Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wagma

Skonczylam biologie i jedyna praca, jaka moge wybrac, to praca w szkole

Polecane posty

Gość wagma

Ten kraj jest chory, wolalabym prace w jakims laboratorium za normalne pieniadze. SKonczylam trudne studia, ktore skonczyli wybrani - z 200 osob odpadlo 30. Ale niestety zyjemy w Polsce, gdzie licza sie tylko nieroby

Gość Maya Vincenta
to kraj, gdzie licza nie układy :P

Gość lqqqqq
moja koleżanka po biologii pracuje jako przedstawiciel medyczny a wcześniej jako protetyk słuchu wystarczy dobrze poszukać i byc trochę elastycznym a nie tylko narzekac

Gość qqqqqwqqq
30 odpadło? to nie wiele... więc chyba zbyt cięzko nie było

Gość Maya Vincenta
*liczą się

30 osób tylko odpadło? U mnie ze 180 po pierwszym semestrze połowa wypada:O

Gość relaxu_czas
a powiedz, kto dla rolników i sadowników podaje info o nawożeniu lub opryskach, czy tu nie masz pola działania ?

Ja też jestem po biologii i pracy nie ma. Przedstawicielem medycznym można być nawet po elektryce więc to już inna sprawa.Poza tym to niewdzięczna praca dla naprawdę mocnych ludzi którzy umieją sciemniać:P

Gość niestety wybieraj ac ten zawód
musiałas sie luiczyc z polskimi realiami, ktore od wielu lat sie nie zmienily. Biolodzy sa bardzo poszukiwani na swiecie, np w USa i w Niemczech- sprobuj tam poszukac pracy.

Gość No to u mnie na wysmiewanej
filozofii ze 120 po 1szym semestrze po logice matematycznej odpadlo 60 albo 80 :P Moj znajomy jest biologiem, pracuje jako ochroniarz

relaxu_czas Nikt nie podaje:P idzie rolnik do sklepu i pyta w sklepie co jest dobre na to a co na to:P Pierwszy raz słyszę o tym by był ktoś kto jezdzi i doradza rolnikom:PA wiem bo mój tata jest rolnikiem:)

Gość lqqqqq
adalis86 Ja też jestem po biologii i pracy nie ma. Przedstawicielem medycznym można być nawet po elektryce więc to już inna sprawa.Poza tym to niewdzięczna praca dla naprawdę mocnych ludzi którzy umieją sciemniać lepiej siedziec w domu na czyimś utrzymaniu i narzekać

U mnie z 160 osób zostało 32 więc odpadło BARDZO dużo:)Biologia to trudny kierunek a na mojej uczelni był strasznie wysoki poziom. Najpierw byłam dumna że skończyłam taki trudny kierunek a teraz to pluję sobie w brodę,że wogóle o nim pomyślałam bo pracy nie ma.

Gość dfghdfghjdfghjdfghj
sporo przepisow we lbie ale one na zdrowe jedzenie sa wiec nie wiem czy tuwstawiac ha ahhahahahhahah no usmialam sie na spoko no przeciez to oiprdolone na cholere http://www.youtube.com/watch?v=H7yTe2ch_Mw

Gość lqqqqq
nie prawda na PM wymagaja wykształcenia medycznego lub pokrewnego

Wcale nie lepiej - ja bardzo chce pracować - gdziekolwiek-nawet w sklepie.Ale usłyszałam ostatnio,że mam za wysokie wykształcenie:P Na przedstawiciela się nie nadaję bo mam małe dziecko a tu trzeba i duzo jezdzic i duzo czasu poza domem a u mnie to w grę absolutnie nie wchodzi

lqqqqq Nie zgodzę się:PMoja koleżanka po turystyce jest PM,kolega po mechanicznej jest PM. Ważne jest wyższe wykształcenie-jakiekolwiek.Oczywiscie preferowane jest biologiczno-medyczne ale z braku laku biorą wszystkich którzy maja predyspozycje.

Gość Moi znajomi po biologii
pracują: 1. w szkole 2. w laboratorium 3. przedstawiciel medyczny 4. zoo

Prawda jest taka,że bez znajomości można zapomnieć o dobrej pracy.Zwłaszcza po tak durnym kierunku jak biologia.

Gość a ja skończyłam
chemię na polibudzie a nie jakąś "logię" i też nie mam pracy! Praca jest w laboratorium za ok 1500 netto! Tyle oferują dla magistra inżyniera! :o

Gość ja skończyłam architekturę
na polibudzie i też nie mam pracy..

U mnie jest tak: 1. W szkole - nie ma pracy - byłam w 12 placówkach w promieniu 30km od miejsca zamieszkania i etatów póki co nie ma. 2.W laboratorium - tylko w mleczarniach,wodociągach itp. bo w analitycznych w przychodniach pracują po analityce a nie biologii - byłam - nic nie ma 3. zoo - nie mamy w promieniu 100km 4. Byłam też: w urzędach miejsckich, w sanepidach,w urzedach gminy, oczyszczalniach - nigdzie nie ma pracy. Co ciekawe w każdym miejscu sami starzy pracownicy - próchna które powinny juz dawno isc na emeryturę i nie blokowac miejsca młodym.

Ja mam 1900 na reke. Ale mam juz dosc robienia za grosze. Chce wyjechac z tego chorego kraju...

Jakąś "logię" - uwielbiam takie teksty:P Chemia też durny kierunek - chyba jeszcze gorszy od biologii - jeszcze mniej możliwosci pracy:P

Ludzie:PWiecie co?ja teraz gotowa jestem pracowac za 1000zł na ręke:(Byle praca była bo ile można w domu siedzieć:P

Gość relaxu_czas
wagma a powiedz, kro w szkółkach sadownictwa i produkcji roślin ozdobnych szczepi drzewka owocowe, ozdobne, itd. czy tego nie robią ludzie po biologii ?

To szukaj najpierw na umowe zlecenie

A markety sa?