Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary Kawaler 32

Czy facet po 30-tce powinien sie przyznać dużo młodszej lasce że jest prawikiem?

Polecane posty

Gość mozna nie pic ja po alko
swiruje typu (odjebie striptiz na stole w gronie znajomych co mi sie zdarzylo btw niezapomniane wspomnienie) :D

Normalnie. Piwo zaczyna się pić przebywając z rówieśnikami za młodych lat, kiedy jeszcze jest to zakazany owoc. Mnie ten etap ominął, gdyż byłem samotny i nie zapraszany na imprezy(albo może własnie dlatego tak się stało, że nie piłem i nie byłem cool), teraz nie chce mi się pić. 🖐️

Aha, w bilarda też nie grałem. Całe życie grałem w piłkę, wieć moglibyśmy pokopać.

Gość który z prawiczków oprócz
ble ble palił trawkę?

Gość Rozmarynowany
Nie wiemy co robić z dziewczyną wiec nie ma co się ośmieszać

Piwo zaczyna się pić przebywając z rówieśnikami za młodych lat, kiedy jeszcze jest to zakazany owoc. Mnie ten etap ominął, gdyż byłem samotny i nie zapraszany na imprezy(albo może własnie dlatego tak się stało, że nie piłem i nie byłem cool), teraz nie chce mi się pić. Ja piłem z kolegami i po kilku latach mi się znudziło. Uznaję, że picie nie jest warte tego, żeby później głowa bolała itd.

Gość Rozmarynowany
To zależy co rozumieć przez słowo palił. Tak że lubił sobie zapalic czy że wie jak to smakuje

Postanowione. Kupie piłkę i zaprosze dziewczynę na boisko. Będzie czynna randka. Postawię ją na bramkę i będę strzelał gole. :classic_cool:

Gość Rozmarynowany
Jak się pije to trzeba też jeść i też można zjeść trochę cukru

Gość który z prawiczków oprócz
czy kiedykolwiek palił trawkę

Gość jhduhsudf
nie rozumiem jak facet hetero może pierdolić, że dał sobie spokój z dziewczynami, np. taki offerma????!!!! czyli odrąbał sobie kutasa i dzięki temu nie zwraca uwagi na laski?? jak zdrowy facet może być obojętny na kobiece wdzięki???

Gość Rozmarynowany
ja palilem takie coś przez butelkę

ja palilem nie podeszlo tzn nic nie czulem ze jestem na haju :D

"nie rozumiem jak facet hetero może pie**olić, że dał sobie spokój z dziewczynami, np. taki offerma????!!!! czyli odrąbał sobie kutasa i dzięki temu nie zwraca uwagi na laski?? jak zdrowy facet może być obojętny na kobiece wdzięki???" Jak przekroczysz jego wiek przyjdziesz z pracy to zobaczymy jak bedziesz mial ochote na numerek tudziez zacznie glowa bolec zalezne od plci. Poza tym jakie wdzieki ? jak offerme kobiety traktuja jak powietrze tzn kolezenstwo. Widac ze jestes jeszcze szczeniak to pierdoly ci w glowie :)

Gość jhduhsudf
nie jestem szczeniakiem, to chyba ty nie wiesz co piszesz!!! przecież chłop który ma 37 lat ma jeszcze ochotę na figle i moze zadowolić kobietę

Gość Rozmarynowany
Zostaje marszczenie freda

Gość były prawiczek
jhduhsudf mówisz tak jak by to wystarczyło mieć ochotę na figle i zawze się znajdzie chętna ....wyobraź sobie ,że są osoby co mają ochotę ,ale na nich nikt ochoty nie ma :)

"przecież chłop który ma 37 lat ma jeszcze ochotę na figle i moze zadowolić kobietę" Jak osiagniesz jego wiek wtedy sie wypowiadaj, ja majac 29 lat nie mam ochoty przychodze z pracy zmeczony niemajacy sily na zrobienie sobie obiadu a co mowic o figlach. Chociaz kazdy jest inny...

No to Argen, PBW i reszta, gdzie byście zaprosili dziewczynę na pierwszą randkę?

Gość jhduhsudf
kurwa co za tłumoki!! mi chodzi o samą ochotę i postawę niektórych!! jak można mówić, że się kończy z kobietami?? co za głupota, tak może napisać jedynie biseksualista, bo zdrowy hetero nawet jak nie ma powodzenia to zwraca uwagę na kobiety i ma na nie ochote

mozna zwracac uwage na kobiece wdzieki ale co to zmienia skoro sie im nie podoba? lepiej dac sobie spokój i zając sie czyms innym

Gość Zuzanna Amelia #amp; 25
Prawiczki - opowiedzcie jakis smieszny żart , znacie taki ?

"Nawet jak nie ma powodzenia to zwraca uwagę na kobiety i ma na nie ochote " Tak jest. I tylko tyle.

Szczerze to nie wiem , nudza mnie rozmowy o bzdurach co za tym idzie to by byla pierwsza a zarazem ostatnia randka z ta kobieta , szkoda czasu na takie zabawy.

"Prawiczki - opowiedzcie jakis smieszny żart , znacie taki ?" przychodzi Zuzia do lekarza, a tam remont :D

Gość Rozmarynowany
Byle gdzie można zaprosić bo jak się jej podoba to ona jest zachwycona a jak nie to nie

Gość Rozmarynowany
Hitler do Zydów: - Dzisiaj organizujemy wyscig. Ten, który dobiegnie pierwszy i ten, który dobiegnie ostatni zostanie zabity. Zydzi radocha. Hitler: - Pierwsza dwójka na start.