Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie ma,

24-letnia dzewica, jaka reakcja facetow?

Polecane posty

Gość pytanie ma,
niektore na pewno tak. a obraz prawika zawdzieczam kafe.

Gość 8u00808u0u8
pytanie ma,to pewna niesprawiedliwość. Nie lubie tego stereotypu,razi mnie tak samo jak wmawianie kobietom ktore mialy wielu partnerów puszczalstwa podczas gdy tego typu faceci to macho. A dziewica to niby skarb,a prawiczek frajer. Brednie jakieś. Nie doceniasz facetów ;) myslisz że nie ma ani jednego który np. jest katolikiem i czeka na tą jedyną?? To tylko kobiety czekają a facet musiał nie mieć okazji?? Są tacy co mieli ale nie chcieli bylejakiego seksu. Mało ich,ale są.

Gość to nie nalezy
ulegac steorotypom. To ze na forum znjduja sie z 2 czy 3 osoby ktore maja cos nie tak z glowa i wypisuja głupoty to nie znaczy ze reszta taka jest.

Gość pytanie ma,
co racja, to racja. takie myslenie jest krzywdzace i oczywiscie nie musi rownac sie prawdzie, ale to naprawde kwestia biadolenia prawikow na kafe, jak zerzdza, obrazaja kobiety uprawiajace seks i takie tam, ale wiadomo, ze jakbym poznala fajnego faceta prawika, to nie mzienilabym o nim zdania na negatywne, tylko dlatego, ze jest prawikiem. ja wcale tez nie podchodze do dziewictwa jak do skarbu i mojej najwiekszej zalety, bo to beznadziejne jest.

Gość nie wiadomo ilu tu jest
prawdziwych prawików na tym forum a ile cwaniaczków którzy tak piszą majac satysfakcje w obrazaniu kogos :D:D

Gość a na
26 letnią dziewicą jakby zareagowali faceci ?

Gość pytanie ma,
no dobra, nie ma co ukrywac, to forum jest w ogole zjebane:D dzieki za dyskusje, pozdr:)

Gość poszłas ogladac
40 letniego prawiczka na tvn7?? :classic_cool:

Gość pytanie ma,
nie, pisze prace mgr:D, ale wolalabym ogladac prawika:)

Gość mariolka0092
phi... a myslisz moglbys tak powiedziec jesli tak uwazasz, ale sek w tym, że to facet zazwyczaj przejmuje inicjatywe a kobieta wybiera w tym co jej sie nawinie, bo kobieta dla społeczeństwa dostałaby miano kurwy. A nie jej wina, że nawinęli się nieciekawi;p

Gość pytanie ma,
nie wiem o co Ci chodzi:)