Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze w to ,nigdy

A co z ojciem Magdy?przeciez byl w domu w czasie "wypadku" i znosil wózek!!!!

Polecane posty

Gość reffk@
O wybacz... ja np chomika pochowałam w kolorowym pudełeczku...pod choinką... :D

Gość KOLEDA-ZALEWSKA do posredniaka
KOLĘDA-ZALEWSKA to już dala wczoraj popis, slyszeliscie jak mowila Rutkowskiemu, zarzucając mu ze jej soobiscie żal jest tej dziewczyny jak oni ją trakltowali, i strasznie szkoda jej jest tej matki? paranoja, smiech na sali.Koleda Zaleewska wielka pieprzona katolioczka a broni matki morderczyni ,ktora takze wielce religijna byla

Gość MMM799
koleda-zaleska jargotała jak rozwścieczona baba na targu, unosiła się chamstwem i czepiała się okularów rutkowskiego,bo nie miala czego... Znienawidzilam tą babę,nie mogłam tego słuchać,zachowala sie tak podle gdyby on pomagał matce madzi w chowaniu tej małej... Tragedia.powinni ją za to zwolnić,nie chce jej osobiscie więcej widzieć za to pyskowanie i rzucanie chamstwem.

Gość klnljni
ten bartek na zdjeciach nawet dobrze ubrany, a kasia w jakichs lachmanach :(

Gość reffk@
straciłam szacunek do kolendy-zaleskiej ;/

Gość MMM799
zachowala sie potwornie,czy bedzie dalej pracowac w TVN? ludzie są oburzeni i to nie tylko na tym forum

Gość żeenuuaa jednym slowem
to bylo strasznie żenuujące u Zalewskiej slysząc takia oborne ze jej tak bardzo przykro i szkoda bylo tej Matki Madzi jak ona zostala naciskana i potraktowana...breecch z tego pustostanu, poiwnni ja wypierdoolic za obrone idiotki ktora cala polskę a nawet Europe tak okantowala swiadomie wiedząc ze klamie tylu ludziom by kryc swoja dupe.Dzieciaka wyrzucila jak zuzytą podpaske i super dokladną bejeczke zmyslila z porwaniem opisujac ktok po kroklu w jakich miejsach szla i jak wygladal domniemany porywacz a Zalewska z tyjem na Rutkowskiego ze jest piekielnie żal dziewczyny co oni jej tam robili :o :o

Gość MMM799
ja nie moglam sluchac tego reportażu,nie wiem czy ta kobieta ma przekwit? niesamowicie agresywnie sie zachowala w stosunku do gościa... Czepiala się okularów-dno tvn powinien przeprosić za jej zachowanie,skandal

Gość tvn powinien
wydać oficjalne oświadczenie w spawie swojej pracownicy i podać jaką karę za to poniesie

Gość reffk@
tvn powinien wydać oficjalne oświadczenie w spawie swojej pracownicy i podać jaką karę za to poniesie bardzo bym sobie tego życzyła.. myślę, że tysiące oburzonych jej zachowaniem również :O

Gość Kol-Zal dala popis
z tym zarzutem ze Rutkowski nonszalancuje sie z okularami to już bylo calkowicie dnoooo ponizej poziomu mułuuu :o

Gość MMM799
Jeśli Pani Kolendzie, żal jest tej kobiety, to ja nie mam pytań.

Gość MMM799
czy bedzie dzis prowadzic fakty po faktach? myslę że nie tylko ja nie chce jej widzieć... komentarze na tvn24 są identyczne

Gość MMM799
była na niego taka wsciekla w tym reportażu,ze ja mialam wrażenie ze zaraz wstanie i zacznie go lać po twarzy...

Gość missiorka
A po co Rutkowskiemu te ciemne okulary? Jakiś nieszczery jest i boi się że wzrok go wyda, czy co?

Gość oglądałam kawałek
tego programu i oprócz tego że pani KZ była wyjątkowo mało profesjonalna to samych głupot nie mówiła- np że może się okazać że to jednak był wypadek i co wtedy? a tu wyrok już wydany:O

Gość poczytajcie Zaleskiej wywiad
gdy jest wypadek to udziela sie dziecko POMOCY, wzywa karetke, ekipe ratunkowa a nie kurwa mac ubiera, wkalda w wozek, wywala jak zuzyta podpaskę nasypując ceglami i kamieniami a nast bajki sie pisze o domniemanym porywaczu i dokladnie krok w krok opowiada gdzie spacerowala jakimi ulicami :o Niewpsomne jzu o checi wyjscia do kina na horror, na lody do C.H i wchodzenie na strony jak oszukac wariograf bo to juz brak slow

Gość 21 mama..
witam wszystkich obecnych na forum opowiem wam moja historie bo jestem poprostu w szoku! :( mam 21 lat i roczna coreczke, pochodze wlasnie z Sosnowca. moja matka zostawila mnie ojcu jak mialam 9 lat, powiedziala ze ma dosc i odeszla od nas, ojciec zaczal pic i chcial mnie oddac do domu dziecka, zajela sie mna jednak ciotka (siostra ojca, od strony matki wszyscy zerwali z nami kontakt) i u ciotki tez dobrze nie mialam, pomiatala mna, ciagle mowila jakie jej dzieci sa cudowne i wogole a ja do niczego sie nie nadaje, musialam sprzatac , gotowac bo jak nie to grozila ze odda mnie do domu dziecka, jak mialam 15lat poznalam chlopaka 5 lat starszego, w wieku 17 lat wyprowadzilam sie do niego gdzie i tam jego matka mnie nie znosila .. w wieku 19lat zaszlam z nim w ciaze i wtedy mnie zostawil, wyrzucil w ciazy jak psa na ulice.. nie mialam nikogo do kogo moglabym isc.. poszlam do kolezanki, na necie znalazlam sobie 'sponsora' jestem z nim do teraz , nie kochamy sie ale pomaga finansowo mnie i malej, ja koncze szkole a on zajmuje sie dzieckiem. i mimo tego ze nie mialam sie gdzie podziac, z kim wychowywac dziecka, nie mialam na kogo liczyc to NIGDY przez mysl mi nie przeszlo zeby cos malej zrobic, zeby ja zabic, kocham ja najbardziej na swiece, owszem nie chcialam tego dziecka ale gdy sie urodzila, gdy wzielam ja na rece to wszystko sie zmienilo, a ta cala kaska to potwor nie czlowiek ! nie wiem co nia kierowalo :((

Gość zxxzzaaass
pamietacie sprawe w kwietnia Szymonka ktory byl wyzywany i bity przez matke? nasze poslkie prawo jest takie skuteczne ze do tej pory chlopczyk mieszka z matka a kobiecie nic nie zrobili za znecanie sie nad dzieckiem, byl w grudniu reportaz o tym jak sie chlopca losy potoczyly,wiec nawet jak Katarzyna cos zrobila dziecku to nie wiem czy otrzytma zadowalający wyrok o ile wyrok padnie

Gość oglądałam kawałek
oj tam, a mało np kierowców ucieka z miejsca wypadku? to to samo, jest wypadek, ktoś wpada w panikę i zwiewa- co nie zmienia tego ze to był wypadek a nie zaplanował kogoś przejechac

Gość 21 mama..
tez mialam trudne zycie i mam nadal ale jakos sobie dalam rade, kaska przynajmniej miala faceta ktory ja kochal i wspieral, a ona z zimna krwia zabila swoje dziecko to sie w glowie nie miesci :((

Gość zxxzzaaass
nie popriwnuj wypadku gdy ucierpi obcy czlowiek do wypadku gdzie twoje dziecko umiera ci na rekach, traci przytomnos a ty je kurna idziesz zakopac pod gruzami cegiel? paranoja

Gość pole do popisu dla
21 mama... Polska to straszny kraj. w Niemczech dostalabys natychmiast mieszkanie od Panstwa z wystarczajacym metrazem, by ci placili za mieszkanie, ogrzewanie itp ..nie potrzebowalabys sponosora :-O no coz , straszne to wszystko.

Gość pole do popisu dla
21 mama... wybacz nie uwazam ze dajesz sobie rade. kobieta ktora sie sprzedaje nie daje sobie rady. Twoje dziecko tak samo w patologii wyrasta :-O

Gość oglądałam kawałek
wypadek to wypadek-wydarzenie którego nie planowaliśmy a się stało to samo jak spadnie dziecko-nie jest to świadome morderstwo, najwyzej nieumyślen spowodowanie śmierci i nieudzielenie pomocy, tak samo jak kogoś potrącisz i uciekniesz co innego jak zaplanujesz zabić dziecko lub kogoś przejechać-to inna bajka

Gość zxxzzaaass
widocznie popierasz i rozumiesz dziewczyne, ja natomiast nie, wiec nie przekonuj mnie do obrony wariatki bo nie dasz rady Osoba po nieszcesliwym wypadku nie ma ochoty na wysjcie do kina horror, a nie wchodzi na strony jak oszukac wykrywacz klamstw to na tyle!!!!