Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary Kawaler 32

Czy facet po 30-tce powinien sie przyznać dużo młodszej lasce że jest prawikiem?

Polecane posty

Gość offerma jakie masz zalety?
może jej nie zlewałeś ale "tolerowałeś". a trzeba było wyjść z inicjatywa tak jak pisali monique i kapselko i chyba ktos jeszcze

a kto ci napisał że ją "tolerowałem"? piszesz pierdoły wyssane z palucha i traktujesz je jakby to były fakty. nie będę się z wymyślanych przez was bzdur tłumaczył.

więc może napisz czy ją zapraszałeś gdzieś w przerwie pracy? był jakiś lunch? a po pracy? zapraszałeś na jakieś piwo, czy drinka? w ogóle robiłeś coś w jej kierunku czy nie?

a po co mam to pisać? nie będę się tłumaczył z waszych urojeń.

nie chcesz napisać bo wyjdzie na moje, czyli byłeś bierny i chciałbyś, żeby to kobieta zrobiła za ciebie wszystko, niestety tak to nie ma

no właśnie to są te wasze urojenia z jakich się nie mam zamiaru tłumaczyć. skoro do ciebie nie dociera to co mówię tylko sama "wiesz lepiej" co ja robiłem niż ja sam to o czym my możemy rozmawiać?

Gość były prawiczek
..a najgorsze jest to ,że poznałem smak kobiety i wiem jak to jest zajebiście w trakcie i po seksie i ...te uczucie pomijając doznania fizyczne które są przyjemne to czułem się jak młody Bóg moglem góry przenosić....jak się to przeżyło to potem to działa jak narkotyk ,a ja na głodzie jestem i długo będę ....seks jak seks ,ale w ogóle to całe uczucie iść z nią za rękę przez miasto ta świadomość ,że się kogoś ma( w końcu po latach ) ,że ktoś myśli o tobie i takie tam...a potem rozstanie które tak jak by zaprzeczało temu wszystkiemu jak by to co przeżyłeś z nią raptem stało się nic nie warte dla niej ..czułem jak by moje serce mrożono lodem..taki odepchnięty niechciany , niedoceniony... jak znudzona zabawka rzucona w kąt...eh Więc prawiczki sami wydedukujcie czy chcecie choć trochę liznąć tego wszystkiego ,żeby potem dostać w ryj ze zdwojoną siłą ... To tak jak by wygłodniały pies dorwał się w końcu do michy dobrego żarcia ,ale po chwili by mu te żarcie zabrali i znowu kazali wpieprzać kości.

Gość panianka pieprzy bo
przecie zielony zelek ma faceta i to przystojnego i leci na brzydkiego offerme ?

Gość kazdy wie ze to prostak
kaliban moze i jest przystojniaka ale glupi jak but :classic_cool:

"ale w ogóle to całe uczucie iść z nią za rękę przez miasto ta świadomość ,że się kogoś ma( w końcu po latach ) ,że ktoś myśli o tobie i takie tam...a potem rozstanie które tak jak by zaprzeczało temu wszystkiemu jak by to co przeżyłeś z nią raptem stało się nic nie warte dla niej" no to nieźle :D

Gość były prawiczek
w ogóle zaobserwowałem ,że u większości atrakcyjnych kobiet to facet jest jakby takim żywym towarem dla niej bo ma takich facetów na zawołanie . przy tej mojej to ciągle się ktoś kręcił ,a ona to odbierała tak no naturalnie ,ze to normalne jest ,że ONA ma 20 kolegów którzy zabiegają o nią...oczywiście jak była ze mną to ich olewała ,ale tu chodzi o sam tego fakt...dla niej mieć faceta to jak pstryknięcie palcem...jak by weszła do sklepu z lalkami i jej tatuś kupił pana lalkę ..tym razem padło na mnie . Byłem jej lalką przez jakiś czas ,a potem lalka się nudzi i znowu idzie taka do sklepu i kupuje kolejną lalkę ,a starą odkłada w kąt.No i tak się czułem bo w czasie bycia z nią byłem fajną , ulubioną lalką ,a potem raptem się znudziłem i w kąt...identyczny schemat. Ci atrakcyjni/atrakcyjne moga przebierać sobie jak w takim sklepie ,a tacy jak ja to są takimi lalkami która czasem się spodoba i zostanie wybrana ...no ja pierdole

"a tacy jak ja to są takimi lalkami która czasem się spodoba i zostanie wybrana" tak jest podobno u surykatek. że dominujące są samice i one sobie wybierają samców. ale za to samce są wyluzowane na maksa i nie napinają się w "walce" o samicę tylko spokojnie sobie żyją i jak któryś zostanie wybrany to fajnie a jak nie to trudno.

Gość były prawiczek
heh wyluzowany na maksa w sumie to mi się podoba :D..walczcie o mnie ...suki !!! :D...no bez kitu aż spadłem z krzesła jak to przeczytałem

Gość to juz wole umrzec
jako prawiczek , niz "całe uczucie iść z nią za rękę przez miasto ta świadomość ,że się kogoś ma" a potem to stracic i zaczac lazic po scianach . Teraz chociaz wiode spokojne ulozone zycie

ja tam nie narzekam na brak panny ale jedno jest pewne duza większosc dziewczyn wyzej sra niz dupe ma , wysokie wymagania a same nic nie reprezentują ale co tam zawsze wszystko bedzie zwalone na facetów

Gość krem i standardowa przemowa
mam powazne podejrzenia ze krem jest tak samo uposledzony jak luzer i ble ble :D

Gość Z PRAWIKOW I TAK NAJEPSZY JEST
tylko Darker. Reszta to dno.

Gość najlepszy jest offerma
reszta to jakies stekajace cioty " chlip chlip zadna lasia mnie nie chce" zenada na maxa. Jak mozna tak przezywac ze nie ma sie laski ? Sam jestem prawikiem ale kurwa nie pierdole w kolko ze nie mam dupy

Gość ale offerma jest stary,ma pona
d 40 lat a udaje na kafe ze ma mniej,to jest sprawdzone info🖐️

Gość ale offerma jest stary,ma pona
toba za to nikt sie nie intereseuje zyebie argen, Eot.

dajcie fote offermy :)

a co cie to obchodzi ile ma? idz wypierdalaj robic minete lasce :O chuj z tym niech ma nawet 100 lat on chociaz jest ogarniety w przeciwienstwie do wiekszosci prawikow NIE WSZYSTKICH oczywiscie

obciagne offermie i zezre jego gowno :O

dzieciaku dorosnij a nie walisz tekstami rodem z gimgowna 🖐️

kocham janusza desznika :O:(

Gość a gdzie zacheta?
i te co lecialy na oferme wiedzialy ze jest stary i ma 40 lat ? pewnie myslaly ze mlody adonis z niego

Gość a gdzie zacheta?
te z foruma rzecz jasna bo bylo ich kilka

Gość Oferma ma 40
to prawda. Stary dureń co roku pisze ten sam wiek, kto jest na kafe dłużej, ten wie, można to zresztą sprawdzić po jego postach. Sayo.

Gość to nie jest dziwne wstyd robi
bo wstydzi sie ze ma tyle i dlatego .trzeba go zrozumiec ty nie wstydzilbys sie ?

Gość co on robi tu tyle lat?
tyle lat na forumie i baby nawet tu nie znalazl ?