Gość kaska300 Napisano Kwiecień 14, 2012 @ nie dostalam , testy 2 negatywne,tzn na wczorajszym jakby byla kreska,ale zniknela po ok 7min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whitee 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 poczekaj moze jeszcze kilka dni i zrob na krew to w sumie najpewniejsze:) mam nadzieje ze zaskoczylas i nie dostaniesz @. buziak i czekam na wiesci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Kwiecień 14, 2012 poczekam troche,bo z owu cos sie poprzestawialo i mialam 20dc chyba,wiec i @ bd pozniej no i na testy tez za wczesnie. 3mam kciuki rowniez za ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whitee 0 Napisano Kwiecień 17, 2012 hej i co z tym cyklem Twoim? @ przyszła ? Robiłaś dalej testy?? :)) ehh ja mam tak obrzmiałe piersi i w przeciwieństwie do poprzedniego miesiąca odczówam nadchodzącą @ bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Kwiecień 18, 2012 @ nie ma,testu tez nie robilam . Poczekam troche . Wiesz,w ciazy tez sa objawy jak na @ . Nie wiem sama. Moze sie u ciebie udalo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Kwiecień 18, 2012 u mnie nici. Dostalam @ . 3mam kciuki za ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whitee 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 nastepny cykl przed Toba :) w koncu ida sie zaskoczyć :D ja caly czas mam te objawy no ale @ powinnam dostac w poniedzialek. wiec zobaczymy czy przyjdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaska300 Napisano Kwiecień 19, 2012 Oby nie nadeszla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whitee 0 Napisano Kwiecień 23, 2012 nadeszla @ ehh kolejny cykl poszedl bokiem. Ale grunt to cierpliwosc :) a co u Ciebie powiedz :) ? Trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaska300 Napisano Kwiecień 24, 2012 O,przykro mi . U mnie ok. Chyba jednak jestem w ciazy. @ byla,ale skapa,krotka itp. Zrobilam 2 rozne testy i były 2 jasniutkie kreski . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whitee 0 Napisano Kwiecień 24, 2012 Rewelacja ! zrob te st na krew bedzie najpewniejszy! :)) Nawet nie wiesz jak sie ciesze że Ci się udalo :) Oczywiscie jestesmy w kontakcie caly czas ,pozdrawiam :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaska300 Napisano Kwiecień 24, 2012 Jutro robie kolejny test,a 9 maja ide do gina,bo nawet jak to nie ciaza,to niech zobaczy skad ta @ taka dziwna. Mam nadzieje,ze to ciaza,bo te kreseczki sa naprawde jasniutkie. 3mam kciuki za ciebie. Napisze jutro jaki wynik testu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whitee 0 Napisano Kwiecień 25, 2012 i Jaki wynik testu :))? Mam nadzieje pozytywny !!! :D Dzięki i pewnie idź tak czy siak będzie wiadomo co się dzieje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaska300 Napisano Kwiecień 26, 2012 Niby byl pozytywny,ale ta druga kreska pojawila sie tak troche dalej. W sensie,ze przy koncu testu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whitee 0 Napisano Maj 9, 2012 i jak zaskoczylas ?? jej tak dawno tu nie bylam mam tyle pracy ze do kompa prawie nie siadam, u mnie nadal nic :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaska300 Napisano Maj 10, 2012 Niestety falszywy alarm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaska300 Napisano Maj 16, 2012 I jak tam u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whitee 0 Napisano Maj 16, 2012 u mnie nadal nic :( nie wiem czy to juz stres z tego wszystkiego czy cos nnego ? staramy sie caly czas dalej, a jak tam u Ciebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaska300 Napisano Maj 17, 2012 A ile sie staracie? U mnie nie jest najlepiej. Bylam u gina 22dc i pecherzyk graafa nie peka,wiec nie mam owu teraz. Jeszcze @ sie spoznia,pewnie od tego,bo na biaze w tym cyklu mam marne szanse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whitee 0 Napisano Maj 20, 2012 hej, no juz od stycznia sie staramy i nadal nic :( ehh ja teraz znow dostalam za wczesnie @ wiec od nowa licze czekam i kalkuluje jak sie wbic w termin zeby trafic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaska300 Napisano Maj 20, 2012 To w sumie 4miesiące. Moze kup testy owulacyjne,mierz temp.i obserwuj sluz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whitee 0 Napisano Maj 24, 2012 no wlasnie o tym samym pomyslałam, we wtorek mam jeszcze wizyte u mojego gin i zobaczymy co on powie w tej kwesti. a Ty jak tam ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaska300 Napisano Czerwiec 13, 2012 Hej. U mnie jakos sie wlecze. 18.06 ide do gina,bo ostatnio nie mialam owu. A jak u ciebie? Co u gina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whitee 0 Napisano Czerwiec 25, 2012 gin twierdzi ze wszystko jest ok, wiec powinnam sie nie denerwowac i nie stresowac a wszystko bedzie dobrze, poki co staramy sie caly czas, a Tobie co powiedzial gin ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaska300 Napisano Czerwiec 26, 2012 Ze mna tez ok. Gin powiedziala,ze czasem moga byc u mnie cykle bez owu. Tez staramy sie dalej,ale poki co nic nie wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whitee 0 Napisano Lipiec 4, 2012 u nas tak samo nic do przodu :/ caly czas stoimy w miejscu bez sensu... :( a u Ciebie? jak tam? Pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaska300 Napisano Lipiec 4, 2012 U mnie narazie tez nic. Ale teraz wakacje,czas odpoczac,to moze sie uda:-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whitee 0 Napisano Lipiec 17, 2012 u mnie caly czas nic a u Ciebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Sierpień 22, 2012 hej. U mnie nadal bez zmian . Ciazy nie ma niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Whitee 0 Napisano Październik 7, 2012 heej musze Ci powiedziec że u mnie to samo. brak, brak, brak ehh pozdrawiam goraco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach