Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna NO

Problem z Kurdem mam :-)

Polecane posty

Gość gość
Aitem mój adres mailowy : szafina5@gmail.com

Gość gość
zostaw go, oni smierdza...kobiety traktuja jak śmiec.

Gość Libby B
Terenia i cala reszta holoty - "polecam"spotkanie z Norwegiem, bedzie jedno, bo rano nie bedzie pamietal (albo chcial pamietac)kogo ****** (tak,******** tak sami sie o tym potem wypowiedza). Tak traktuja nie tylko, jak to ktos wczesniej malowniczo nazwal, wschodnioeuropejskie materace, ale super chetne Norwezki, Szwedki, zdesperowane Amerykanki i wiele innych "cywilizowanych". Najcheniej poslubia Tajki, Filipinki, Afrykanki kazdej masci i, a jakze, Rosjanki, ktore jako jedyne nie odpuszcza, po jednonocnym narkotyczno-alkoholowym *****nsku, poki nie doprowadza do slubu Widac ze zadna psychofanka skandynawow z tego forum nigdy nie mieszkala w Norwegii/Szwecji/Danii skoro tak chetnie by im do lozka wskakiwaly wyspiewujac peany na temat ich kultury osobistej i ucywilizowania brudny Kurd??? na wszystkich ktorych znam jeden jest oblesny, na wszystkich Polakow ktorych znam ZADEN nie jest tak zadbany i czysty jak Kurd, za to wielu "zapomina" myc zeby, uzywac antyperspirantu i umyc sie wieczorem

Gość gość
Niewazne z kim sie związesz: polakiem, niemcem, szwedem kurdem czy chinczykiem. Kazdy czlowiek zasluguje na szacunek. Jesli czlowiek ma dobre serce to nieważne z jakiego kraju pochodzi. Błędnym mysleniem jest to ze trzeba miec charakter poddanczy. Mi polak zabranial pracowac i pobil mnie dwa razy. I tu nie chodzi o to ze byl to polak. Chodzi o to ze byl po prostu zlym człowiekiem

Gość gość
Mieszkam z kurdem dwa lata. Wcześniej bylam w trzech zwiazkach gdzie traktowano mnie jak smiecia. Teraz jestem szczesliwa. Co do pytan chętnie odpowiem: polylepis@op.pl

Gość gość
Libby B - Widać, że żaden Skandynaw nawet nie chciałby na ciebie pierdnąć więc zadowalasz się brudasem, obleśnym Kurdem :D Hahaha :D Znam wiele Polek zamężnych czy to ze Szwedem czy z Norwegiem czy z Duńczykiem ale one mają klasę, wykształcenie i wygląd nie to co ty. Idiotki w dodatku szpetne mają Kurda ;) I tyle w temacie

Gość gość
ja mam meza szweda jest on dla mie wszystkim cala jego rodzina jest dla mnie bardzo dobra,mialam meza polaka dziekuje nigdy w zyciu

Gość dora12
Przezylam z Kurdem 12 lat.Tak sobie czytam te wasze wypowiedzi i dochodze do wniosku,ze tak naprawde to niewiecie z kim zyjecie. kurdowie sa bardzo zroznicowanym narodem,inna mentalnosc maja np.muzulmanin sunita inna szyici i jeszcze inna alewita czy poprostu kurdyjski chrzescianin czy satanista. Wedlug mojego doswiadczenia (a mam bardzo duze)mysle,ze najbardziej prymitywni to sunici i szyici.prymitywni z naszego punktu widzenia,im bardziej dla nas prymitywny tym bardziej dla nich sprytny i "inteligentny" A w tym momencie chce przekazac wam wszystkim zakochanym Polka w kurdach pare wskazowek,ktore moze wam pomoga najpierw przeanalizowac zwiazek zanim glebiej wejdziecie w to "bagno" 1.Zeby zwiazek mial jakakolwiek szanse na przetrwanie powinnas byc mloda i cnotliwa kobieta,niekoniecznie atrakcyjna,poddana,lub na tyle madra by poddana udawac na zewnatrz ogniska domowego. (mozesz miec zaszyta"cnote"i sie poprostu do tego nie przyznawac) Jezeli jestes starsza,to powinnas zabezpieczyc strone finansowa zwiazku(tak ozenil sie ich prorok Mohamet)dla partnera i jego rodziny,wtedy jest szansa,ze pozostanie przy tobie. Przy jednym i drugim powinnas byc dobra gospodynia domowa,lub miec pieniadze na wyjscie do restauracji i na gosposie(jezeli sama niemasz czasu bo robisz bisnes) Jezeli masz Kurda,ktory sam zarabia kupe szmalu to staraj sie zabezpieczyc w sprytny sposob finansowo,bo albo cie zdradzi i zostawi dla innej,albo jego ciemne interesy ujawnia sie (innych nie potrafia prowadzic) i zostaniesz na lodzie 2)jezeli urodzisz Kurowi dziecko,to codziennie przypominaj mu,ze zrobilas to dla niego i z tego powodu bardzo cierpialas 3)w jego rodzinie spuszczaj glowe przed jego rodzicami(podlizuj sie tesciowi)natomiast reszcie rodziny pokazuj ze jestes czyms lepszym,nie mysl ze oni ciebie akceptuja,ich kobiety (siostry,kuzynki,szwagierki)sa gorsze od facetow i bardzo falszywe. Wiec chodz zawsze z podniesiona glowa i traktuj je z gory nawet jak masz wrazenie,ze ciebie nie lubia,ale w ten sposob wzbudzisz szacunek do siebie. Zapamietaj jedno z powiedzen "z glupim nigdy nie wygrasz" i nie dyskutuj z glupim Kurdem,rob swoje. Jezeli ktos ma pytania w sprawie kultury,mentalnosci,tradycji kurdyjskich to prosze smialo pytac,z checia pomoge

Gość gość
z takim doswiadczeniem i takie rzeczy wypisujesz -kto ci sie trafil?

Gość dora12
skoro masz lepsze doswiadczenie,a ja wypisuje takie zeczy to podziel sie wnioskami i zapraszam do dyskusji,pozdrawiam serdecznie

Dari Byłam z Kurdem ponad 2 lata. Wprawdzie z jego rodzina widywałam się tylko prze Skypa, jednak podskórnie czułam, to wszystko o czym napisałaś. Byłam od niego starsza i niestety zauważyłam, że ciągle oczekują ode mnie więcej podarków....nie zdecydowałam się na kontynuowanie znajomości. 6 stycznia minie rok od rozstania, nachodziły mnie różne myśli, ale Twój wpis rozwiał me wątpliwości..dziękuję i pisz więcej, jak najwięcej, żeby dziewczyny zdały sobie sprawę jaki czeka ich los...

Gość dora 300
Dziekuje Daria za potwierdzenie i ciesze sie,ze w miare wczesnie doszlas do odpowiednich wnioskow.Im dluzej jestes z kurdem tym trudniej sie uwolnic,ja jestem 12 lat i moj niestety niechce ustapic,mimo ze juz niema podarkow dla jego rodziny,poprostu niema nic to on twierdzi ze jestem jego zona i tak bedzie do konca,jestem dalej kontrolowana,mimo ze nie mieszkamy razem(tyle mi sie udalo zrobic). To co opisywalam to nie tylko moje doswiadczenia,znam 10-ki Polek,Niemek,Rosjanek,Turczynek zyjacych z Kurdami i moze 2 prowadza normalne zycie,ale to sa Kurdowie urodzeni w Europie i wykrzetalceni. Ostrzegam wszystkie Europejki przed takimi zwiazkami,oni przekazuja jeden drugiemu w jaki sposob mozna nas wykorzystac,a ich zony Kurdyjki potrafia nawet sprzedac swojego meza ,znam tez takie dwa przypadki i jak chcecie to nastepnym razem wam opisze.Pozdrawiam

Gość mariap
Do Dora 300 Jeśli możesz to napisz o co chodzi z tym sprzedawaniem mężów. O tym, ze manipulują to sama się przekonałam. Niestety nawet rodzinę w to w ciągają (braci, siostry a nawet matki) wszystko dla korzyści materialnej. Czy od ciebie też ciągle oczekiwali prezentów.

Gość dora300
do mariap Cale szczescie,ze nie naleze do tych glupich i jestem bardzo spostrzegawcza,to uratowalo mnie przed finansowym wykorzystaniem mnie przez kurdyjski klan. Pierwsze dwa lata robilam prezenty,nawet jego kurdyjskiej zonie,bo bylo mi jej szkoda(a my Polki mamy bardzo miekkie serce),a potem poprostu sie zorientowalam co w trawie piszczy i zaczelam sama zadac prezentow,a takze zlota za zawarcie zwiazku malzenskiego,tak jak w ich religi jest nakazane,jezeli nie bedziesz u Kurda wolac pieniedzy czy prezentu to kiedys powie Tobie ze jestes bardzo tania i my Europejki ogolnie jestesmy bardzo tanie w ich oczach,bon wystarczy zabrac nas na kawe czy obiad i juz jestesmy kupione,to im bardzo odpowiada.Kurdyjki Maja wieksze wymagania,sa najdrozszymi prostytutkami na swiecie i moze Maja racje. Znam dwa przypadki odsprzedania mezow,opisze jeden bo sa bardzo podobne. Mam kolezanke Armenke,narodowosc ta jest na zachodzie dobrze ustawiona i naleza do ludzi zamoznych(zazwyczaj Maja wiele sklepow jubilerskich),do takich nalezy moja kolezanka. Na urlopie w Turcji poznala Kurda i sie w sobie bardzo zakochali(wierze w to ze on tez). Potem okazalo sie,ze ma Zone Kurdyjke i dzieci. Zaczely sie problemy,ona sciagnela go do Niemiec(najpierw nielegalnie).Wysylala jego dziecia i zonie pieniadze na utrzymanie i zyli jakos w szczesciu i nieszczesciu. Zona Kurda dowiedziala sie,ze on jest z kobieta zamozna(niewiemy czy od niego i do konca niewiemy czy dziala on wspolnie ze swoja zona) Za odstapienie swojego meza zazadala od niej 200.000 tysiecy Euro,slownie:dwiescie tysiecy Euro w 4-ech ratach po 50.000 Euro, dalej sa razem,ona otworzyla mu interes i z tego co wiem to zaplacone sa juz 2 raty,zeby wyciagnac pieniadze to dopuszczali sie naturalnie do szantazu,nawet grozili zamordowaniem jej,a swoje szpony Maja wyciagniete na cala Europe. Pytajcie,a ja bede wam opisywac to nie bajka z 1001 nocy. Proponuje przeczytac ksiezke,niewiem czy jest w jezyku polskim tytul "1001 klamstw"

Gość mariap
To przerażające o czym piszesz, ale wierzę w każde Twoje słowo. U mnie po pewnym czasie też zaczynał się szantarz, tzn. będą pieniądze to będzie miło, nie będzie to nie ma nawet rozmowy na skypie i właśnie od tego zaczął się koniec wszystkiego. Są mili, ale tylko na początku dopóki się nie zorientują, że jesteś zakochana...potem tylko wymagania i pretensje...a nawet groźby? chociaż mnie jeszcze nie groził...po prostu nie zdążył bo zerwałam z nim wszelki kontakt i nie odpowiadałam na żadne zaczepki ...inaczej się chyba nie da.. Skąd jesteś Dori?

Gość gość
Ta ograniczona co opisuje norwegow jako pijakow i brudasow,to chyba tylko po melinach sie wloczy i taki norwegow zna,bo tak i tacy sa ale nie wszyscy.Znam wielu norwegow ktorzy sa wyksztalceni i z klasa,nie jakies tam barachlo z meliny i to wspaniali kandydaci na mezow. Nie oczekuja od ciebie ze obowiazki domowe sa tylko twoja powinnosci i sami robia zakupy czy odkurzaja jak widza ze jest brudno na dywanie.Nie oczekuja od ciebie ze tylko ty bedziesz wstawala do dziecka tylko sami czynnie uczestnicza we wszystkich obowiazkach i to bez proszenia.Nie czepia sie taki ze za duzo wydajesz kasy.Nie musisz sie z niczego tlumaczyc.A do tego sa zadbani, mezcy i potrafia byc uroczo romatyczni. Kurdow nie znam ale mysle ze to jaki facet jest nie zalezy od kraju pochodzenia ale od inteligencji,wyksztalcenia,sposobu byc.Ale nie wiem czy bym zdecydowala sie byc z facetem z calkiej innej kultury niz europejska.Balabym sie ze za duzo by nas roznilo i mielibysmy inny punkt widzenia na wiele spraw.

Gość dora300
do mariap mieszkam w Berlinie,w samym gniezdzie os,dlatego tak dobrze poznalam ich kultrure z wielu stron

Gość gość
Cipki wam swędziały do kurdyjskich kurdupli to dobrze wam tak. Same sobie zgotowałyście swój parszywy los. Ja na emigracji poznałam wspaniałego męża i ojca dla naszych dwóch synów,Polaka. I oczy bym za niego wydrapała każdej.

Gość dora300
Z tego jak piszesz i ublizasz innym wynika,ze twoj poziom to Taki wlasnie "cipkowy",skoro ten temat zainteresowal Ciebie to znaczy ze tez masz jakies doswiadczenia,a jak biezesz udzial w dyskusji to najpierw dobrze poczytaj o czym piszemy.Ciesz sie,ze znalazlas szczescie z polakiem,bo niestety ale nie wszystkie Maja w Polakach dobrych mezow i pol swiata z nas Polek sie smieje jak mozemy zyc z takimi pijakami,to jako przyklad.Duzo szczescia zycze Tobie i rodzinie

Gość gość
Chyba wychowałaś się wśród marginesu i patologii,skoro mogli ci zaimponować tak kulturowo różni od nas,bo nigdy nie dane było ci poznać wartościowych Polaków.

Gość dora300
Jeszcze raz mily gosciu zwracam Tobie uwage,zebys najpierw dokladnie przeczytal o czym ja pisze,a potem ublizal i wyciagal wnioski. Tak naprawde w tej chwili to mysle,ze jestes mezczyzna,Polakiem ktorego zona zostawila wlasnie dla Kurda i masz z tym Problem. Z patologia to mam tyle doczynienia,ze pracuje z osobami uzaleznionymi od narkotykow i alkoholu(terapie)i niestety wsrod nich jest wielu Polakow i nawet jednego Kurda,ale to juz inny temat i w tym miejscu nie chce nikomu ujmowac niczego.

Gość dora300
Zapomnialam napisac tobie,ze odmiennosci kulturowe napewno nie imponuja rodzina patologicznym,a osoba ktore zainteresowane sa historia,kultura itd.calego swiata. Siec dalej w swojej wsi i interesuj sie tylko sasiadem.

Gość mariap
do gość Chciałam zwrócić uwagę, że forum nie jest po to by sobie ubliżać nawzajem. Jeśli chcesz się na kimś wyżyć to poszukaj innego miejsca. Tu ludzie zamieszczają swoje przeżycia a inni szukają odpowiedzi na dręczące je pytania. Nie ubliżaj Dori 300, bo to dobrze, ze niektóre dziewczyny chociaż czują, że popełniły błąd to jednak dzielą się swoimi uwagami z innymi....Dori 300 pisz jak najwięcej i nie zwracaj uwagi na prostackie zachowania...

Gość gość
Jesteście idiotkami, nie dość że się związały z brudasami to jeszcze ofiarują im "podarki" haha :D stado kretynek, dobrze, że ja mam normalnego białego faceta z mojej kultury a nie brudnego śmiecia

Gość kaczuszkakwakwa1
Rozumiem, że twój biały facet ma na ciebie wywalone i nie dostajesz od niego prezentów, ani od jego rodziny? Współczuję ci. Nie dość, że jesteś małym, śmierdzącym, internetowym, zwyrodniałym trollem, to do tego masz godne pożałowania życie. Z białym polaczkiem, od którego guzik dostajesz. Sama pewnie też jego rodzinie nic nie dajesz, bo jesteś tępa sucz. Ja dostaję od swojej kurdyjskiej rodziny prezenty, a oni ode mnie. To się nazywa rodzina, taka komórka społeczna, która się nawzajem kocha, szanuje, obdarza prezentami, często bez okazji. Współczuję ci g*******ego życia z polaczkiem po zawodówkie w drechach i śmierdzących skarpetach, popijającego browce hipokrytę katola, co do kościoła chodzi podeprzeć mury z koleżkami spod baru z piwem.

Gość gość
To że mam białego faceta nie oznacza że mam polaczka w przepoconych dresach :D Jestem wykształconą, piękną kobietą która się ceni i w życiu nie związałabym się z kurdyjskim śmieciem, no ale wiadomo jaki sort wiąże się z ciapatymi - najgorsze patolówy tępe i szpetne w dodatku :)

Gość gość
"znam 10-ki Polek,Niemek,Rosjanek,Turczynek zyjacych z Kurdami i moze 2 prowadza normalne zycie,ale to sa Kurdowie urodzeni w Europie i wykrzetalceni. Ostrzegam wszystkie Europejki przed takimi zwiazkami" 123 inteligentnych kobiet nie trzeba ostrzegać, bo wiedzą że takie szambo należy omijać, a szmaciary najwyżej się sparzą na związku z brudasem i tyle w temacie hahaha :D 🖐️

Gość mariap
do gość Mam propozycję dla gości wymieńcie się emailami i piszcie między sobą jakie jesteście piękne, mądre i elokwentne, gdyż innych forumowiczów to nie interesuje...

Gość dora300
Brawo mariap.tylko takim prymitywnym to bym raczej swojego maila nie podawala,to smutne ze mamy w Polsce jeszcze takie rasistowskie poglady,mimo takiej emigracji,przypomina mi to mieszkancow bylego NRD i moja prababcie,ktora pierwszy raz zobaczyla Afrykanczyka,napewno osoba ktora tak ubliza i nie tylko obcokrajowca,ale takze rodaka nie jest osoba wykrztalcona,ja tutaj pisze bardzo duzo,ale napewno nie posluguje sie slowami wulgarnymi. Ktos napisal,ze kobiet inteligentnych nie trzeba ostrzegac,bo nie pakuja sie w takie "bagno" W tym momencie przytocze przyklad niemieckiej bardzo znanej i lubianej pani polityk z parti Zielonych Renate Künast,ktora od wielu lat zyje w zwiazku z Kurdem z tytulem Profesora,wlada wysmienicie jezykiem kurdyjskim i bardzo dla Kurdow sie udziela. To teraz niech mi ten bardzo dziwny gosc odpowie czy to jakas prostaczka? Ja moge wyciagac rozne wnioski,udzielic porady,ale nie potrafie ublizac,moze jestem mniej inteligentna i wykrztalcona,ale przynajmniej lepiej wychowana niz ten bardzo dziwny gosc. Mimo tego pozdrawiam wszystkie rodaczki

Gość mariap
Dori A co Kurdowie myślą o obecnej sytuacji np. we Francji. Ci, których ja znałam oficjalnie byli przeciw jakimkolwiek działaniom mającymch na celu dżihad, jednak w głębi serca popierali Bin Ladena i mu podobnych