Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beata04

Alimenty na dorosłą córkę mojego męża

Polecane posty

Gość bea666
o mj got:) panie się czują zastraszane:) a to nowość:) no cóż w końcu, w sumie, jestem szatan:) uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu przestraszone do końca?:)

Gość bea a pokusilas sie
a i znowu mijasz sie z prawda :) Nie piszsz sama ze soba rownoczesnie :)

Gość bea666
nie no, babka jest świetna:) bea a pokusilas sie a i znowu mijasz sie z prawda Nie piszsz sama ze soba rownoczesnie napisz do mnie na gg to się przekonasz, a może wolisz zadzwonić? podać numer?

Gość ulkiulki
Bea twój facio podobno zarabia 10tys woęc tylko idiocie możesz wcisnąć że nie pomaga tobie a ty swoim dzieciom.Zapytaj beaty czy pasierbica od 16roku życia dostała coś dobrowolnie od ojca.Najgorsze jest że dzieci się nie wychowuje a potem wiesza na nich psy.Może niech ci wasi faceci siądą,pomyślą i rzucą kamieniem za siebie jeśli uznają że w sprawie wychowania dziieci są bez winy.

Gość bea666
te baby są fajne:)

Gość bea666
te baby są fajne:)

Gość bea a pokusilas sie
elooo

Gość bea a pokusilas sie
eloo

Gość bea666
czekajcie bo gadamy razem przez telefon:)

Gość bea a pokusilas sie
bea a co sie dziwisz teorii spiskowej Do tej pory to beata widziala w kazdym albo pasierbice albo matke pasierbicy ,albo znajoma .No to sie odwrocilo zwlaszcza ze styl i slownictwo i sposob reagowania na posty macieidentyczny ,Zreszta moze poprosilas dziecko zeby z drugiego kompa napisalo buhahahah rownoczesnie buhhahahahahahaha.

Gość myslę,że.....
beata ma laptopa i siedzi w pokoju syna no i starym zwyczajem płodzi. Na dzieci juz za późno bo od dawna klimakterium ja dopadło (co mozna wyczytać miedzy wierszami-raz agresja a raz humor) więc płodzi intrygi. A co z dziecmi? Biegaja po ogrodzie którym się chwaliłaś?

Gość prestigee
Popatrzcie i te wszystkie 120 stron bełkotu. Sprawa dotyczy alimentów-wystarczyło oddac sprawe do sadu,poczekać na wyrok,złozyc apelacje (jesli ma sie wątpliwosci) i sprawa byłaby wyjasniona. Nie!! Ta musiała opisac historie swoja,swojej rodziny,swoich dzieci,pierwszej zony swojego męża,swojej pasierbicy,swojego domu,szkół i udanego małżeństwa. Czy to nie głupia baba?!!

myslę,że..... beata ma laptopa i siedzi w pokoju syna no i starym zwyczajem płodzi. Na dzieci juz za późno bo od dawna klimakterium ja dopadło (co mozna wyczytać miedzy wierszami-raz agresja a raz humor) więc płodzi intrygi. A co z dziecmi? Biegaja po ogrodzie którym się chwaliłaś? ... tak dla waszej informacji, to jesteśmy od dzisiaj DWIE BEATY - bea i ja - tak trudno to zrozumieć? i nie rozumiem po co ta zazdrość np. o ogród? :)

prestigee Popatrzcie i te wszystkie 120 stron bełkotu. Sprawa dotyczy alimentów-wystarczyło oddac sprawe do sadu,poczekać na wyrok,złozyc apelacje (jesli ma sie wątpliwosci) i sprawa byłaby wyjasniona. Nie!! Ta musiała opisac historie swoja,swojej rodziny,swoich dzieci,pierwszej zony swojego męża,swojej pasierbicy,swojego domu,szkół i udanego małżeństwa. Czy to nie głupia baba?!! ... widocznie musiałam ... ale głupia nie jestem :)

Gość bea666
oj panie coś nie za bardzo kumają o chodzi:) niedowiarki:)

Gość prestigee
Tylko nie piszcie na jej gg bo wtedy można programem spr ID komputera. Ta głupiutka nie mając co robić z nudów pozwie cała kafeterię do sadu, za wyzywanie jej od starych bab :P

Gość prestigee
Ale ty jestes szurnieta.Ciężko pisac z 2 komputerów i wysyłac wiadomosci w tej samej chwili ale tu uparcie chcesz udowodnic swoja głupotę.

Gość myslę,że.....
Nikt nie zazdrości ogrodu-myślisz,ze ty jedyna go masz? Ty w którymś z wątków podkreślałaś jego walory. Nikt tez nie zazdrosci tobie ani twojej sytuacji,ani twojej choroby ani też głupoty. Uwierz nam.

Gość bea666
oj droga pani no to może jednak pani do mnie zadzwoni:)

prestigee Tylko nie piszcie na jej gg bo wtedy można programem spr ID komputera. Ta głupiutka nie mając co robić z nudów pozwie cała kafeterię do sadu, za wyzywanie jej od starych bab ... a jednak boisz się :P

myslę,że..... Nikt nie zazdrości ogrodu-myślisz,ze ty jedyna go masz? Ty w którymś z wątków podkreślałaś jego walory. Nikt tez nie zazdrosci tobie ani twojej sytuacji,ani twojej choroby ani też głupoty. Uwierz nam. ... oby, to wszystko o czym tutaj piszesz było prawdą :P

Gość do beata04
Chyba kazdy by się bał głupiej. Większość woli spedzać czas z rodziną,w kawiarni,w teatrze,w kinie lub przed tv. Ty jedna wolisz biegać po sadach i walczyć z paragrafami.

do beata04 Chyba kazdy by się bał głupiej. Większość woli spedzać czas z rodziną,w kawiarni,w teatrze,w kinie lub przed tv. Ty jedna wolisz biegać po sadach i walczyć z paragrafami ... no ty chyba też nie lubisz spędzać czasu z rodziną lub w kawiarni albo w teatrze etc. bo siedzisz tutaj i ubliżasz normalnym ludziom i wydaje ci się, że to nienormalne walczyć w sądzie ... zauważ, po to są sądy aby w nich walczyć o swoje ... z paragrafami ... gdy już wszystkie inne możliwości zawiodą i nie ma innej opcji, bo ktoś jest głuchy na słowo ODDAJ, to co nie twoje, a słowo MASZ słyszy!:) Miłego wieczoru :)

Gość skąd ta pewność
no no ale się rozkręciłyście :-)

Gość do beata04
sąd był innego zdania,paragrafy tez

Gość skąd ta pewność
W sytuacji beaty04 w 100% należą się tej dziewczynie ailmenty, co do tego nie ma najmniejszych wątpliwości. Beata czemu piszesz, że jesteś stara i chora? Niedawno urodziłaś dwójkę dzieci!!! Stare kobiety nie rodzą dzieci. Jej ojciec jest zdrowy, pracuje, pobiera emeryturę, studiował do niedawna. Nawet jeśli wyślesz milion listów to nikt nie wpłynie na decyzję sądu. Nikt, nigdy, przenigdy - nie ma takiej opcji. Po prostu spokojnie powinnaś poczekać na decyzję II instancji. Żadnej furtki nie znajdziecie, każda sprawa podlega indywidualnej ocenie sądu. Beata Ty nie jesteś stroną w sprawie, Twoja choroba, dwójka Waszych dzieci nie ma nic do tej sprawy o alimenty. Dlaczego Cię adwokat o tym nie poinformował??? Za co mu zapłaciłaś? Sama się pogrążasz jak nic.

Gość ulkiulki
Nie jest beata normalne walczyć o coś co się kiedyś samemu robiło prawda.Alimenciki z funduszu pracujący konkubent i synuś po zawodówce na alimentach w szkole średniej.Zapytaj się twojemu eks czy za tamten czas miał ochotę oddać kasę państwu??Nie ma co jak samemu brać a jak inni biorą to już nie jest wesoło.Przegrasz tą sprawę ze względu na zbyt wysoki dochód męże i możliwość podjęcia pracy dobrze o tym wiesz tylko gówno możesz i tu cię boli.A pasierbica won na magisterkę.I tak cię nienawidzą więc olej pasierbico i bierz niech pseudo gołodupiec płaci.Bo wnuka to on poznać nie chce.

Gość bea666
no, zlecenie zrobione, można wrócić do przyjemości:) to ja pójdę za ogólnym trendem i pochwalę się łąką, stawem i mieszkającymi pod dachem nietoperzami:) hoduję też dwa banany:) (tak rodzinnie się zrobiło:) mam też wielkie drzewo przed domem, który zabrałam swojej poprzedniczce:) acha i ryby w stawie i rosną też tam lilie wodne:) coż jeszcze mogę napisać...acha w domu w 165 m2 jest 4 pokoje, duży salon, duża kuchnia, 3 łzienki i dwuosobowa wanna, którą sama ze swojej pracy kupiłam:)