Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SomeoneWhoCares

Tylko dla zdeterminowanych - wspólne odchudzanie:)

Polecane posty

Gość HollySymolly
Juz mi przeszlo, kilka sztucznych paznokci lakierami pokombinowalam na palcu do cwiczen i jest super :) pstrag byl cudny! Pokropilam cytrynka i zjadlam z surowka z kiszonej kapusty. Dzis tylko OK 650kcal :( Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze ludzie nie moga wytrzymac na diecie 600kcal a ja wiecej nie moge choc chodze najedzona, to zdrowe jedzenie jest na prawde nieziemskie. Zapomnialam kupic orzechy zeby podbijac te kcal, jutro migdaly w biedronce zakupie i jakies suszone owocki:) jutro robie ser zolty i buleczki pelnoziarniste:) Na te trufle wcale nie mam ochoty zjadlam jedna wczoraj i wiem, ze nie siegne juz dlugo. To prawda, ze jak sie nie je slodkiego i przetrzyma najgorsze to pozniej sie nie chce. Zwaze sie w poniedzialek. Juz nie moge sie doczekac do niedzieli do rosolku z makaronem sojowym :D

Hej kochane dzis dzien w pelnym ruchu ...bylam z moim synkiem na rowerkach. Dziecko a dalo mi wycisk rano chyba nie wstane. A zaraz brzuchole... dzis praktycznie nic nie zjadlam brak czasu ale wypilam mnustwo kawy ile kalorii ma kawa z mlekiem???

Hej!!! mój instruktor to mnie chciał zaprosić na swoją działkę a w zamian dostała bym kilka lekcji jazdy dodatkowo.Szybko więc zmieniłam instruktora.Porażka z nimi.Szkoda tylko że tak mało kobiet uczy jeździć.A może one też składają propozycje ale facetom ??? hihihi

Gość Grazka773
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj caly dzien na placu spedzilam z dziecmi, nie zmeczylam się za bardzo ale za dzieckiem chodzilam nie siedzialam wiec mam nadzieje że troche kalorii spalilam. Pozdrawiam was wszystkie.

Mój ciągle sypał zboczonymi tekstami, ale trochę w innym sensie, nie proponował mi nic na szczęście. Na ostatnich jazdach zwyzywałam go od seksistów i rasistów, a on nie chciał mnie wypuścić z samochodu twierdząc, że "rzadko mu się trafia taki inteligentny i szczery rozmówca":/

Witajcie, ja zjadłam dzisiaj dość sporo niestety... miałam placki ziemniaczane... nie mogłam wytrzymać i zjadłam:( jutro wstaje bardzo wcześnie bo mam szkołę... na nogach będę już po 5... odezwę się jakoś po południu jak wrócę. Mam nadzieję, że spalę jutro tą nadwyżkę kcal :) do jutra dziewuszki moje drogie! :*

Witajcie!!! Padam na ryjek ..chyba zasne szybciej niz dobiegne do poduchy :-D Dzien zaliczam do udanych .. a wieczorek przy wodzie ...moj mezulek wrocil z pracy zrobil sobie wlasnie tosty ..namawia ma ..aja twardo NIE CHCE az buchnelam ze gdybym chciala to bym sobie wziela - jestem z siebie dumna :-)

Dzindoberek :-) ja dzis nie wytrzymalam I po prysznicu skok na wage 58,4 wydaje mi sie ze malymi kroczkami zmierzam w dobrym kierunku ..... dzis tez mam zabiegany dzien ,ale sa tego duze plusy ..kalorie...kalorie Milego dnia dziewczynki :-*

Ja dzisiaj też się zważyłam, jest NIEWIELKI postęp. Ale teraz już nie ma na co liczyć, bez systematycznych ćwiczeń za dużo nie zrzucę... elzadinio, dobrze ci idzie, już niedługo będzie 55kg i nas zostawisz! ruda kura szuka sznura, myślę że możesz;) dużo masz do zrzucenia?

Someone jeszcze trzeba utrzymac ta wage I tu bedzie problem dlatego nigdzie sie nie wybieram jak mi sie uda to I tak tu bede I bede wam daeac kopniaki nooo ale najpierw musi byc to 55 pomarzyc mozna :-)

Czesc:) u mnie dzisiaj cieko z jedzeniem, poki co to wypilam jogurt i zjadlam pol buleczki ze slonecznikiem, bylam w szkole i nie mialam kiedy jesc:) czekam na stacji na pociag, w domu bede dopiero za godzinke. jest tak cudownie pieknie na dworze ze az sama do sie ciesze az ludzie sie na mnie dziwnie patrza:D

Ja dzis tez zgrzeszylam zjadlam kawaleczek sernika bo mialam odwiedzinki ;-) A teraz pora na brzuszki - a Wam jak ida cwiczenia ???

Gość Grazka773
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj nie cwiczylam ale w zamian wysprzatalam caly dom wiec chyba ruch wystarczajacy :-). Mam do was pytanie czy stosujecie jakies tabletki wspomagajace odchudzanie?

Hey! Chce zejść do 60 kg więc czeka mnie 10 kg męki:) chce najpierw zacząć dietę- potem włączyć w to ćwiczenia. Dziś zjadłam: kiełki (opakowanie 100 gram- rzodkiewki, soczewicy i lucerny) jabłko sok wyciskany z malin małą miskę makaronu z sosem pomidorowym (wizyt w gościach tylko to było i zjadłam niewiele) kromka chleba (ciemny, mała) Cały dzien w biegu (studia podyplomowe, prawo jazdy, znajomi), w sumie dopiero wróciłam w tygodniu jestem na easy diet więc mam 1400 kcl dziennie. Dziś nie wiem jak mi poszło ale ok, nie czuje głodu ani jakiegoś zmęczenia. ZObaczymy co będzie jutro:) Co jeszcze o mnie- mam 26 lat, męża. Jestem pracocholiczką i ciężko mi idzie dbanie o siebie ale muszę się ogarnąć w końcu!!!

Gość HollySymolly
hej, ja dzis zawalilam na calej... impreza, lampka martini i 2 kanapki z bialego z szynka i maslem i skrzydelko kurczaka o 22 ;/ ehhhhh imprezy to zło dla odchudzajacych i walczacych ze zlymi nawykami... ale coz zapominam o tym i kontynuuje moja dietetyczna przemiane :) do tego sie pokłóciłam z ukochanym :O ale nie zanudzam ide poogladac filmiki z the sims3 buziaki :)

Gość HollySymolly
miejmy nadzieje :) jestem dobrej mysli :)

Hej dziewczyny !!!! Ja już po ćwiczonkach 7 min na rowerku 3 serie po 30 brzuszków.Waga dziś 79.8kg Jak HollySymolly napisała o piłce to napaliłam się strasznie na nią wiec ją wczoraj zamówiłam.Ciekawe jakie będą efekty ćwiczeń .

Hejka moje drogie ..... ja dzis w planach mam prasowanie I mycie okien mam tego troche (rolety na dol I nikt nie widzi ) hihi trudno ze niedziela u mnie to jedyny dzien w ktorym moge cos wiecej zrobic do tego mam w planach pograc z moim malym na wii ..pewnie znow dostane lanie hehehe no I moze uda sie wyskiczyc na rowerek bo pogoda zapowiada sie pieknaaamimo jednego dnia wolnego w tygodniu chce nie spoczac na sofie bo to zle wrozy ;-) buziaki

Gość HollySymolly
hej dziewczynki ja po sniadanku (wieksze pol grejpfrura) :) jutro sie zwaze i zobacze efekty lub ich brak. Ja tam nie mam problemow ze sprzataniem w niedzielle- hehe, zalezy od mentalnosci. Jutro jazda:( ehhh:(

ja dzisiaj na sniadanie chcialam zjesc pol bulki grachamki z serkiem i szynka, ale nie dalam rady, po zjedzeniu cwierci bylam taka najedzona, ze szok;). u mnie z cwiczeniami jest jakos ciezko. nie uwierzycie, ale ostatnio po brzuszkach zrobil mi sie odcisk na d***:D. ale staram sie chodzic na przystanek jak ide do szkoly na piechote, to jest ok pol godziny w jedna strone;) potem jeszcze 15min po miescie... mam tez 3godziny wfu tygodniowo, na ktorym zawsze cwicze, staram sie jak najintensywniej. wieczorami staram sie tez przynajmniej 15 minut porozciagac, porobic przysiady, nozyce itd. na wiecej nie mam ani czasu ani sily... a na wadze dzisiaj 70.6. nie moge sie doczekac szostki z przodu, mam nadzieje ze w ciagu tygodnia/dwoch sie wreszcie pojawi;d.

Someone ta 6 bedzie szybciej niz myslisz ja obstawiam jutro gora pojutrze :-) Co do sprzatania to ja tez nie mam problemow tylko nie chce pomyslec co powiedza sasiedzi -niemcy ;-) Ja poprasowalam obiadek udalo mi sie ominac najadlam sie zapachem I sprobowalam kawalatek kluseczki ... teraz pora na kawusie .a pozniej w planach mam sobie zrobic jakas pyszna salatke ..narazie jeszcze nie czuje glodu ...I po kawci biore sie za okienka :-)

Szczerze wątpię co do tej szóstki, po niedzielnym obiedzie zawsze jest mnie więcej:D. A poza tym ja chudnę już teraz bardzo powoli... Ale dziękuję, że we mnie wierzysz;). Ja sama nie wiem co myśleć o niedzielnym sprzątaniu. Niby się nie powinno, ale jak ktoś nie ma czasu na tygodniu to co? Ma brudem zarosnąć? To samo jest z imprezami, wczoraj byłam na takich większych urodzinach i głupio mi było tańczyć, bo przecież post...

Hejo dziewczyny. u mnie masakra... rozstalam sie z chlopakiem i zajadam smutki:( jutro na wadze bedzie pewnie 100... dzisiaj sie nie wazylam bo zaspalam do szkoly i zapomnialam. wlasnie jem lody czekoladowe:(