Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iwonka250807

SZUKAM KOLEŻANKI, KTÓRA TAK JAK JA STARA SIĘ O DZIECKO

Polecane posty

Cześć dziewczynki. Ja ze smutną wiadomością dziś... okres dostałam...boli niemiłosiernie;/Dodatkowo zmarła babcia męża i załatwiania było dużo, stres. Więc przyjachał mój kochany we środe i pojechał dzisiaj...znów...Kurcze...wróci na święta;/ Więc nawet nic nie było przez tą @. Mam dość już wszystkiego;/ a co u Was skarby moje?:)

Malutka, wiem co przeżywasz. Okres skończył mi się ponad tydzień temu, też miałam małą załamkę i bolało nieziemsko, marzyłam tylko o tym kiedy to się wreszcie skończy. W lutym pochowałam swojego dziadka, także w tej kwestii też Cię rozumiem. Ale głowa do góry, wszystko się jakoś ułoży. Życie idzie naprzód i nie da się go zatrzymać.

Oj, coś się cisza zrobiła. Co u Was słychać kochane? Też u Was tak kurzy za oknem? U mnie teraz intensywne staranka. Ciekawe czy coś wyjdzie?

Oj, widzę że coś zamilkłyscie.... Ja od piątku (dziś już środa) byłam mega chora. Gorączka, katar, kaszel i do tego jakieś dziwne bóle kręgosłupa, że nic nie mogłam, ani leżeć ani siedzieć, ani stać - jakiś koszmar. Dziś już ciut lepiej dlatego postanowiłam wkońcu włączyć komputer i od razu tu zajrzałam :-) Iwonka starajcie się jak najlepiej, oby owocnie - trzymam kciuki :-) Malutka przykro mi z powodu śmierci babci męża - niestety taka kolej losu, przykre lecz niestety nie uniknione. Ja wierzę, że po drugiej stronie jest lepiej .... Ostatnie dni były bardzo ładne, ale niestety nie było dane mi skorzystać z pięknego słońca, bo gorączka mnie wykończyła, a dziś wiało niemiłosiernie. Jutro ma być dużo zimniej, a ciepełko ddopiero od poniedziałku, jak wrócę do pracy - zawsze tak jest jak ja w pracy to na dworzu cieplutko :-) oj ta przewrotna pogoda... Miłego wieczorku Wam życzę Kochane

U mnie bez zmian. Mija 56 dzien od odstawienia tabletek anty które miały mi pomóc w PCO a okresu ani sladu. Ostatnie usg wykazało ze jajniki nie pracują. Biore lek który ma paskudne skutki uboczne. Jest mi słabo, mam zawroty głowy i mdłości, do tego prawie codziennie biegunki. podobno po kilku dniach organizm powinien sie przyzwyczaic ale mój jest jakis uparty. Wyklucza mnie to z normalnego życia do tego stopnia ze boje sie sama wyjsc z domu. Ostatnio poszłam na zakupy i musiałam wrócic taksówką bo nie dałabym rady przyjsc do domu tak mi sie robiło słabo. Strasznie sie wtedy zdenerwowałam i popłakałam bo czułam sie jakbym miała 80 lat i była nizdolna do 15 minutowego spaceru. To tez zalezy od dnia, raz jest lepiej raz gorzej. Dzisiaj jest w miare dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie Pozdrawiam wszystkie staraczki

Aha dodam jeszcze ze czekaja mnie w tym roku 3 wesela, a najblizsze w wielkanoc czyli za kilka dni a ja z takim samopoczuciem jakos sobie tego nie wyobrażam. Zamiast sie cieszyc wcale nie mam ochoty tam byc

Iwona jak Wasze starania? U nas już po staraniach - choć w tym miesiącu trochę kiepsko to wyszło, gdyż byłam chora i w sumie to nadal jestem jeszcze chora. Teraz trzeba czekać kolejne dwa tygodnie na efekty, więc dopiero po świętach się dowiem czy coś z tego wyszło. Czy u Was także spadł śnieg? U mnie dziś pogoda w kratkę - raz ciepło, słoneczko świeci a za pół godzinki ciemne chmury i zamieć snieżna i tak w kółko- co się tej pogodzie pokićkało. Niby mówią kwiecień plecień-poprzeplata trochę zimy trochę lata, ale żeby aż tak?.... Miłego wieczorku

No witam. w końcu jestem...cały tydzień spędziłam u teściowej. za miastem... bez internetu kurcze. dziś już w domku więc chwila spokoju. Musiałam odpocząć od tego całego zamieszania. mam już dosyć wszystkiego. Męża siostra zrobiła mnie dziś w konia mówiąc że jest w ciąż pokazała mi test po koleżance z 2 krechami. Popłakałam się...więc żarcik jej nie wypalił..u nas faktycznie też tak przykurzyło śniegiem, że szok. niewyobrażam sobie świąt! wogóle niczego już sobie nie wyobrażam. Powoli łapię dołek...a u Was co kochane moje dziewczynki??Buziakuję;*

WITAM to ja paula299 terz bede miec taki nick jak wyżej nie umiem wejsc na moje konto ani postów wysłac:O i terz bede miec taki a co do staran u mnie jest ten plus ze co miesiac nie musze sie zadręczac czy @ nie przyjdzie i sie martwic bo z mezem dawno odpuscilismy i jakos sie z tym pogodzilam wiec jak przychodzi @ to mnie juz to nie dziwi a lepsze to niz co miesac sie zamarwiac i zyc nadzieje ktora i tak nic nie przynosci my z mezem po sw na te ostanie badania i w maju IUI juz napewno mam nadzieje wiec teraz tylko na to czekam i odliczam dni a dzis czekam na @ wiec w nastepnym cyklu IUI pozdrawiam

Hej Dziewczynki u mnie ciągłe kłopoty żeby się zalogować na nasze opowieści:( teraz jakoś się udało ale gg hula 566 00 56:) no brakowało mi Was :) ale takie życie złościwość rzeczy martwych:)

Dziewczyny wiecie moze co to moze oznaczac? Od wczoraj mam powiększone i bolące sutki. Trwa mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek. Moze to przed okresem mi sie tak zrobiło? Nie przypominam sobie zebym wczesniej tak miała. Zanim zaczełam brac tabletki to przed @ zawsze bolały mnie piersi ale nie sutki

Hej dziewczyny! Sorki, że się ostatnio nie odzywałam, ale mnóstwo kłopotów i spraw mi się na głowę zwaliło. Starania już zakończyłam, ale jakoś tak czuję, że oczywiście nic z tego. Nie wiem, czy mi to już w głowie siedzi, bo co miesiąc czuję, że nic nie wyszło i faktycznie nic nie wychodzi. U mnie też taka dziwna pogoda, w kratkę. Ale cóż można poradzić. Najwyżej pójdziemy z koszyczkiem na pasterkę :)

Hej. Trochę mnie nie będzie. mam problemy straszne. Teść jest po operacji. Ale daj Boże będzie dobrze. Trzymajcie się ciepło. I trzymam za Was kciuki;* Ja starania odłożyłam na potem! ;( Buźka;*

Hej! Widzę, że zostałam tutaj sama. Trudno, ale muszę się wygadać. Dziś dostałam okres :( A już robiłam sobie nadzieje, bo spóźnił mi się 3 dni. Rozczarowałam się wielce. Miałam ochotę ryczeć cały dzień i tylko fakt, że byłam w pracy mnie przed tym powstrzymywał. Mam już dosyć. Co miesiąc staję na rzęsach, bo może w końcu się uda, chodzę od lekarza do lekarza, faszeruję się tonami tabletek i nic. Ta małpa wciąż przychodzi. I przynosi tylko ból... Chyba mi już psychika siada. I nie ma się komu wygadać. Smutno mi...

Iwonka250807 ja mam spokoj bo od dawna juz nie robie sobie nadziei na to ze @ nie przyjdzie nauczylam sie do tego i pogodzilam sie z tym i uwierz jak przychodzi @ to mnie to ani nie bierze ani nie rusza przytulac sie przytulamy tylko wtedy kiedy mamy na to ochote be wyliczanek itd itd bo poprostu zdalam sobie sprawe z tego ze @ i tak przychodzi i tak i w naszym wypadku starania nic nie daje ja czekam na polowe maja na IUI a ty nie myslalas zeby znow podejsc? przynajmniej do 3 razy trzeba sprubowac

Iwonka250807 ja mam spokoj bo od dawna juz nie robie sobie nadziei na to ze @ nie przyjdzie nauczylam sie do tego i pogodzilam sie z tym i uwierz jak przychodzi @ to mnie to ani nie bierze ani nie rusza przytulac sie przytulamy tylko wtedy kiedy mamy na to ochote be wyliczanek itd itd bo poprostu zdalam sobie sprawe z tego ze @ i tak przychodzi i tak i w naszym wypadku starania nic nie daje ja czekam na polowe maja na IUI a ty nie myslalas zeby znow podejsc? przynajmniej do 3 razy trzeba sprubowac

Iwonka250807 ja mam spokoj bo od dawna juz nie robie sobie nadziei na to ze @ nie przyjdzie nauczylam sie do tego i pogodzilam sie z tym i uwierz jak przychodzi @ to mnie to ani nie bierze ani nie rusza przytulac sie przytulamy tylko wtedy kiedy mamy na to ochote be wyliczanek itd itd bo poprostu zdalam sobie sprawe z tego ze @ i tak przychodzi i tak i w naszym wypadku starania nic nie daje ja czekam na polowe maja na IUI a ty nie myslalas zeby znow podejsc? przynajmniej do 3 razy trzeba sprubowac 4 rok czekamy na upragnione dzieciątko wrogość sluzu słabe żołnierzyki na połowe maja zaplanowana IUI ......http://zyciowe.net/browse/show/712......

Iwonka250807 ja mam spokoj bo od dawna juz nie robie sobie nadziei na to ze @ nie przyjdzie nauczylam sie do tego i pogodzilam sie z tym i uwierz jak przychodzi @ to mnie to ani nie bierze ani nie rusza przytulac sie przytulamy tylko wtedy kiedy mamy na to ochote be wyliczanek itd itd bo poprostu zdalam sobie sprawe z tego ze @ i tak przychodzi i tak i w naszym wypadku starania nic nie daje ja czekam na polowe maja na IUI a ty nie myslalas zeby znow podejsc? przynajmniej do 3 razy trzeba sprubowac 4 rok czekamy na upragnione dzieciątko wrogość sluzu słabe żołnierzyki na połowe maja zaplanowana IUI ......http://zyciowe.net/browse/show/712...... 4 rok czekamy na upragnione dzieciątko wrogość sluzu słabe żołnierzyki na połowe maja zaplanowana IUI ......http://zyciowe.net/browse/show/712...... 4 rok czekamy na upragnione dzieciątko wrogość sluzu słabe żołnierzyki na połowe maja zaplanowana IUI ......http://zyciowe.net/browse/show/712......

Iwonka ja to bym bardzo chciała ten okres wkoncu dostac. Dzisiaj miaja 70 dni mojego cyklu!!! Testy wychodzą mi negatywne, jestem przerażona, wizyte u gin mam dopiero za tydzien. Wczoraj cały dzien bolał mnie brzuch wiec myślałam ze juz dostane a tu dalej nic. Ostatnio byłam na usg niecały miesiąc temu i gin kazał jeszcze poczekac. Tak bardzo sie boje ze usłysze diagnoze ze jestem bezpłodna :(

Iwonka ja to bym bardzo chciała ten okres wkoncu dostac. Dzisiaj miaja 70 dni mojego cyklu!!! Testy wychodzą mi negatywne, jestem przerażona, wizyte u gin mam dopiero za tydzien. Wczoraj cały dzien bolał mnie brzuch wiec myślałam ze juz dostane a tu dalej nic. Ostatnio byłam na usg niecały miesiąc temu i gin kazał jeszcze poczekac. Tak bardzo sie boje ze usłysze diagnoze ze jestem bezpłodna :(

Gość nadzieja1113
jestem dowodem na to, że nie wolno tracić nadziei. po ponad 4 latach jestem w 7 miesiącu. dużo przeszłam, laparoskopia, insyminacje itp. zycze wam wytrwania i spełnienia tego marzenia..

Paula, ja wiem, jaka jest sytuacja u Ciebie, ale u mnie jest inaczej, więc co miesiąc robię sobie nadzieje, które i tak okazują się wielką klapą. O kolejnej inseminacji już myślę, tylko muszę trochę kasy uzbierać. Gdyby była za darmo, albo chociaż trochę tańsza, to zrobiłabym ją już dawno :) Anik, musisz jakoś wytrzymać ten tydzień do wizyty. Nie ma innego wyjścia. Ja nie będę się tutaj wymądrzać, bo się na tym nie znam. Mogę tylko próbować podnieść Cię na duchu i trzymać kciuki, żeby wszystko było w porządku. Nadzieja, gratuluję Ci dzidziusia. Skłamałabym, gdybym powiedziała, że Ci nie zazdroszczę. Nie będziemy dziękować za Twoje życzenia, żeby nie zapeszać :) P.S. tak w ogóle to widzę, że coś nie halo z tym kafe, żeby tyle razy wyświetlać jedną wypowiedź.

witam co tu taka cisza? a ja jeszcze 3 tygodnie i IUI odliczam dni moze bedzie mi dane byc ta szczesciara i sie uda za 1 razem zobaczymy a jak nie to kolejna próba nie poddam sie tak łatwo milego weekendu

Witam. Do ginekologa nie poszłam bo dostałam okres i musiałam wizyte odwołac. Teraz bede obserwowac jak wygląda obecny cykl. Zrobiłam badanie prolaktyny. Narazie mam zamiar wyluzowac. Trzymajcie sie dziewczynki

Cześć dziewczyny! Trochę zaniedbałam to nasze forum, ale ostatnio jestem zawalona robotą i jakoś tak na nic nie mam czasu. A jak już mam to zasypiam na stojąco ze zmęczenia. Anik, przykro mi, że dostałaś okres, ale pewnie Ci też trochę ulżyło po tylu dniach oczekiwań. W końcu wiesz na czym stoisz. Paula, mam nadzieję, że dasz znać jak już będziesz po zabiegu. Wszystkie będziemy trzymać mocno kciuki, żeby Ci się udało.