gugajnaa 0 Napisano Kwiecień 9, 2012 mój elaborat zniknął grrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 dzień dobry po Świętach!!! Jak samopoczucie??? Ja już przy kawce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viixen 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 Hej dziewczynki:) Ja po raz pierwsszy dziko sie nie objadlam podczas swiat, u nas odwiedzamy nasze babcie i tesciow a wiec od stolu zasiadamy do stolu... Wrocilam do domu i czulam sie lekko, nawet zjadlam lekka kolacje.:) Wczoraj zmobilizowalam sie i wieczorem jak maly padl spac wyszlam pobiegac, czulam sie wysmienicie, tym bardziej ze zjadlam kawalek sernika;) musze powiedziec ze zumba poprawila troszke moja kondycje bo nie musialam zatrzymywac sie co chwile i odpoczywac :D dzis tez pobiegam... Do osoby zasmiecajacej nasz topik: Sprawia Ci radosc ublizanie?? Asi nadmiar kg kiedys zniknie twoja glupota nie! Z laski swojej znikaj stad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 Hej:) U nie ok, po swietach, tyle ze dostalam @ i czuje sie fatalnie. Nici z cwiczen z hantelkami dzisiaj, tylko rowerek wchodzi w gre :> Ciesze sie, ze dalyscie rade w swieta. Viixien bardzo bym chciala kiedys biegac, mam zamiar sprobowac jak bedzie odrobine cieplej. Z ta mysla tez robie cwiczenia power walk, zeby kondycji nabrac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viixen 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 Jak bedzie cieplej to bedzie przyjemniej. Wczoraj bylo dos chlodno i jak juz ma sie ochotevpoodychac ustami to troche gardlo bolalo... Dlatego dlugo nie biegalam, ale dzis znow sie wybiore:) Jak sie zlapie bakcyla to jest fajnie, kiedys myslalam ze to nuda, ale zmienilam zdanie:) Dziewczyny z jakich miast jestescie?? Gugajna z nad morza... Ahh pozazdroscic moge, kocham nasze morze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 Ja spod Jarocina jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 ja z trójmiasta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viixen 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 zapewne mówisz to przez zazdrosc bo na palcach do pępka mi sięgasz!! moglabym cie łokciem w łeb walnąć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viixen 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 Dziewczyny ja z Warszawy... szkoda, że takie odległości nas dzielą :/ wzrost 190cm 99kg- teraz 80kg- będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 viixien, dobry tekst :D Nie przejmuj sie pomaranczami, znudzi sie kiedys.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 hahahha dobre Viixen :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viixen 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 Nie mam kompleksów na punkcie mojego wzrostu, przy mężu zakładam czasem szpilki (i nadal jestem niższa) :) jakie dziś menu?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1974 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 witam dziewczyny dzięki za obronę ale jej nie potrzebuję faktycznie jestem asienia 34 i nie zmieniałabym nicka gdyby nie to że zapomnialam hasła i fakt pomarańczko /wiem kim jesteś d...a prawda?/ przytyłam ale jak powiedziała Viixen ja schudnę a ty masz na sumieniu juz kilka fajnych topików więc komu powinno byc bardziej głupio? na pewno nie mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 Hej asienia, co tam u Ciebie? Ja caly czas zachodze w glowe, kto jest ta pomarancza, masz jakis typ? ;) Ja dzisiaj bez obiadu, cos podjadalam caly dzien, bo miesa dzisiaj nie mozna bylo kupic :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1974 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 hej Karola u mnie po staremu ten sam syn ten sam mąż ten sam pies co do diety to niestety dałam ciała ale wiem ze kilka osób z topiku jest na Vitalii i utrzymuje wage np Viki jesli chodzi o pomarańczę to owszem mam typ kiedys szukałam czegos na kafe i tylko kilka osób znało moje dane osobowe/ach to dawanie sobie namiarów na nk :-D/ niektóre osoby od razu odrzuciłam i wyszło jak 2+2=4 ale moge sie oczywiscie mylić/choć wątpię/ co do diety to przymierzam sie do w-o niestety dopadły mnie rózne dolegliwości/w końcu zbliżam sie do 40tki/ i chciałabym oczyścić organizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1974 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 aha ja jestem z południa Polski tzn Żywiec sie kłania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 mój topik też rozwaliły pomarańcze i doszło do takiego absurdu, że każda się nawzajem podejrzewała i skłóciłyśmy się prawie wszystkie na koniec teraz już mnie to mało obchodzi jak ktoś mnie wyzywa znam swoją wartość i w pupie mam że ktoś mi wytknie że jestem taka czy owaka, taka jestem, zresztą po porodzie już nic tak nie boli ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gugajnaa 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 hej hej u mnie zapowiada się wreszcie piekny dzień :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehehehheheheeh Napisano Kwiecień 11, 2012 asienia34 ostatni topik to jak zwytkle była Twoja robota:D Na wszystkich topikach mieszałaś! Nawet kawa się na ciebie wypięła, jak pisałas do niej na kafe z "APELEM" o odezwanie się:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehehehheheheeh Napisano Kwiecień 11, 2012 macie u siebie kreta i tyle wam powiem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Mam nadzieje ze kret w czekolady, to go chociaz zezremy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viixen 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Dzieńdobry :) U mnie też się piękny dzień zapowiada :) o 11 z małym na spacerek polecimy... Jutro do Zoo jedziemy :D już tak dawno nie byłam. Ważyłyście się już?? Gugajnaa masz rację po ciąży jest inaczej :) ale to dobrze... Wiecie, jestem niedawno na kafe i za bardzo nie wiem o co chodzi z tym kretem :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość VIXIENNNN CHODZI O TO Napisano Kwiecień 11, 2012 ŻE ASIENIA 34 KTORA JEST U WAS POD NOWYM NICKIEM NIE JEDEN JUŻ FAJNY TOPIK ROZWALIŁA:O DLATEGO NAPISANO TUTAJ O KRECIE, CZYLI KRETEM JEST ASIENIA, KTÓRA RYJE W SWOIM GNIAZDKU( CZYTAJ SRAW WAM) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binga35 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 czesc!! moze i ja sie dołącze.. :) tylko nie wiem jak z pisaniem bedzie..ale sie postaram.. witaj gugajnaa, karolina, joasia.. :) oraz viixen :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binga35 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 czesc!! moze i ja sie dołącze.. :) tylko nie wiem jak z pisaniem bedzie..ale sie postaram.. witaj gugajnaa, karolina, joasia.. :) oraz viixen :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia123 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 czesc!! moze i ja sie dołącze.. :) tylko nie wiem jak z pisaniem bedzie..ale sie postaram.. witaj gugajnaa, karolina, joasia.. :) oraz viixen :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina83. 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Hej, binga, spodziewasz sie malenstwa? :> Pomaranczo, alenarazie Ty tutaj wprowadzasz zamet, nie wiem po co.. Daj nam spokoj, chcemy sie tu wspierac a nie wywolywac jakies jazdy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viixen 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Witajcie Binga35 i Binia :) będzie nam miło ;) Binga35 gratulacje:) który tydzień?? Popieram Karolinę!!! Ważyłyście się już dziś?? :) Mi spadł niecały kilogram... hmm zawsze do przodu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viixen 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Witajcie binga35 i binia123. Binga35 gratulacje :) który tydzień?? Popieram Karolinę!! Koniec z rozwalaniem topiku Ważyłyście się?? Ja spadłam o niecały kilogram.. no cóz zawsze do przodu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BUAAAAAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAA Napisano Kwiecień 11, 2012 aśka ty schudniesz:D:D Jojo schudła 90 kilo, ale Ty coraz grubsza jesteś i jak żresz to znikasz z topiku:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach