Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary Kawaler 32

Czy facet po 30-tce powinien sie przyznać dużo młodszej lasce że jest prawikiem?

Polecane posty

Gość były prawiczek
to mnie wkurwia najbardziej ,że inni chłopcy byli sobą od urodzenia i dziewczynki za nimi ganiały ,a potem kobiety ...,a ja też byłem sobą i gówno dupa efekt 0.

Gość do Prawiczek bez wiary
a jakie ty masz zainteresowania?

Jeżeli chodzi o tego typu wzrok to jestem przyzwyczajony. Ogólnie to czesto się z tym spotykałem np. w pierwszej pracy albo ze strony niektórych sąsiadów. 🖐️ A co do tej sytuacji w kuchni. Czegoś takiego jeszcze nie przezyłem, zazwyczaj byłem jak powietrze dla ludzi, a tu nagle takie zachowanie. Przyjemne to oczywiscie nie było, poczułem się jak jakis trędowaty :D

Gość fgfgfttttt
cream ,miało cię nie być

u mnie podobnie ale w sumie nie narzekam bo chyba zmiany w naszym wieku są pez sensu jedynie mozna zmienic prace na lepiej płatną

"Ty mendo!!! a ja? obrażam się i koniec " Jezeli to do mnie to napisałem Ci eska z bramki, nie odpisałaś mi :) "u mnie podobnie ale w sumie nie narzekam bo chyba zmiany w naszym wieku są pez sensu jedynie mozna zmienic prace na lepiej płatną " Masz rację, tylko cud może nam pomóc. 🖐️ Argen, ja tez sobie popiję ale soczkiem jabłkowym. Jutro też trzeba się zaopatrzyć w prowiant, bo gala KSW i Sauerlanda. Walka Povietkin vs Huck

Gość tamari zaloguj sie kobito
a nie rob z siebie idiotki

"Jak na złość wszędzie gdzie nie pójdę wymagają doświadczenia." To akurat znam ale zawsze w jakimś miejscu ostatecznie przyjmą. Lepiej teraz, bo po 25 roku życia to już będą krzywo patrzeć na brak doświadczenia. 🖐️ A Ty mieszkasz w małym miescie?

Gość do Argen
spójrz na siebie obiektywnie -23 lata - zero doświadczenia - nigdy nigdzie nie pracowałeś, chyba ze na złomie - bez prawka, co za tym idzie bez samochodu - bez studiów - po zwykłym ogólniaku, czyli brak wyuczonego zawodu - praca fizyczna odpada, bo jesteś chuchro, 173cm/55kg - niesamodzielny, na utrzymaniu rodziców i ty sie dziwisz ze nie masz roboty???????

Gość do Argen
to jak dostałeś tamta robotę??? po znajomości?? czemu już tam nie pracujesz?

Gość do Argen
a szukasz pracy jedynie w swoim miasteczku?

"a on z gory założył ze nic z tego nie wyjdzie. ja sie tej dziewczynie wcale nie dziwie, ze przerzuciła sie na innego faceta, skoro !offerma ani myslał o spotkaniu po pracy." bzdury to są. jako przykład opisałem tylko fragment tego co się działo a nasza forumowa gwiazdeczka sama sobie dokoloryzowała resztę obwiniając mnie za całe zło świata. no chyba że faktycznie sam fakt że napisała do mnie smsa albo sama do mnie zadzwoniła świadczyć miał o tym że na mnie leci. chyba nikt nie jest aż tak naiwny żeby w ten sposób myśleć, prawda? nie przeginajmy droga monique.

Gość offerma jakie masz zalety?
?

bo jak laski same na ciebie lecą to jakieś musisz mieć. jaka jest twoja tajemnica????

ta z pracy, no i na kafe nienormalne mp-30 i zielony żelek

a dlaczego uważasz że "ta z pracy" na mnie leciała? tego nie rozumiem niestety. w naszych relacjach nie było nigdy nic co by wykraczało poza schemat "koleżanka-kolega". dla mnie było to i tak coś niezwykłego bo to chyba pierwszy raz w życiu laska sama do mnie zadzwoniła, nie zmuszana i nie naciskana ale każdy normalny facet miał takich koleżanek zapewne wiele i bzdurą było by twierdzenie że na niego "lecą"?

sam pisałeś, że cie zaczepiała, wypisywala smsy, no a pozniej jak ty ja zlewales to znalazła sobie innego fagasa

a kto ci napisał że ją zlewałem bo jakoś nie przypominam sobie żebym to pisał. tak właśnie wygląda rozmowa z pomarańczowymi zjebami. coś sobie kretyn/ka wymyśli i teraz mam się tłumaczyć "że nie jestem wielbłądem". puknij się w łeb.