Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikolkniklolalalla

Jakie tabletki wspomagające odchudzanie są dobre?

Polecane posty

Gość gość
z rankingów jakie przeglądałam tabletki Slimcea najbardziej się wyróżniają oceną oraz opiniami dlatego go zamówiłam. Moja przemiana materii przyśpieszyła co nie jest uciążliwe.. widać tylko jak brzuch spada i jak coraz mniej tłuszczu się odkłada a wręcz spada.

Gość gość
a pokaż proszę link do tych niby "rankingów"?

Gość szeperdka
@oselkowa Nie przejmuj się tymi "hejterami" Kazdy moze napisac co mu sie podoba wole rzetelna opinie o tabletkach iq green niz jakies przeklamane rankingi, ktore widze tutaj bardzo bardzo czesto.

Gość ewciia
Ja myślę, że każda z was wie coś o takich tabletkach i za każdą taką radę wam bardzo dziękuję chociaż nie ma to jak opinie w realu… trzeba umieć odróżnić prawdę od fałszu Moje przyjaciółki niektóre z tych tabletek też chwalą.

Gość gość
jedzcie g****o. miliony much nie moga sie mylic. Jedzcie tabletki. miliony wynajetych spamerów nie moga sie mylic..?

Gość gość
ja plecam Carb Control svenska vitaminer wcześniej odchudzałam się na suplementach znanej sici i nic nie schodziło od kąd biorę carb control spadło 4 kg

Gość gość
Wiele szukałam i dużo razy się zraziłam. Odkąd stosuje slimcea problem nadwagi zanika w znacznym stopniu. Polecam Slimcea koleżankom które szukają jakiegoś środka a nie wiedzą na co się zdecydować. Ja jestem już trochę doświadczona w tej kwestii. Slimcea to na prawdę dobry wybór. Można schudnąć kilkanaście kilogramów przez pełny okres kuracji 3 miesięcznej.

Gość gość
Jeżeli chodzi o Foreverslim to że są to tabletki dobre jest złym określeniem, one są poprostu rewelacyjne, dzięki nim obniżył mi się apetyt , tempo odchudzania jest rewelacyjne jestem w połowie kuracji a już schudłam 8 kilogramów, coś cudownego .

Gość Tina25
Ja używam Olimp L-karnityna Forte Plus do ssania i jestem bardzo zadowolona. Trafiłam na nie przypadkiem i bardzo się cieszę. Kupuję zawsze w Prima24, bo według mnie jest tam najlepsza cena.

Gość gość
Ja probowalam wielu rzeczy, herbatki, diety, cwiczenia i bez zadnych zadawalajacych efektow, kolezanka mi poradzila zebym kupila sobie tabletki ForeverSlim, dolaczyla do tego aerobik i efekty przyjda szybko. Tabletki moze nie byly tanie, ale rzeczywiscie po miesiacu aerobiku (2 razy w tygodniu) i brania tych tabletek schudlam 8 kg, niesamowite efekty, zobaczymy czy nie bedzie efektu jojo po odstawieniu pigulek (cwiczyc zamierzam dalej).

Gość gość
Ja osobiście mam bardzo pozytywne mniemanie na temat Foreverslimu, biorę go od 2 miesięcy, z początku przez jakiś czas nie było widać żadnych efektów, ale tak w połowie 1 miesiąca się rozkręciło i zaczełam gubić te moje zbędne kilogramy, teraz po tych 2 miesiącach schudłam 6,5 kilograma dam znać jak skończe kuracje za miesiąc .

Gość gość
zdecydowanie Slimcea bo genialne hamuje łaknienie. Sam efekt tego to spadek już kilku kilo miesięcznie.

Gość gość
Owszem znam .Najlepsze tabletki jakie tylko istnieją na polskim rynku to amerykańskie tabletki Foreverslim.Odchudzanie z pomoca tych tabletek jest naprawdę zdecydowanie łatwiejsze.Dla mnie te tabletki to nr 1 jeżeli chodzi o odchudzanie.

Gość gość
najbardziej widoczny spadek wagi miałam podczas stosowania tabletek na odchudzanie Slimcea. Już na początku kuracji czułam szybszy metabolizm oraz blokowanie głodu. 2 tydzień izaczeła znacznie spadać waga, jak na mnie. Wcześniej był z tym problem. Schudłam 14kg przez 12 tygodni, czyli 3 miesiące stosowania.

Gość gość
ja szukałam odpowiedniego rozwiązania dla mnie. zawsze miałam mega problemy z odchudzaniem a mój organizm niestety zawsze odkładał (słaba przemiana). Trafiłam na slimcea bo czytałam o nich na tym portalu. Odmieniły mi życie muszę przyznać. Zmieniły moją przemianę, poprawiły w znacznym stopniu. Kilogramy zaczeły bardzo przez to spadać. Schudłam 12kg a wcześniej jak schudłam 2kg to był sukces.. na prawdę bardzo polecam Slimcea.

Gość monika3750
witam nie dajcie się nabrać na opinie o novoslim, piszą je podstawione osoby. ja zamówiłam slimette, u mnie utrata wagi 4,5 kg po miesiącu stosowania. niektórzy powiedzą że to niewiele, ale przynajmniej zadziałało. ja zamówiłam slimette dzięki tej stronie www.tabletki-odchudzanie.info.pl w tym rankingu zajmują pierwsze miejsce i w pełni się z tym zgadzam, bo rzeczywiście dużo mniej chciało mi się jeść i w rezultacie udało mi się zejść do upragnionej wagi 54 kg. pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
jestem teraz na kuracji odchudzającej z tabletkami slimcea. Po 2 tygodniach schudłam 2kg i odczułam zmianę przemiany materii oraz blokadę głodu. Polecam

Gość gość
ja tez jestem na kuracji i ten badziew nie dziala. tyle w temacie!

Gość gość
środki na odchudzanie to zawsze był dla mnie temat do którego podchodziłam z niedowierzaniem, bardzo sceptycznie. W momencie jak z koleżanką rozmawiałam na temat jej diety oraz jej sposobów na zrzucenie wagi wspomniała mi o tabletkach Slimcea. Dopytałam ją dokładnie na jakiej zasadzie działają i czy faktycznie to one dają jej takie efekty. Potwierdziła więc zamówiłam i sama sprawdziłam. Faktycznie tabletki Slimcea powodują spory spadek wagi. Schudłam ponad 10kg w niespełna 3 miesieczną kurację.

Gość gośćNikita
Moja starsza siostra stosowała Foreverslim efekt u niej był taki że schudła mi w 3 miesiące 11 kilogramów, teraz ja jestem ta grubsza, ale już nie długo bo dzisiaj dla siebie zamówiłam Foreverslim. Dam za jakiś czas znać jak mi idzie.

Gość gość
wydaje mi się że żeby zwalczyć otyłość to musi być przede wszystkim dieta a następnie suplement który ją wspiera. Mi doskonale pomagają tabletki Slimcea. Hamują łaknienie i przyśpieszają przemianę materii tak bardzo że chudnę nawet 5kg miesięcznie.

Gość gość
5 kg miesiecznie!? uważaj bo niedługo znikniesz! ale bujdy piszecie spamerzy :) Czary mary hokus pokus! łaaaahahahahaha

Gość gość
Zdecydowałam się do mojej diety dołączyć tabletki Foreverslim. Była to dobra decyzja. Waga zaczeła dużo szybciej i bardziej spadać. Lepsza przemiana materii odczuwana. Blokada głódu bardzo przydatna. Polecam

Gość Jonasz_and_Burbon
"Waga zaczeła dużo szybciej i bardziej spadać. " .... taaaak? Ciekawe...... tak sama z siebie, wzięła i zaczęła spadać? hahahahah idź do domu SPAMERKU! Jestem ciekaw kiedy Wam się UOKiK tak na prawdę za tyłki weźmie. Będziecie uciekać w podskokach.

Gość gość
Każdy może schudnąć.Wystarczą nie duże zmiany i dobre tabletki odchudzające.Tak było w moim przypadku.Dieta i Foreverslim.w końcu mi się udało.I nie było to wcale aż tak bardzo męczące.Więc jeżeli mi się udało to każdej innej osobie też się uda.

Gość gość
hahahahah idź do domu SPAMERKU!

Gość HuHuHu
My z żoną postawiliśmy na suplementy Olimpa ja zażywam Therm Line Man a żona Therm Line Fast(chyba dobrze pamiętam:)).Jak na razie bierzemy od dwóch miesięcy ale na pewno nie odczuwamy aż tak dużego łaknienia.No nic tylko czekać na efekty zarówno u niej jak i u mnie.

Gość gość
Stosowałam 2 środki z czego slimcea był zdecydowanie lepszy. Drugiego nie ma co nawet polecać. Schudłam szybko i prosto.