Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysiuleczka8

ZACZYNAMY STARAĆ SIĘ O DZIECKO :)

Polecane posty

Monika - nie można zaraz myslec o najgorszych chorobach. Wyniki może tylko lekarz zinterpretowac. Ja może się nie znam, ale nie wydaje mi się żeby były takie najgorsze, a te odchylenia od normy to wcale nie są duże, jak na moje oko. I nie ma co sobie nowotworów, czy białaczki zaraz wkręcac. ;) Migotka - Ja brałam wiesiołka około 12 dni Kropelka- Powodzenia na wizycie u gina, ale jestem pewna że wszystko jest ok u Ciebie ;)

Gość Gość
Iwo ;) Napisz coś o sobie ile masz lat,mąż.

Dziewczynki...zapomnialam dodac najwazniejszego....w sobote bylam u pani ginekolog bo mialam robiona cytologie. Wyniki na szczescie w porzadku. Robione mialam rowniez usg dopochwowe. I pani ginekolog stwierdzila ze jestem w takim dniu cyklu ze nic zbytnio nie moze stwierdzic skoro w pon powinnam miec okres. Powiedziala cos o lewym jajniku ze najprawdopodobniej byla owulacja. Myslicie ze ciazy by nie zauwazyla? Wczoraj i dzisiaj temp o 7 rano to 36,6. Wiec wszystko wskazuje na to ze ciazy nie ma a spozniony okres jest wynikiem poznej owulacji...

Lat mam 22 a moj mąż 28 ;) az 6 lat starszy, he he ;) Po slubie prawie rok ;) Oboje pracujemy. Dzisiaj mam akurat wole. Tak w ogole to ten tydzien mam luzny ale od poniedzialku zacznie sie!

Gość Gość
Iwo Napisz coś o sobie ile masz lat,mąż.

Gość Gość
Przepraszam że dwa razy to samo coś się zawiesiło

Iwo - ja myślę, ze jest za wcześnie nawet żeby ginekolog stwierdził ciążę. Zrób test np jutro rano z porannego moczu, jak miałaś dostać @ w pon, to już 3 dni spóźnienia.

Skarby jezeli @ dzis sie nie pojawi to jutro jadac do pracy zachacze o apteke i zakupie test i zrobie test w piatek z samego rana. A tak nawiasem to co planujecie zrobic dzisiaj na obiad? Bo ja pulpeciki ;)

Iwo - my jemy obiad wczorajszy czyli pieczoną karkówkę. A teraz dumam nad jutrzejszym obiedzie i dzisiejszą kolacją :-)

Karkowka....mniaaaam...;) uwielbiam ;) ale u nas sypie -swiata nie widac! Poprasowalam i ide brac sie za obiad! Poki co to smacznego zycze! ;)

Kurcze nie wie co sie ze mna dzieje! Mialo byc *Warmia ;) jak jakas analfabetka!

Ja mam dzisiaj też wolne, właśnie wyszłam po zakupy. Normalnie masakra, nie można ujśc, śnieg wali jak szalony... Ja na obiad dzisiaj pizzę robię, bo dawno nie jedliśmy, a maż lubi taką swojej roboty. :)

Borntoride, ale smaka zrobiłaś, aż slina mi się zebrała, kurczę też bym zrobiła, ale na kolację odmroziłam już mięso mielone zrobię pieczeń, odmroziłam też kawałek boczku i też go upiekę, i jeszcze za jednym zamachem upiekę rybkę, bo ost wyszła pycha - palce lizać. I będziemy jedzonko i na kanapki, i na kolacje i na śniadanie. A jak się czujesz? :)

Rybkę to też bym sobie zjadła. ;) A czuję sie w miarę dobrze, rano miałam lekkie mdłości ale jeszcze ani razu nie wymiotowałam. Męczy mnie tylko to, że cały dzień mi się odbija. Ale nie narzekam, dla maleństwa trzeba się pomęczyc. :)

Dla maleństwa też mogłabym się pomęczyć :) Dużo zdrówka Kochana i lepszego samopoczucia!

Born - a lekarz założył Ci kartę ciąży? Kiedy masz nast wizytę? I ostatnie pytanie: jakie robił Ci usg - dopochwowe, czy takie po brzuchu?

Karty mi nie założył, mimo bijącego już serduszka. Powiedział, że na nast wizycie to zrobimy. Czyli 5 marca. Usg robił mi dopochwowe. Myślę, że przez brzuch na tym etapie to mało widac. ;)

NICK....................WIEK....CYKL STARAŃ....DATA NAST @....MIASTO Sabrina79127..........25...........1 ................07.02.......Śląsk Lilu24...................24...........2.................21.02... ..Warmia i Mazury KropelkaRosy27.......26...........2.................ok 28.02 ....... Osa1985................27...........17............... 28.02 .....Szwecja Pysiuleczka8...........24............2................ok. 5.03......Śląskie monika942..............25...........36...............?????.... ...Wielkopolska Iwo;)....................22...........???................13............Kraków **********PRZYSZLE MAMY*********** NICK............WIEK.....PO KTÓRYM CYKLU........PŁEĆ...... TERMIN PORODU Borntoride....... 23..........po 4tym cyklu...........??????..... ......??????? Iwo - dopisałam Cie do naszej tabelki, dziewczyny jeśli u którejś z Was wystąpił @, to modyfikujcie same swoje dane, tak będzie chyba najlepiej, bo wtedy się zmieni cykl starań i data nast @

NICK....................WIEK....CYKL STARAŃ....DATA NAST @....MIASTO Sabrina79127..........25...........1 ................07.02.......Śląsk Lilu24...................24...........2.................2 1.02... ..Warmia i Mazury KropelkaRosy27.......26...........2.................ok 28.02 ....... Osa1985................27...........17............... 28.02 .....Szwecja Pysiuleczka8...........24............2................ok. 5.03......Śląskie monika942..............25...........36...............???? ?.... ...Wielkopolska Iwo ....................22...........???................13...... ......Kraków **********PRZYSZLE MAMY*********** NICK............WIEK.....PO KTÓRYM CYKLU........PŁEĆ...... TERMIN PORODU Borntoride....... 23..........po 4tym cyklu...........??????..... .....3.10.2012

Dziekuje kochana za mile przyjecie mnie do swojego grona i wpisanie mnie do tabelki ;)

pomarańczkom dziękuje za odwiedziny, ale nie jesteście tu mile widziane i jeżeli nie wnosicie niczego potrzebnego do naszego forum, to wogóle się nie odzywajcie!!!

pomaranczkami sie nie ma co przejmowac. I tak zawsze im cos tam nie pasuje. Ale szczerze powiedziawszy to nie wiem czemu dodalam do niku ten usmieszek. Ale tak juz jest i tak juz zostanie.

Gość iwo ty jesteś jakaś
pierrdolnięta z tym uśmieszkiem:O nie chodziło o nick tylko o twoją wypowiedz i po niej wstawienie ;)

No jak juz chcesz. Nich bedzie ze jestem pierdolnieta.

Witajcie laseczki moje :* Jak tam u Was :)? Jak znosicie tą ciężką zimę :D? U mnie masakrycznie :). Choć za oknem jest pięknie, tylko gorzej jak z domu trza wychodzić ;). Dzisiaj wyniki odebrała moja mama bo ją o to poprosiłam, a śpieszyłam się do domu po pracy żeby przekazać autko mężowi do pracy. I przez telefon podała mi wyniki (zna się na nich na szczęście :) ): - mocz - idealnie (jak się dużo pije płynów to zawsze wyniki dobre są ;) ) - morfologia - wszystko ok, lecz płytki krwi ciut zaniżone - ale miałam tak od zawsze - i najważniejsze TOKSOPLAZMOZA - dobryyy :D. Więc kocurek może być z nami :D. Juhuuu :D :P Witaj Iwo ;) na naszym gronie staraczek. Napisz od kiedy się staracie? Kropelko - witaj kochana :). Co tam u Ciebie, byłaś u gina? Co Ci mówił ciekawego? Kiedy na badania idziesz? Hmmm jeśli chodzi o węzły chłonne to nie masz czasem świnki? A może zapytam inaczej: miałaś kiedykolwiek świnkę? Bo jeśli nie, to i być może masz teraz?... Nie chcę Cię straszyć, naprawdę. Albo zapalenie migdałków? Pieron wie :O. Ale idź do lekarza. Nie bagatelizuj tego :* Napisz mi czy robiłaś przez ostatnie dni testy owu? Czy na razie odpuściłaś sobie przez chorobę? Mi w sumie nic nie dolega ;), jak wracam z pracy to mam domowe obowiązki jak zwykle ;). Trochę zaprzepaściłam to i teraz to muszę nadrobić :) Born - jak samopoczucie :)? Co w ogóle u Was kobitki? Buziolki :*