Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_porzeczka...

Wybrałam nieodpowiedniego męża.

Polecane posty

Gość czarna_porzeczka...

Miałam do wyboru dwóch i wybrałam, ale żałuję tego wyboru. A czasu już nie cofnę :-(

Gość ja tez ale wyboru nie miałam
tzn miałam wyjść za tego alebo czekac na księcia z bajki wybrałam rozsądek niby nie jest źle ale nie ma tego wielkiego OH! nie ma seksu kilka razy dziennie tylko raz w tygodniu albo rzadziej nie ma pociągu fizycznego i innych przywilejów zarazerwowanych dla zakochanych mąż mnie kocha ja jego też ale moją wielka miłością jest mój były chłopak jeszcze z czasów szkolnych ... mam kochającego męza z którym nie musze się martwić o przyszłośc i o to co do granka włożę i cudowne dziecko:)ale nie ma tej iskry i chemii

Gość ja tez ale wyboru nie miałam
tzn miałam wyjść za tego alebo czekac na księcia z bajki wybrałam rozsądek niby nie jest źle ale nie ma tego wielkiego OH! nie ma seksu kilka razy dziennie tylko raz w tygodniu albo rzadziej nie ma pociągu fizycznego i innych przywilejów zarazerwowanych dla zakochanych mąż mnie kocha ja jego też ale moją wielka miłością jest mój były chłopak jeszcze z czasów szkolnych ... mam kochającego męza z którym nie musze się martwić o przyszłośc i o to co do granka włożę i cudowne dziecko:)ale nie ma tej iskry i chemii jak odeszłam od niego zanim jeszcze pojawiło się dziecko to nie umiałam bez niego żyć...tak źle i tak nie dobrze:(

Gość czarna_porzeczka...
Nie ma miłości w naszym związku. Jesteśmy po ślubie kilkanaście lat. Tamtem śni mi się po nocach. Czasem go widuję. I na nowo wracają wspomnienia... mam dość :-(

Gość czarna_porzeczka...
Z tamtym chłopakiem chodziłam ponad 2 lata. Bardzo chciał się ze mną żenić, ale ja miałam 20 lat i nie chciałam. On miał 24.

Gość ennnnnnnnnnnnnnd
wszystko ma swój koniec, miłość do jednego człowieka też szczególnie taka miłość z "iskrą"

Gość kochaniutkaaaa
wlasnie czy lepiej nie byc samemu niz wyjsc za nieodpowiedniego mezczyzne?

Gość czarna_porzeczka...
Może i lepiej, ale wybierając męża czy żonę nigdy nie mamy pewności, czy to "ta" osoba, z którą będziemy szczęśliwi do końca życia...

"Nie ma miłości w naszym związku. Jesteśmy po ślubie kilkanaście lat." I Aż kilkanaście lat potrzebowałaś , aby dojść do wniosku, że nie ma miłości w waszym związku? Ciekawe.

Gość lena ##
Nie jesteście pierwsze z takimi problemami i nie ostatnie. A "problem" macie niejako na własne życzenia. Wiedziałyście , jak jest i zdecydowałyście się na to, wiec nie możecie mieć do nikogo pretensji. Wybrałyście stabilizację, rodzinę, bezpieczeństwo, dziecko i odpowiedzniego faceta na ojca dla swojego dziecka. Facet Was kocha, dba o Was, kocha Wasze dziecko. Wasi meżowie są okłamywani, na szczęście nie wiedzą o tym. Nie róbcie teraz, dziewczyny, z siebie pokrzywdzonych romantyczek, tęskniących za szaleńczą miłością. Każdy wybór przynosi konsekwencje.

Gość kochaniutkaaaa
to prawda, nie spotka sie w 1 osobie wszystkich pożądanych cech, bo one na ogol wykluczaja sie.

Gość poczekaj jeszcze trochę
tam gdzie nas nie ma , trawa jest zawsze bardziej zielona.. bardzo duża szansa, że gdybyś wybrała tamtego ,teraz byś wzdychała do tego :p

Gość czarna_porzeczka...
Dziewczyno ratownika - od początku było nieciekawie. Wyszłam za mąż, bo byłam z moim obecnym mężem w ciąży i to po pierwszym stosunku (bez zabezpieczenia)! I niech mi ktoś powie, że trudno zajść w ciążę ;-) Po kilku latach urodziłam drugie dziecko i tak sobie żyjemy... każdy w swoim świecie....

Gość lena ##
Zdecydowałyście się na ślub z człowiekiem, którego nie kochałyście. może to była decyzja wynikająca z tchórzostwa, może z egoizmu, nie wiem. Ale wybrałyście z pełną świadomością, co robicie. Chyba nikt Was nie zmuszał do ślubu? Więc o co Wam teraz chodzi? Do kogo macie pretensje? O co żal i do kogo?

Gość czarna_porzeczka...
Trudno powiedzieć, ale tęsknota jest ogromna.... Niedawno spotkałam "tamtego" - zupełnie przypadkowo. Wygląda rewelacyjnie. Błagał mnie o nr. tel., spotkanie, sex.... Nie zgodziłam się, bo nigdy nie zdradziłam męża... Nie wiem czy następnym razem, odmówię, jeśli o to poprosi...

Gość jnb
To może mały romansik z tym drugim, co Ty na to?

Gość lena ##
czarna_porzeczka czyli jak? okłamałas męża podczas Waszego ślubu, okłamujesz go całe Wasze wspólne życie, a teraz będziesz go jeszcze zdradzać? Miej trochę honoru i odejdz od niego, skoro tak Ci z nim żle i marzysz o innym facecie :-0

Gość lena ##
Przeciesz jak cała sprawa wyjdzie na jaw, to nawet dzieci starcą do Ciebie szacunek.

Gość czarna_porzeczka...
leno - Mnie szantażowała moja Matka. Mówiła, że nie chce mieć córki - panny z brzuchem :-( Nie chciałam ślubu... Ale wyszło jak wyszło... To były trochę inne czasy.... Przy ołtarzu myślałam o innym...

Gość jnb
lepiej zgrzeszyć i żalować, niż żałować że się nie zgrzeszyło

Gość lena ##
Matka Cię do ślubu zmusiła?... Biedactwo:( Ale pocieszę Cię - taki ślu jest nieważny. Zarty sobie stroisz? A teraz kto Cię zmusz do życia z tym człowiekiem? Tez mama Ci każe trwać w małżeństwie i oszukiwać rodzinę? A może mama Ci podsunęła pomysł, by oszukiwać męża i zdradzać go za plecami? Ile Ty masz lat?

Gość czarna_porzeczka...
Nie należę do kobiet wdających się w romans. Miałam sporo propozycji, ale to raczej nie dla mnie ;-)

Gość czarna_porzeczka...
Leno - NIE ZDRADZAM !!!! Rozumiesz?

Gość lena ##
Kłamiesz, kombinujesz, jesteś tchórzem i egoistką. teraz jeszcze będziesz się puszczać. I nie próbuj się głupio usprawiedliwiać bo to dziecinne:-0 Nawij rzeczy po imieniu i ok.

Gość czarna_porzeczka...
Tamten też wziął ślub, bo jego dziewczyna była w ciąży... Ma dwoje dzieci...

Gość lena ##
"Nie zgodziłam się, bo nigdy nie zdradziłam męża... Nie wiem czy następnym razem, odmówię, jeśli o to poprosi..." żenada

Gość 15min-18max
Dzieci, żal mi waszych rodziców, bo musieli płacić za prąd, kiedy wy karmiłyście się telenowelami argentyńskimi czy brazylijskimi ! Życie, to nie serial miłosny, więc obudźcie się królewny!