Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taka kolezanke

Moja kolezanka bierze kase od swojego faceta- co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość mam taka kolezanke
W malzenstwie jest inaczej, bo wtedy sa inne potrzeby i mieszka sie razem. Interesuje sie, bo ona dla mnie nie ma honoru.

Gość Gosc
Też znam taką, która bierze kasę od faceta. On jej w krok, ona mu w portfel :D Po prostu...

Gość jak najbardziej chrystusowe
podejscie tego faceta! przeciez KK powiada: ten kto ma wiecej powinin pomagac tym co maja mniej! widac ta laska ma naprawde fajnego i uczciwego faceta...

mysle ze chuj cie to powinno obchodzic, jej zycie, jej zwiazek, jej sprawa

Gość mam taka kolezanke
Takie wspomaganie to po slubie!

Gość no comment, masakra
masakra jak to czytam to chyba facet ma kupować i rozpieszczać kobiety? ja nie wiem skad sie wzieły takie baby, jak nie ktore z was? zal wam dupe sciska ze wy zapier***** a maz jeszcze was wkurwia ? to trzeba to zmienic a nie miec pretensje do tych ktorym sie zycie udalo no ale, kazdy wie jacy Polacy są no comment

Gość vr grte
dokladnie. Zawistne male bzdziagwy. Jeszcze dorabiaja teorie o honorze :D :D

Gość mam taka kolezanke
Ale mnie to nie interesuje!!!!!!Rozumiecie czy nie???

Gość hajajaj
"ale ok skoro to takie normalne dla wszystkich to nie mam pytan " no chyba wiadomo,ze nie jest to normalne(przynajmniej dla czesci z nas). Ale ludzie robia rozne rzeczy. Czasami nie znamy naprawde ich sytuacji. I dlatego nie zamierzamy(przynajmniej czesc z nas) obsmarowywac komus na forum dupy kogo nawet nie znamy. Strata czasu,bezsensowna klepanina o tym czego ja ty czy ona bysmy nigdy w zyciu nie zrobily:/ zazwyczaj nie majaca nic wspolnego z rzeczywistoscia. radze ci zmienic kolezanke to nie beda cie takie sprawy nurtowac i bedziesz miala wiecej czasu na wlasne;)

Gość tidjdf
Jakby Cię nie interesowało to nie zakładałabyś tego bzdurnego tematu :D

Gość mireczkaa
najlepszy tekst autorki "takie wspomaganie to po ślubie" :):) A jak ktoś nie ma ślubu to do końca życia ma rachunki dzielić na pół czy jak? :) Weź się kobieto puknij w głowę i zostaw koleżankę w spokoju. Bo dopóki oboje są szczęśliwi a facet nie żali się, ze mu dziewczyna pół pensji zabiera to nie ma mowy o żadnym sponsoringu ani braku honoru. Skąd się biorą tacy ludzie???

Gość hajajaj
"Takie wspomaganie to po slubie!" buahahahahah a czym to sie wtedy rozni? Sponsoring zalegalizowany?

Gość hajajaj
jak to ludzie zawsze wiedza jak masz zyc,co jest dobre,a co zle,co powinnas a co nie,co jest niemoralne,a co nie. Zawsze wiedza najlepiej jak masz przezyc swoje zycie TYLKO SWOJEGO PRZEZYC TAK JAK CHCA ZA CHOLERE NIE POTRAFIA!

Gość mam taka kolezanke
Pewnie wiekszosc z was nie stac na kino ani na nic, tylko musi zebrac od faceta!!!

Gość karmandzijosssssss
ja też jak kończyłam studia, pisałam mgr i nie pracowałam - byłam na utrzymaniu faceta co miałam zrobić? olać studia i iść do sklepu sprzedawać? mój (teraz już mąż) mi powtarzał, że wszystko jest wspólne, on zarabiał - a ja uczyłam się i dbałam o dom teraz ja pracuję i jest git ale ze względu na tamtą sytuację rozumiem kobiety, które czasem muszą finansowo liczyć na faceta nie zawsze wynika to z lenistwa i próżności

Gość karmandzijosssssss
a i chciałam zaznaczyć, że widać że facet kocha swoją dziewczynę i czuje za nią odpowiedzialność mam znajomych - małżeństwo, którzy mają osobno swoje pieniądze, wszystkie rachunki na pół w knajpie nawet płacą na pół! jak dla mnie to chore on ostatnio w knajpie mówi- no dobra, to ja Ci postawię kolację dzisiaj kiedyś się jej spytałam- ej słuchaj a co jak pojawi się dziecko i będziesz na wychowawczym? nie będziesz mieć kasy? będziesz musiała prosić o każdy grosz a ona, że w sumie nie wie co wtedy będzie

Gość no comment, masakra
ja tez studiuje, na 2 kierunkach, mgr i licencjat, posiadam stypendium naukowe całkiem nie małe do tego pracuje dorywczo jako dermokonsultantka, mój facet zarabia i to chyba normalne ze daje mi pieniądze, kiedy wraca z pracy w 80% czeka na niego obiad, wyprane i poprasowane ubrania oraz posprzątany dom, nie rozumiem zawistnych kobiet/ to chyba dobrze ze się kształce a facet mi to umożliwia,

Gość gygygy8gy8
co ty z tym kinem za 20 zeta masz, jakby to majątek był. faceci sami z siebie niechętnie dają. łątwo w ten sposób sprawdzić czy mu zależy. dobrze, że płacisz za siebie. chłopak przynajmniej zaoszczędzi. :D

Gość hajajaj
hehe a ja wiem co bedzie:) rozetna dzieciaka na pol...

Gość mam taka kolezanke
Jestescie idiotami!!!Jak dla was to normalne to sorry

Gość mireczkaa
no ja znam przypadek, że facet rozlicza żonę dlaczego taka drogą zabawkę kupila dziecku- wcale to nie jest zabawne. Mnie się wydaje, ze autorka jest zazdrosna, że koleżance chłopak daje a ona musi pracowac. I tu jest pies pogrzebany...

Gość hajajaj
hola hola! nie pyskuj tu do nas. czy ciebie ktos od idiotek wyzywal za twoje wscipstwo i hipokryzje?

Gość hajajaj
mam taka kolezanke lepiej hamuj kochana,bo nie jestes tu anonimowo!

Gość pełno takich
ja też mam taką koleżankę......zawsze wyśmiewała takie dziewczyny a teraz jak wyrwała faceta..ona 39 l on 43...i on kupuje jej prezenciki to skacze wokół niego jak małpka:)

Gość hajajaj
pelno takich ,bo prawda jest taka,ze ty tez bys nie miala nic przeciwko i autorka i wszystkie kobiety:P

Gość hajajaj
a ja sobie zjem loda o,bo zachcialo mi sie slodkiego:P

Gość mireczkaa
ja też brałam kasę od swojego faceta- zarabiał dużo więcej. Potem on brał ode mnie, bo jak wróciliśmy do Polski to zaczynał od najniższej krajowej. Teraz znowu biorę ja bo zarabia więcej. To jak? Wzajemnie się sponsorowaliśmy? :):) też ludzie macie problemy, naprawdę ;)

Gość mam taka kolezanke
szkoda gadac. Nauczono mnie nie zebrac, nie tak jak was.

Gość aaaaaaaaanulka091
Hehe najprościej uzależnić się od kogoś finansowo :) nigdy nie chciałabym żyć w takim układzie . Kobieta powinna być na tyle zaradna życiowo, że gdy taki bogaty chłoptaś kopnie ją z nudów w tyłek i w mniej lub bardziej odpowiedni sposób podziękuje jej za wspólne chwile, miała gdzie pójść i co zjeść :) Aczkolwiek facet będący sknerą to też nic fajnego. Ale nie musimy od razu popadać ze skrajności w skrajność. Ja tam jestem dumna ze swojej pracy, że sama na siebie zarabiam, że na nikim nie pasożytuje :)

Gość pełno takich
hajajaj....wolałabym nic nie dostawać gdybym miała obsługiwać takiego schreka w zamian