Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minutka_21

Wolicie umawiac sie czy podgladac kobiety(E)?

Polecane posty

Jak to jest z wami panowie? Niby zależy wam na jakieś kobiecie, ale o dziwo wolicie ją podglądac niz sie z nią jak na FACETA przystało umówic? za podglądanie bez zgody owej pani wiecie, że płaci się koszt 1 mln dolców?):)? Sprawiedliwie nie? Nie chce wam się umawiac, odezwac się, chodzic na randki? Wolicie sobie od razu obejrzec nagosc?

nie przypominam sobie aby facet się ze mną umawiła na randkę aby sobie po niej popatrzyc na moje gołe ciało :classic_cool:

v34..to nie tak. Np jestes w akademiku facet kreci sie koło ciebie, nie przedstawia sie nic do ciebie nie mówi ani nic. Wypisuje wszedzie jak to ciebie kocha i chce dobra itp A przyłapujesz go na tym, ze podgląda ciebie przez okno jak sie przebierasz jestes naga/pół naga. I po tym zdarzeniu..dalej nic ani sie nie odezwie nie przedstawi..ani nie POWIE PRZEPRASZAM..ZACHOWAŁEM SIE JAK GOWNIARZ.. STAD MOJE PYTANIE. 1 mln to odskodowanie za naruszenie prywatnosci

1 mln to odskodowanie za naruszenie prywatnosci chcesz go ukarać czy zachęcić bo się gubię :P

Facet obserwował zaćmienie słońca przez Wenus a ty się od razu przypiertalasz :classic_cool:

łamie zasady. Musi poniesc konsekwencje swojego brzydkiego czynu. To żadna kara. Jesli ktos wychodzi z gołą dupą na balkon to wie, że moze kto ktos podgladnąc sobie. Ale jak ktos jest w domu i sie przebiera to chamstwo wykorzystywac to i łamac czyjas prywatnosc i podglądac. 1 mln liczone w dolcach.

zgadzam sie minutka😴 niech sie wreszcie umówi i cię przeleci a nie tylko paczy i paczy :O:P

tak, zaćmienie księżyca w dzień. Uważaj! To nie jest normalne zachowanie. I jakie bezczelne. I bez szacunku. To, że np jego siory pokazują cipy w necie i sex jaki uprawiają i są wulgrarne nie onzacza, że KAŻDA KOBIETA TAK LUBI. Taki ekshibicjonizm. Ponadto facet jak naprawdę kocha to każdą okazje wykorzystuje aby pogadac z kobietą. A nie zeby ja sobie podglądac!

minutka to zasłon to okno zanim majty zdejmiesz i nie franzol 😴

"Ponadto facet jak naprawdę kocha to każdą okazje wykorzystuje aby pogadac z kobietą. A nie zeby ja sobie podglądac!" Uważam, że tutaj proporcje należy rozłożyć mniej wiecej po równo.

v34 to jes mój dom! Mój pokój obojętnie czy w kademiku czy prywatny pod lasem. I jak ktos podgląda to łamie zasady etyki!

vieviór Zasłonić okno? Fau, nie popadajmy w skrajnosci rozumiem ze to moherowe podejscie?:classic_cool:

minutka_21 v34 to jes mój dom! Mój pokój obojętnie czy w kademiku czy prywatny pod lasem. I jak ktos podgląda to łamie zasady etyki! a ty jej nie łamiesz pokazując doope przy zapalonym świetle i niezasłoniętych oknach?:classic_cool:

psychiatre powiadomiłam. Badania są w toku. Macanie w tłoku i sie ulatnianie, podgladanie... Wg psychiatry to nie jest normalne. Moze temu facetowi potrzebne leczenie psychiatryczne? Wszystko na to wskazuje.

Jak zasłoni zasłony to facet przestanie się lampić. Wiem jak to jest. Znam sie na facetach. Zasłony ich nie interesują, nawet jak spedzą pół dnia w Ikei ;)

minutka_21 v34 albo jestes głąbem, albo takiego udajesz. Dzień. Ubieranie rano. przeczytaj swój temat od początku i spróbuj określić kto tu ma niskie IQ:classic_cool: Nawet nie wyczuwasz młoda pindo że się z ciebie naśmiewam :O:D

A ja tam lubię podglądać, przeszkadzają mi jedynie rolety, mam na nie pewny sposób, ale nie widać dobrze. Kobiety jakieś wstydliwe się stały, co im zależy że jakiś facet sobie na nich popatrzy nago? Nie rozumiem tego, ja bym nic nie miał przeciwko, jak kobieta chciała by sobie mnie pooglądać nago, więc czemu wam to tak przeszkadza?

Tym bardziej że odkryłem, że w necie to dziewczyny lubią, jak faceci robią sobie na nich dobrze. Więc naprawdę coraz to mniej rozumiem kobiety.

Kobietom nie przeszkadza, to że facet zobaczy je nago. Ale jeśli zobaczy je nago i ziewnie, to juz inna sprawa. ;)

vieviór-Mylisz się panno, widziałem kiedyś jak nad jeziorem jedna pani opalała się topless, a jak przejeżdżałem to zasłoniła piersi rękoma. Więc twoja teoria jakoś się nie sprawdza.