Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidka m

co sądzicie o rodzicach tej zaginionej dziewczynki?

Polecane posty

A, to juz rozumiem. Po prostu kretyńsko napisany artykuł ze nie wiadomo dokładnie o co chodziło... wszystkie artykuly sa tak napisane. By nie wiadomo o co chodzilo i by ludzie na domyslach budowali plotki. Tak dzialaja walsnie media i dlatego wiekszosc krzyczy, ze matka dziecka szla najpierw na spacer, potem do pracy, ze to nie ojciec biologiczny itd. Swietny przyklad jak media manipuluja ludzmi

Gość jakijanos
szkoda mi tej Madzi. a co do Rutkowskiego to szkoda słów. Detektyw powinien byc prawie niewidoczny a ten robi show w mediach. Powinien być komikiem-minał sie z powolaniem. a do tych gotujacych się tu ludzi ktorzy swiecie bronbią rodzicow-tak na dobranoc napisze,nikt tu z nas nie twierdzi ze rodzice sa winni (poza głupawymi wpisami ze pani kasia zabiła itd...). tu sa tylko domysły-mniemamy po wielu czynnikach- po zachowaniu rodzicow,analizujemy jak my bysmy się zachowali itd... snujemy hipotezy ( bo takie mamy prawo- po to jest forum,aby dyskutowac-najlepiej kulturalnie) co do ca lego zdarzenia i zastanawiamy sie jak to mozliwe i wiekszosci z nas się wiele rzecyz nie zgadza. ale mamy prawo tak mniemac a prawda się wyjasni. nikt tu nikogo nie oskarża.mi wydaje isę podejrzane zachowanie rodzicow ale to eni znaczy ze sa winni, ale wykluczyc tez ich nie mozna. tle ze niestety wiekoszosc komentarzy jest negatywnych ( to znaczy padają w nich podejrzenia rodziców). to juz cos znaczy. mysle ze powinni przycisnąć rodziców. wziać w krzyżowy ogien pytan i przeprowadzic jeszcze badanie wariografem.jezeli sa niewinni wyjda z tego obronną ręką. choc z tatusiem to neiwiadomo bo jak widac juz mu nerwy puszczają. dobranoc.

Gość ptasiek nastroszony
to Policja nie umie sobie z tym poradzic tylko ten jebany alimenciarz rutkoszczak sie wszedzie ten przestepca karany wpierdala?

Gość Tajemnicze zniknięcie, gorączk
Prawda nigdy nie wyjdzie na jaw zobaczycie!

I duzo mówicie tu o oszczerstwie w kierunku rodziców a obrażacie wspóldyskutujących ptaski i inne straskzi wyzywaja od kurew :o czuje się urazona i jutro ide na policję, dziekuję nara warjaty jak ktoś ma inne zdanie niż wy to od razu od kurew i idiotów go musicie wyprzezywac byle wasze na wierzchu? powodzenia

Gość buahahahahahaha.........
ptasiek nastroszony to Policja nie umie sobie z tym poradzic tylko ten j**any alimenciarz rutkoszczak sie wszedzie ten przestepca karany wpie**ala? To coś jak ty ptasiek, tutaj na babskim forum...ciągle cię pełno, a nic ciekawego nie wnosisz:o Wypad stąd stary prawiku, marszczyfredzie!:o

Gość lubie kafe czy nie lubie
dziękuję za link 🌼

Gość krups
krups wolę pod pomarańczą "Mnie zastanawia, co ojciec dziecka robi cały czas na fejsie? Non stop dodaje nowych znajomych, zajmuje się tworzeniem durnych ankiet na temat: czy modlisz się za Madzię, czy wierzysz że się odnajdzie ... :/ W takim momencie on zajmuje się szukaniem nowych ziomków???? Mało tego, przeraża mnie tekst tej piosenki, co wstawił w momencie porwania Madzi, przeraża mnie jego fascynacja likanami. " nic dodac, nic ująć, dokładnie, mnie tylko dziwi że nikt nie zauważa tej farsy !! A o likanach aż strach czytać, składanie dzieci w ofierze itp wiesz co, jeżeli tu napiszesz jeszcze jedno słowo nie rozumiejąc NIC to naprawdę powiem wprost, że jesteś głupsza niż konstytucja z XIX wieku przewiduje, czy mam przekonywać dalej ? Ty moderatorka, to nie są moje słowa , dlaczego i jaki masz cel aby tu jątrzyć, czy za takie jątrzenie Tobie Brański płaci , weź wyluzuj i nie rób tu scen teatralnych, wycofaj swoje słowa i pokaż mój tekst prawdziwy bo się włączą tu prawnicy i przegrasz a jak wiesz, teksty wycofywane w tym konkretnym temacie są pod ogromną cenzurą , zatem teraz Twoja wina !

Gość co do Madelaine, to fakt,
nie mam dowodow, to jest tylko hipoteza. tak dziala sledztwo, sugerujesz wiec, ze wszystkich policjantow powinno dotkanc nieszczescie, bo stawiaja hipotezy? jestem daleka od jakiekolwiek osadzania, uwazam jedynie, ze taka hipteza powinna byz szczegolowo wzieta pod uwage (i wierze, ze tak jest). ps. z takim slownictwem i jadem osoby jak ty powinny byc natychmiastowo wyrzucane z jakichkolwiek dyskusji, proponuje przesieniesc sie na temat "jem qpe" lub podobne...

a oto dowod jak media manipuluja ludzmi:o wypowiedz Rutkowskiego ucieta za to napisana na wp: "Jakiekolwiek spekulacje, że dziecko mógł porwać biologiczny ojciec Madzi lub podobne, są bzdurą - powiedział" O ile ja bym sie domyslila o co chodzi o tyle wiekszosc dorobila sobie teorie, ze jest jakis ojciec biologiczny:O A na konferencji wypowiedz wygladala troszke inaczej i mozna bylo z niej zrozumiec, ze Bartek jest ojcem.

Gość ptasiek nastroszony
a ty poloska kurwo pojebana cos wnosisz w czyms pomozesz tej Rodzinie ze sie jak tobie podobne tu kurwy udzielasz. brak polactwu-robactwu swego zycia to sensacje sobie zrobili kompletnie znieczulone brudne zabiedzone podludzie polaczkowe.

I duzo mówicie tu o oszczerstwie w kierunku rodziców a obrażacie wspóldyskutujących ptaski i inne straskzi wyzywaja od k**ew ja pisalam o oszczerstwie, a nikogo nie wyzwalam. Mozesz isc na policje, sama ci podam swoje IP:)

EwelinaEwa - nie mam na myśli ciebie akurat

ewelinaEwa, raczej nie chodzi o Ciebie:O chyba nietrudno zrozumiec, ze chodzi o wpisy w ktorych leca same k*** a zero merytoryki... chetnie dolacze do oskarzenia tych osob

ok, rozumiem. Mnie po prostu dziwi, ze tyle razy pytalam ludzi o rzeczowe argumenty dlaczego podejrzewaja rodzicow, probowalam wytlumczyc jak media manipuluja i co? I nic, wiekszosc spiskowcow wciaz swoje:O

Gość trtrtt
"Nie wydaje się Wam,ze kręcą?" Tak właśnie mi się wydaje. "ale co to kręcenie by im dało? Przeciez nie pozbyli sie sami tego dziecka." A może się pozbyli i sądzili że sprawa nie wyjdzie poza policję i krąg najbliższych. A tu media się dowiedziały i całe społeczeństwo, i trzeba jakoś to ciągnąć.

Gość trtrtt
Ewelina, rzeczowe argumenty? Ja przedstawiałam. Widcznie na mnie nie trafiłaś. Ale powtarzać mi się nie chce.

mozesz oskarzyc tego slynnego ptaska o znieslawienie. Czy jednak wtedy przyznasz sie do wszystkiego co pisalas? Ja zaznaczam, ze nie jestem za wulgaryzmami, ok, mi nerwy czasem puszcza, uzyje mocniejszych slow, ale od kurwe nikogo nie wyzywam. Poza tym oszczerstwo, oskarzenie to nie to samo co znieslawienie

EwelinaEwa, a Ty masz dowody, ze nie sa winni? :o no wiec wlasnie... to sa tylko hopotezy, poszlaki, przeczucia... i nasze i wasze.. tyle. my nie nie zbadamy, mozemy my (czy an innych forach) dac do myslenia ludziom bioracym udzial w sledztwie. jesli nasze hipotezy sa non-sensem na pewno beda odrzucone

A może się pozbyli i sądzili że sprawa nie wyjdzie poza policję i krąg najbliższych. A tu media się dowiedziały i całe społeczeństwo, i trzeba jakoś to ciągnąć. to kiepski argument. Kazdy idiota wie, ze zaginiecie tudziez porwanie dziecka bedzie mialo rozglos medialny.

Gość ptasiek nastroszony
europejska szmato oskarzaj ja tez moge podac ip. zaden problem tych wszystkich , ktorzy pojecia nie maja pomoc nie moga a snuja jak smrod ze swojej dupy teorie z gruntu podle i uwlaczajace czyli pomawiaja rodzine powinni odpowiadac i nie da sie wobec nich kultury zachowac. Szacun dla Ludzi z Sosnowca i Ślaska , którzy pięknie pomagali nie oceniając z klasa znali swoje miejsce i oceny potrafili zostawic fachowcom czyli Policji. a pismakom , rbiacym z tego medialne show i wam pały chuj w wasze ryje

Policja ma dowody, ze nie sa winni, a to, ze nie przedstawia im mediom to nie oznacze, ze takowych nie ma. Gdyby sie okazalo, ze matka maczala w tym palce (pisalam, ze raz cos mnie tknelo) to bym sie zdziwila bardzo. Bo zawsze bardzo mnie dziwi to, ze rodzic moze zabic wlasne dziecko. Poki co wierze, ze przezywaja tragedie i nie widze w ich zachowaniu nic podejrzanego

w którym momencie ja napisałam oszczerstwo prosze bardzo CYTUJ!!!!! ty na kazdym kroku rzucasz kurwami :o opanuj sie

rzygac mi sie chce kurwy przeczytaj sobie dokladnie, nigdzie nie oskarylam tej rodziny. ale obawiam sie ze jakakolwiek dyskusja z toba po prostu sprowadza sie do obelg, bez najmniejszego zastanowienia sie co przeczytales i co piszesz. smutne.

Szacun dla Ludzi z Sosnowca i Ślaska , którzy pięknie pomagali nie oceniając z klasa znali swoje miejsce i oceny potrafili zostawic fachowcom czyli Policji. a pismakom , rbiacym z tego medialne show i wam pały ch*j w wasze ryje nie sadzilam ze to napisze kiedykolwiek, ale po raz pierwszy zgadzam sie z ptaskiem:P No moze procz tych wulgaryzmow, ale podoba mi sie to co napisal i ma to sens.

Gość krups
EwelinaEwa mnie też zastanawia, czy Polacy i Polki są aż tak głupi, czy udają dłupich i durnych, otrzymują dane na tacy i z tą tacą wojują , uważając, że są najmądrzejsci a Policja i pan Rutkowski to są debile kafeterianie mają dyplomy zdobyte i są magistrami, doktorami, prawnikami, lekarzami i nie wiadomo jeszcze jakimi kominiarzami ale muszą dolać oliwy do ognia aby było śmiesznie bo przecież ich córki albo syna jeszcze nie porwano , głupoty i debilizm na maksa ale nic nie pomogą , ponieważ nie wiedzą najważniejsze to napisać i wykazać się i pokazać , że się istnieje bo w życiu realnym nie mają okazji się wykazać, szare życie bez własnych zajęć i zainteresowań debile z tytułami tu bronią własne dyplomy z ortografii

EwelinaEwa, dopoki nie ma oficjalnego zakonczenia, nie mozna powiedziec czy ktos jest winny czy nie... zreszta nevermind ddobranoc