Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary Kawaler 32

Czy facet po 30-tce powinien sie przyznać dużo młodszej lasce że jest prawikiem?

Polecane posty

Gość Rozmarynowany
Żadna nie chce.

Rozmaryn A zapraszałeś jakąś? Dla mnie tańce odpoadają, to niemęskie. Na spacer chętnie. Na wycieczkę, do kawiarni też.

Gość tylko w polsce jest takie
zacofanie ze to facet MUSI zapraszac laske w innych krajach jak facet wpada kobiecie w oko sama go zaprasza.

Gość Pani Grażynka
Moim zdaniem mężczyzna powinien zostać mężczyzną niezależnie od narodowości, tak się po prostu przyjęło, że mężczyźni zdobywają kobiety, czasami to kobieta robi pierwszy krok, ale to takie bardziej odważne kobiety są przecież w każdym kraju;).

Gość Rozmarynowany
Nie ma kogo zapraszać. A taniec może się wydawać bez sensu dla tych co nie umieją tańczyć. A co zrobisz że załóżmy ze jesteś z kimś gdzieś z dziewczyną. I tam jest facet co tańczy super salsę. I obraca Twoją dziewczynę i zbliża się do niej i ona się uśmiecha i się świetnie z nim bawi

Gość Goff
Mi mama znajdzie dziewczynę

"teraz są strasznie rozpieszczeni przez mamusie i zahukani" no to rozpieszczeni czy zahukani bo to są przeciwstawne cechy. rozpieszczony uważa że wolno mu wszystko a zahukany wręcz przeciwnie.

Gość Pani Grażynka
jedna grupa prawiczków jest rozpieszczona a druga zahukana;).

Gość albo brzydka
.

"Moim zdaniem mężczyzna powinien zostać mężczyzną niezależnie od narodowości, tak się po prostu przyjęło, że mężczyźni zdobywają kobiety," ja tam wolę być surykatką :D

Gość Pani Grażynka
jestem pewna, że nie chodzi o wygląd;). jak patrzę na małżeństwa moich przyjaciół i znajomych to różnie to się układa;).

Czyli jestem z nią np. w kinie i tam jest facet co super tańczy salsę? :D Gdzie byście zaprosili dziewczyne na pierwszą randkę?

Gość Rozmarynowany
po co

Gość Rozmarynowany
Nie w kinie. W klubie. A w kinie ona może trzymać za rękę faceta obok i potem wyjść z kina w jego objęciach

Gość wygląd to podstawa
,

"A w kinie ona może trzymać za rękę faceta obok i potem wyjść z kina w jego objęciach" No a jak będziesz z nią szedł ulicą to może się zdetonować jak arabski terrorysta. Do klubów nie chodzę.

Gość 31 latek na swoja pierwsza
rande a zarazem ostatnia poszedlby na spacer no kurwa smiech na sali :D

Gość ty lepiej skoncz ze soba
po co chcesz sie meczyc kolejne 50 lat ?

Gość były prawiczek
Gdzie byście zaprosili dziewczyne na pierwszą randkę? ja ze swoją umówiłem się w kręgielni tam i pograsz , dużo się dzieje bo można sobie pożartować , pogadać w trakcie gry ,a i napić się piwka więc wesoło . Osobiście uważam ,że jako pierwsza "randka" to fajnie jak to jest randka czynna czyli właśnie kręgle , bilard , łyżwy czy choćby spacer gdzieś gdzie się rusza człowiek to jakoś szybciej zżywa ludzi :) i automatycznie lepiej działa na kobiety ....oczywiście po takich łyżwach można wyskoczyć na piwko. Można oczywiśćie iść tylko na piwko ,ale myślę ,że czynna randka przyniesie lepsze rezultaty ,a i zabawa będzie lepsza.

Gość do !offerma
ile ważysz?

Gość do **cream**
ile ważysz?

W kręgle nie grałem, na łyżwach jeździłem jako dziecko. W sumie to wszystko raczej rozrywki dla dzieci. Ludzie po 25. roku życia już też po klubach i tak nie chodzą.

"ja ze swoją umówiłem się w kręgielni tam i pograsz , dużo się dzieje bo można sobie pożartować , pogadać w trakcie gry ,a i napić się piwka więc wesoło . Osobiście uważam ,że jako pierwsza "randka" to fajnie jak to jest randka czynna czyli właśnie kręgle , bilard , łyżwy czy choćby spacer gdzieś gdzie się rusza człowiek to jakoś szybciej zżywa ludzi i automatycznie lepiej działa na kobiety ....oczywiście po takich łyżwach można wyskoczyć na piwko." To nie dla mnie. Nigdy nie byłem na kręglach, nie znam lokali, stres by mnie zjadł, nie piję piwa, wypadłbym fatalnie i skończyłoby się mega klapą. 🖐️

Gość do Looooser
ile ważysz?

Gość Rozmarynowany
Tak jest. Najlepiej na 10 km spaceru a potem cześć cześć i tyle

Gość do Prawiczek bez wiary
ile ważysz?

Gość jak można nie pić piwa? ani
żadnego alkoholu? i to chłop?