywiście że powinnaś ją olać skoro liczyło się dla niej tylko twoje rodzeństwo to niech oni się nią zajmą. Masz swoje dzieci powiedz jakimi uczuciami musiałabyś je darzyć żeby oddać je do domu dziecka?? ma tupet stara torba żeby cie teraz proosić. Co z tego że cie urodziła, skoro cie potem tak olała to nie żadna matka. Obcy ludzie sobie takich rzeczy nie robią. Nawet bym się przez chwilę nie zastanawiała. Najgorsze że ta stara torba będzie wielce naburmuszona na autorkę bo jak to tak przecież ja ją urodziłam........ głupie myślenie. Tak jak powtarzane jak mantra "Czcij ojca swego i matkę swoją" np. doo córki pedofila albo chłopca nad którym matka pijaczka się znęca. Czasem ktoś jest rodzicem tylko z nazwy i ja osobiście miałabym na takiego wyjeb**ane!! Niech opiekują się nią ci którzy powinni (o ile powinni). Pewnie nie zrzekła się praw do Ciebie na wszelki wypadek jak to teraz robi patologia

swoją drogą musisz bardzo kochać dzieci skoro patologiczny mąż od początku dobrze nie rokował to dlaczego dałaś sobie zrobić ich aż PIĘCIORO????!!!! Nie miałaś na antykoncepcję?? przeciez on nie musiał wiedziec że bierzesz pigułki. A po drugie to po co dzwonić do matki a nie np na policję? Dziw mnie bierze

Masz tyle problemów na głowie jeszcze Ci potrzebna ta cwana pseudo matka. Będziesz miała w niej 6 dziecko a trzecie niepełnosprawne, w ogóle nie wiem nad czym się zastanawiasz autorko. Naprawdę nie powinnaś mieć żadnych wyrzutów z tego powodu, ja bym takiej opcji pod uwagę nie wzięła. Po latach olewania ciebie własnego dziecka ona ma czelność od Ciebie czegoś wymagać?? Ma tupet, popatrz Ty masz 5 dzieci i nie oddałaś żadnego chociaż jest Ci ciężko

Gość bo nie planuje teraz
bardzo ci wspolczuje i gratuluje ze odeszlas od tego psychopaty. a co do matki, to nie berz jej do siebie bo bedzie cie traktowac jak zero, tak jak do tej pory. to nawet nie matka, to obca osoba. niech idzie do domu opieki, jak bedziesz miala ochote to zawsze ja mozesz odwiedzic. i pamietaj: NIC JEJ NIE JESTES WINNA I NIC JEJ NIE ZAWDZIECZASZ. NIE MIEJ WYRZUTOW SUMIENIA!!!!

Gość ach!!!!!!!!!!!!
Mam tylko nadzieję, że twój poniósł zasłużoną karę albo odeszłaś od niego albo ....być może drań nie żyje!!!!!!!!!!!!!!!! Tak, jak wcześniej pisałam, bez zastanawiania się...... matka???? no ta, co cię urodziła dobrą opiekę znajdzie w domu opieki- powinna się cieszyć. Zajmij się tylko sobą i dziećmi.

Gość autorko posluchaj
a mnie sie wydaje ze obawiasz sie bo beda z Ciebie zciagac kase w razie oddania matki do Domu opieki wiem o tym bo po sasiedzku tak bylo. Nie zajmowali sie matka kase chcieli a nia zajmowala sie siostra badz sasiadki a jak przyszly papiery DOS ze beda musieli doplacac wtedy SIE ZASTANOWILI.

Gość czwarte przykazanie
się kłania

ze soba ale on mnei trzyma przy zciu musze zyc zeby go wychowac z reszta wiem ze musze zyc dla wszystkich dzieci i dziekuje wam za wypowiedzi doszlam do wniosku ze jednak nie wezme matki w osrodku bedzie miala dobzre bedzie miala calodobowa opieke ja juz nie dam rady kolo niej chodzic ona nie ma nogi a zaraz nie bedzie miala drugiej ja sobei nei poradze.z reszta mam tyleproblemow z chlopcami ze sama nie mam pojecia jak je rozwiazac.Dziekuje bardzo mi pomogliscie w podjeciu decyzji.tak odeszszlam od meza a po 2 tyg dowiedzialam sie ze jestem w ciazy mimo to nie wrocilam do meza wolalam sama wychowac to dziecko moj synek ma juz 5 lat i jest moim oczkiem w glowie mysle ze jakby go nie bylo to juz dawno bym skonczyla

Gość nie wzięłabym jej
nie ma bata. Jak się Ciebie wyparła, popierała bicie męża itp. itd. to niech teraz sama sobie radzi. Poza tym nie masz warunków, musisz zajmować się dziećmi a nie kimś kto nazywa siebie ''matką'' a jest ostatnią suką

Tak a znasz to 4 przykazanie.Czcij ojca swego i matke swoja"A czy ja jej kiedy kolwiek wyrzadzilam jakas krzywde nie nigdy nigdy awet jej nie ublizyam jak lezala w szpitalu jezdzialm do niej 180 km chociaz jest mi ciezko bo mam chore dzieci ale nie patrzylam na to jezdzialm to teraz jak bedzie w osrodku tez ja odwiedze.

kurcze dzwonila domnie matka ze byla u niej siostra zakonna i mowila ze proboszcz chcial ZEBY DALA JEMU MOOJ NR TEL CIEKAWE CO ON CHCE ODEMNIE PEWNIE ZEBYM JA ZABRALA

Gość dfr
Stomatoloszka z powołania ty tez jestes zla wklejajac jadlospis z frytbudy i mowisz ze to hotel HILTON TEZ MASZ ROWNO ZJARANY BERET:D:D:D

Gość dfr
12:10 [zgłoś do usunięcia] gaga nie lady w jakim to domu dziecka bylas ?na zachodzie? ze nawet polskich liter nie masz P-R-O-W-O TEZ JESTEM CIEKAWA???????????????????????????????

Gość C cc ccc cccc
Beznadziejne prowo

Gość dfr
[zgłoś do usunięcia] Stomatoloszka z powołania czy jest jakiś wymóg administracyjny że każdy przebywający na terenie Polski musi mieć i UŻYWAĆ polskich liter? Nie słyszałam o takim BO MASZ ZRYTY BERET DLATEGO NIE KUMASZ:D:D:D

Gość dfr
STOMALOCHA zmien nick bo dalas siary, kazdy na forum ma cie za wariatke HOTEL HILTON I JADLOSPIS Z FRYTBUDY:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D TAKI HILTON JAK Z CIEBIE STOMATOLOG TEPA DZIDO

dfr, po pierwsze jesteś strasznym chamem, po drugie nie wiem dlaczego mnie atakujesz, po trzecie Twój prymitywny sposób pojmowania świata i przeświadczenie że zawsze masz rację, jest poniżej mojej godności, po czwarte to nie jest temat o mnie, po piąte pojedz do tego Hiltona to pogadamy Pozdrawiam

Gość dfr
Stomatoloszka z powołania dfr, po pierwsze jesteś strasznym chamem, po drugie nie wiem dlaczego mnie atakujesz, po trzecie Twój prymitywny sposób pojmowania świata i przeświadczenie że zawsze masz rację, jest poniżej mojej godności, po czwarte to nie jest temat o mnie, po piąte pojedz do tego Hiltona to pogadamy Pozdrawiam A KTO CIE ATAKUJE???????????? pozbywamy sie niedorozwinietych z forum, twoj hotel to gumowe sciany tam nalezysz, na tym forum jestes spalona jaka ty masz godnosc :tepej lochy ktora wyzej sra jak dope ma:D:D:D