Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grace.

35-latki - stare czy jeszcze jare???

Polecane posty

Gość Wooly
Powiem tak - wlosy mam ok., skore tez, samopoczucie - do dopy. Wiecie - trudno zaakceptowa samo siebie. Mam kochanego faceta - nigdy mi nic nie powiedzial, pomaga mi jak moze, je razem ze mna ( czasem dokarmia sie jak spie i mysli ze nie wiem), trenuje razem ze mna i zawsze mowi, ze jestem piekna - rozczula mnie. Mysle, ze on naprawde mnie lepiej widzi niz wygladam. Nawet mam z tym problem - kupuje mi ciuchy, ale ja w zyciu w czyms takim nie wyjde :). Potem zasmucony pyta dlaczego nie nosze tej bluzki czy kiecki, ktora mi kupil :D. Przeciez tak mi w niej ladnie :)- wedlug niego oczywiscie.

Wooly brawa dla Twojego faceta :) Oby takich wiecej bylo to kazda z nas bylaby szczesliwa i czula by sie piekna. Kochane ide mojego smyka kapac 🖐️

Gość Wooly
Faktycznie, moj facet jest dinozaurem :) Na dodatek jest kucharzem, wiec odchodzi mi stanie przy garach, nie mam zatem zadnych pokus.

mam taką propozycję piszmy sobie to co każda tutaj chce , jak któraś wejdzie to odpisze :) czasowo się ciężko zgrać :) zafarbowałam sobie dzisiaj włosy i mi wyszły jakieś miodowe ale mój sprytny mąż chwali piękny kolor abym nie marudziła :) a ja wiem że szału nie ma

Gość Moj facet mowi
a jakie chcialas miec? Dla mnie miodowe sa miodzio;) Osobiscie nosze naturalne - ciemny braz.

Gość Wooly
i bardzo dobrze! Tak trzymac:).

na szczęście już wyrosłam z płaczu że kolor nie taki :) ostatnio zrobiłam u fryzjera pasemka ale jakaś bieda wyszła za mało i chciałam takie bardziej zimne mieć ale to tylko kolor i tak naprawdę nikt nie wie jaki ja chciałam więc mogę mówić że taki miodowy , jest mniej sztuczny niż taki platynowy

Gość Wooly
obilo mi sie o uszy, ze platyna wyszla juz z mody. Prawda to?

Wooly prawda,platyna to juz przezytek :) Mi osobiscie podobaja sie cieple brazy,wlasnie na taki kolor farbuje wloski od lat,ale miodowy tez jest ok.

wiesz co ja nigdy nie miałam srebra + płukanka na głowie :) dlatego mówię ten mój kolor taki ciepły teraz jest adekwatny do wieku :) a odnośnie włosów macie długie czy krótkie , ja cały czas mam długie pocieniowane i tak sobie myślę ile będę z takimi łazić ale nie mam odwagi zmieniać

Gość Wooly
dobrze wiedziec:) Jak wpadne do Polski to odwiedze fryzjerke - Pani Ule- zlota dziewczyna :) Niestety tu nie ma dobrych fryzjerek.

Gość Wooly
ja mam takie do ramion, ale cieniowane, z ukosna grzywka - strasznie odjazdowa fryzurka - lubie eksperymenty:) Dlugie nosilam, ale nie ma nic gorszego jak dlugowlosa klucha :D

U mnie tez nie ma,jeszcze nigdy nie bylam zadowolona z uslug tutejszych,czasami dzwonie po taka Polke ktora robi wloski u klijentek w domu,ale tez rewelki nie odstawia.W ogole to ja boje sie fryzjerow powaznie,boje sie ze mi spieprza cos,kiedys jeszcze w Pl tak mnie ejdna opitolila grzywke ze wstydzilam sie z domu wychodzic,pech chcial ze to lato bylo i nawet czapki nie moglam zalozyc

mnie dodatkowo prostownica pocieniowała według własnego uznania :)

Wooly z tego co piszesz to przypuszczam,ze mamy poobne fryzurki :)

Gość Wooly
Naturalny- ciemny braz, ale przerobilam w zyciu wszystkie od blondu, poprzez czerwienie, rudosci. Wszystko oprucz czarnych. Azja - wpadasz czasem do Polski? Ja kurcze juz 4 lata nie bylam.

Azja ja mam to samo, one nie słuchają co mówisz do nich proszę podciąć 2 cm a pani według własnej wizji przecież mi te włosy to rok odrastają a ona w 5 min uciacha

Gagita ja juz zprostownicy zrezygnowalam tez poniszczylam sobie nia wlosy jak nie wiem co,a kiedys bez wyprostowania piorek z domu sie nie ruszylam.

Gość Wooly
gagita - zostaw to swinstwo! Mowilam mojej corce zeby nie prostowala, potem zalowala, ze nie sluchala mamusi :)

Wooly wpadam,srednio co 2 lata,ja to strasznie tesknie i mlodsza cora rowniez.

ja też jak się czegoś czepię według schematu codziennie tak samo już staram się wiązac czasami bo przecież sobie sama przepierzenie na głowie robię

Gość Wooly
w sumie tez nieczesto. Ja nie mam kiedy, z reszta 3 lata temu zmarl moj tata. teraz mama mnie odwiedza. Jej latwiej znalezc czas, niz nam 4 tluc sie do Polski.

mam zgadnąć co ma na głowie ? dywan shaggy :p no i co jej zrobisz jak lubi i myśli że wygląda dobrze

Gość Wooly
ja byle dalej od mojego bylego:)

idę dziewczyny szykować się do spania ale miło się z wami pisze :) dobranoc będę do was zaglądać .