Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

zxcasd

kto艣 pije browara?

Polecane posty

a ja nic nie s艂ucham, siedz臋 i my艣l臋.. :o chyba zaraz p贸jd臋 spa膰... wypali艂abym jeszcze, ale nie chce mi si臋 wstawa膰, tzn. i tak wstan臋, bo chce mi si臋 pali膰 :P gorzej, 偶e mam takie, kt贸re totalnie mi nie smakuj膮 馃槶 polubi艂am ostatnio te siekiery czerwone marlboro i chyba powinnam si臋 ich trzyma膰 :classic_cool: tudzie偶 z nimi ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Koorwa, ju偶 w sumie prawie 1, powinnam skoczy膰 pod prysznic, bo p贸藕niej b臋d臋 si臋 t艂uk艂a po 2 i wkoorwia艂a, 偶e musz臋 czeka膰 5 minut zanim gor膮ca woda b臋dzie rzeczywi艣cie gor膮ca :classic_cool: Ja nawet nie odr贸偶niam rodzaj贸w fayek, mimo 偶e zawsze kupowa艂am wsp贸艂lokatorce :classic_cool: Dobrze, 偶e nie pal臋 :D:classic_cool: Spali艂a艣 piwosz jak papierocha :D Chocia偶 opcja z oczami te偶 by艂a w miar臋 sensowna :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

To bardzo prawdopodobne skoro takie akcje odpiertalasz :o:classic_cool: Mo偶e si臋 prze艣pij 馃槶:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Blondynka wraca roztrz臋siona do domu i m贸wi do swojego ch艂opaka: - W og贸le nie da si臋 je藕dzi膰 po tym mie艣cie! Skr臋cam w lewo - drzewo, zawracam - drzewo, wsz臋dzie drzewo. Naciskam hamulec, pr贸buj臋 cofn膮膰, odwracam si臋 - drzewo... - Spokojnie kochanie, to tylko choinka zapachowa. :D

Udost臋pnij ten post

Pewien m臋偶czyzna trafi艂 do piek艂a. Diabe艂 oprowadza go po nim i m贸wi: - S艂uchaj. Jest tu kilka komnat. Je艣li w jakiej艣 ci si臋 spodoba, to powiedz. Zostaniesz w niej ju偶 na zawsze. Tylko zastan贸w si臋 najpierw! - No ok. Nie ma sprawy. Wchodz膮 do pierwszej komnaty. Facet patrzy na pal膮cych si臋 w smole ludzi. - Nie no... Tutaj raczej nie zostan臋 - m贸wi lekko wystraszony. - No to jedziemy dalej - odpowiada diabe艂. Wchodz膮 do drugiego pomieszczenia. Ludzie pal膮 si臋 w lawie. - Nie, tutaj te偶 nie zostan臋. - W porz膮dku. Chod藕my dalej. Wchodz膮 do trzeciej komnaty, gdzie pi臋ciu facet贸w stoi w g贸wnie po kolana. Ale kulturalnie pal膮 fajeczki. Go艣ciu sobie my艣li: "W sumie tu nie jest tak 藕le. Wol臋 ca艂y czas pali膰, ni偶 cierpie膰". Na g艂os m贸wi: - No dobra. Tu mog臋 zosta膰! Jest w porz膮dku. No wi臋c wchodzi do g贸wna, dostaje papierosa. Zaci膮gn膮艂 si臋 i pogratulowa艂 sobie wyboru. Nagle s艂yszy g艂os diab艂a: - Dobra ch艂opaki! Koniec przerwy na papierosa! Pe艂ne zanurzenie!!!

Udost臋pnij ten post

Ma艂偶e艅stwo zosta艂o zaproszone na bal przebiera艅c贸w, jednak tego wieczora 偶on臋 rozbola艂a g艂owa i nalega艂a, aby jej m膮偶 poszed艂 sam. D艂ugo si臋 sprzeciwia艂, ale w ko艅cu uleg艂 i poszed艂. 呕ona po艂o偶y艂a si臋 do 艂贸偶ka, jednak po godzinie obudzi艂a si臋 bez b贸lu g艂owy. Poniewa偶 jej m膮偶 nie wiedzia艂 jaki str贸j sobie kupi艂a, zdecydowa艂a si臋 p贸j艣膰 na zabaw臋 i go poszpiegowa膰. Szybko go tam wypatrzy艂a. Ta艅czy艂 ze wszystkimi kobietami, ca艂owa艂 po r膮czkach, szyjach, szepta艂 na uszko, podszczypywa艂, niby przypadkiem dotyka艂 "tu i 贸wdzie". Poniewa偶 nale偶a艂a do zgrabnych os贸b, szybko zosta艂a zauwa偶ona przez rozbawionego m臋偶usia i poproszona do ta艅ca. Spodziewa艂a si臋 niez艂ej zabawy, on przecie偶 nie wiedzia艂, ze podrywa w艂asn膮 偶on臋. Po paru ta艅cach zaproponowa艂 jej "zwiedzanie pi臋terka", ona si臋 zgodzi艂a bez oporu (bo to przecie偶 jej m膮偶...). Postawi艂a jednak warunek, ze nie zdejm膮 masek z twarzy. By艂o im razem wspaniale, wr臋cz jak nigdy dot膮d. P贸藕niej ona szybko pobieg艂a do domu, 偶eby oczekiwa膰 m臋偶a i zada膰 mu kilka pyta艅. Gdy ju偶 wr贸ci艂 zapyta艂a z dzik膮 satysfakcj膮 w glosie: - No i jak si臋 bawi艂e艣 skarbie? Du偶o ta艅czy艂e艣? - Nie ta艅czy艂em ani razu i bawi艂em si臋 kiepsko. Spotka艂em Zenka, Wie艣ka i Tadka, moich koleg贸w ze studi贸w i ca艂膮 noc grali艣my w pokera. Ale powiem ci, ze facet kt贸remu po偶yczy艂em kostium podobno bawi艂 si臋 nieziemsko... o koorwa :D:D

Udost臋pnij ten post

Polak, Rusek i Niemiec s膮 na zawodach p艂ywackich. Rusek nie ma r膮k, Niemiec nie ma n贸g, a Polak nie ma ani r膮k, ani n贸g. Podchodzi do nich ratownik i pyta si臋 jak sobie poradz膮. Wszyscy odpowiedzieli, 偶e sobie poradz膮, po czym wszyscy ustawili si臋 na starcie. Rusek i Niemiec jako艣 sobie poradzili, a Polak poszed艂 na dno. Ratownik go wyci膮gn膮艂 i pyta si臋: - Polak co si臋 sta艂o, przecie偶 m贸wi艂e艣, 偶e sobie poradzisz. A Polak na to: - Zabije tego drania co mi czepek na uszy naci膮gn膮艂. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Koorwa Piwosz, tak lej臋 na ca艂y regulator, 偶e s膮siad na bank ju偶 nie 艣pi :D :D Dowtzipas z przebiera艅cami mistrzofski :D:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Znany psychiatra zosta艂 zaproszony na konferencj臋 organizowan膮 przez Narodow膮 Lig臋 Kobiet. Po prelekcji jedna z organizatorek podesz艂a i zapyta艂a: - Prosz臋 mi powiedzie膰 doktorze, w jaki spos贸b rozpoznaje pan chorob臋 psychiczn膮 u osoby zachowuj膮cej si臋 normalnie? - Nic prostszego. Zadaje si臋 艂atwe pytanie na kt贸re ka偶dy powinien odpowiedzie膰. Je艣li nie odpowie, nale偶y tak膮 osob臋 natychmiast odizolowa膰. - Jakie to pytanie? - Kapitan Cook odby艂 trzy wyprawy wok贸艂 ziemi i umar艂 w trakcie jednej z nich. Kt贸ra to by艂a? Kobieta zamar艂a i zacz臋艂a si臋 艣mia膰 za偶enowana: - Wie pan co doktorze? Nie m贸g艂by pan zada膰 mi innego pytania? Musze si臋 przyzna膰, i偶 nigdy nie by艂am zbyt dobra z historii. jaki facepalm :D

Udost臋pnij ten post

TO JEST MEGA :D M膮偶 nie m贸g艂 zadowoli膰 swoj膮 偶on臋 w 艂贸偶ku. Wybra艂 si臋 do seksuologa i m贸wi: - Prosz臋 pana nie mog臋 zadowoli膰 swojej 偶ony, kiedy si臋 kochamy to nawet nie krzyczy... - Niech pan zadzwoni do agencji i zam贸wi striptizera z du偶ym interesem. Kiedy pa艅stwo b臋dziecie si臋 kocha膰, on w tym czasie ma ta艅czy膰. Wtedy pa艅ska 偶ona powinna krzycze膰. Kole艣 wyszed艂 z gabinetu i dzwoni do agencji. Zam贸wi艂 striptizera z najwi臋kszym interesem i zacz膮艂 kocha膰 si臋 z 偶on膮, podczas tego kole艣 z agencji ta艅czy艂. Niestety 偶ona nie krzycza艂a. W ko艅cu m膮偶 m贸wi do striptizera: - Wiesz, mo偶e zamie艅my si臋 rolami... Tak zrobili i po minucie 偶ona zacz臋艂a krzycze膰. Uradowany m膮偶 m贸wi do kolesia z agencji: - Widzisz, tak si臋 k***a ta艅czy... :D:D:D:D:D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Stary do艣wiadczony lekarz pyta si臋 swojego m艂odego, dopiero rozpoczynaj膮cego karier臋 kolegi, jak mu idzie praktyka. - Jako艣 nieszczeg贸lnie. Wczoraj odbiera艂em pierwszy por贸d. Matka i dziecko umarli, a w dodatku z r臋ki wy艣lizn臋艂y mi si臋 szczypce, uderzy艂y w g艂ow臋 i zabi艂y ojca... - To rzeczywi艣cie nieszczeg贸lny przypadek. Prosz臋 to jest adres, prosz臋 i艣膰 odebra膰 tam por贸d i wieczorem poinformowa膰 mnie o wyniku. Wieczorem m艂ody medyk dzwoni do profesora: - No i jak panu posz艂o? - pyta si臋 profesor. - Zdecydowanie lepiej. Ojciec 偶yje. :D

Udost臋pnij ten post

Przychodzi 偶ul do prostytutki i m贸wi: - Co pani zrobi za 5 z艂otych? - Mo偶e pan wsadzi膰 i wyci膮gn膮膰 Po 2 godzinach zirytowana prostytutka si臋 pyta: - Czemu nie wyci膮gasz? - Bo mam tylko 2,50. :D:D:D sama teraz r偶臋 :) a偶 waln臋 sobie drina :D

Udost臋pnij ten post

O KOORWA :D Jeszcze sobie przypomnia艂am ten kawa艂 z lwami und klaskaniem i ju偶 w og贸le piej臋 jak trzynastolatka miziana pi贸rkiem pod pachami :D :D :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Pu艂kownik sprawdza umiej臋tno艣ci trzech nowych szeregowych: - Powiedzcie nam, co potraficie zrobi膰 po偶ytecznego? Pierwszy m贸wi: - Ja potrafi臋 obs艂ugiwa膰 komputer. - Dobrze, mo偶e by膰, a ty? - Ja znam si臋 na gotowaniu - m贸wi drugi. - Nie藕le. A co ty potrafisz? - pyta trzeciego. - Ja potrafi臋 zrobi膰 bulbulator. - A co to jest? - Prosz臋 o kawa艂ek blachy, gwo藕dzie, m艂otek i szklank臋 wody, to poka偶臋. Otrzyma艂 to o co prosi艂, wbi艂 gwo藕dzie w blach臋, robi膮c w niej dziurki, zala艂 to wod膮 i m贸wi: - Robi "bul, bul"? No to bulbulator! Zirytowany pu艂kownik: - Ty g艂upi jeste艣, b臋dziesz ha艅b膮 dla wojska! I wyrzuca blach臋 przez okno. Po chwili przychodzi major: - Kurde! Kto wyrzuci艂 nowy bulbulator?! najg艂upsze s膮 najlepsze :D:D

Udost臋pnij ten post

Jeszcze kilka i padn臋 troopem :D :D :D Waln臋艂abym sobie kielona, bo mnie suszy, a nie mam nic do picia, ale wol臋 nie ryzykowa膰 :D:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

W samolocie do Chicago tu偶 po starcie blondynka przesiada si臋 z klasy ekonomicznej do klasy biznes. Podchodzi do niej stewardessa. - Czy mog臋 zobaczy膰 pani bilet? Blondynka pokazuje bilet. Stewardessa: - Niestety, pani bilet nie jest wa偶ny w tej klasie, musi pani wr贸ci膰 do klasy ekonomicznej. Blondynka na to: - Jestem pi臋kn膮 blondynk膮 i b臋d臋 tu siedzie膰, a偶 dolecimy do Chicago! Stewardessa posz艂a po pomoc do drugiego pilota. Pilot przyszed艂 i m贸wi: - Niestety, musz臋 pani膮 poprosi膰 o powr贸t do klasy ekonomicznej. - Jestem pi臋kn膮 blondynk膮 i b臋d臋 tu siedzie膰, a偶 dolecimy do Chicago! Pilot wraca do kabiny i skar偶y si臋 g艂贸wnemu pilotowi. Ten m贸wi: - Poczekaj, moja 偶ona jest blondynk膮, wiem jak z nimi rozmawia膰. Pilot udaje si臋 do blondynki, szepce jej co艣 na ucho, po czym ona zabiera torebk臋 i wraca do klasy ekonomicznej. Drugi pilot nie mo偶e si臋 nadziwi膰: - Jak ty to zrobi艂e艣 - To proste, powiedzia艂em jej, 偶e klasa biznesowa nie leci do Chicago. :D:D:D:D ja si臋 zaraz zsikam :D

Udost臋pnij ten post

Facet bzyka lask臋 i gdy jest ju偶 po wszystkim m贸wi do niej: - Gdyby艣 mi powiedzia艂a od razu, 偶e jeste艣 dziewic膮 to by艂bym bardziej delikatny. Na to ona: - Gdyby艣 by艂 bardziej cierpliwy to by艣 poczeka艂 a偶 zdejm臋 rajstopy. :o :D

Udost臋pnij ten post

Pracownik cz臋sto sp贸藕nia艂 si臋 do pracy, bo zasypia艂. Kierownik zagrozili ch艂opu zwolnieniem i biedak kupi艂 sobie kilka budzik贸w. Kt贸rego艣 dnia budzi si臋 rano 8:15 (do pracy na 8). Budziki nawet nie gdakn臋艂y. Przera偶ony leci do s膮siada - dentysty i m贸wi: - Rwij pan 4 z臋by z przodu i poma偶 pan mi twarz krwi膮, powiem, 偶e mia艂em wypadek. Po zabiegu, pyta dentysty ile si臋 nale偶y, ten m贸wi 400z艂. Go艣膰 zdziwiony m贸wi, 偶e normalnie jest 40z艂 od sztuki, dentysta na to: - Tak, ale dzisiaj jest niedziela... o nieeeeeeeeeeeeeeee :D:D:D

Udost臋pnij ten post