Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macierzanka *_*

Jest ktoś dorosły?

Polecane posty

Gość serniczek
Cześć.Widzę, że też jesteś uszczęśliwiona.

Gość Byku z plastiku
A ja mam babe...chuda trochę bo tylko 50g ale za to mocna że aż się chce walić całą noc:classic_cool:... Witam wszystkich. Coraliczko korci mnie żeby zapytać skąd tak dobrze znasz anatomie nigela ii od jakiego pułapu zaczyna się mieć walory?:-D

no wiec... Wracam z tego zapizdowa do domu i tak sobie pomyslalam popatrze co sie dzieje na naszym topiku :) ja tam waze wiecej odrobine ale sily do dirty things mi nie brakuje... Skad znam anatomie??? Hmmmm... mozesz probowac zgadnac?? :) mozna wygrac wycieczke do bagdadu i patelnie z gwizdkiem. Wchodzisz w to?? A mysle ze walory zaczynaja sie od tad od kad facet nie zaprzata sobie glowy tym czy jest odpowiednich rozmiarow :)

wrocilam, zdegustowana bo umowiony palant sie nie pojawil ....grrrrr!!! jest tu kto??

Gość Byku z plastiku
Ja sobie tym niezaprzątam bo nie muszę;-) odpisałem na Twojego @ zdradzisz publicznie czym się zajmujesz w tej irlandi?...oprócz badania anatomi autochtonów?:-P

Gość Byku z plastiku
Skoro to palant to po kiego grzyba się z nim umawialas?

o matko.. az sie boje sprawdzic skrzynke :) ja nie badalam anatomii autochtonow... oni sami sie zdeklarowali, ja wierzylam ze to zart i mi wyslali zdjecie (a) z powyzszym :) jak to czym sie zajmuje??? Kanapkami :)

bo to bylo businessowe spotkanie a z niego busnessman jak z koziej doopy trabka :)

Gość Byku z plastiku
Nie bojaj...nie wysłałem Ci żadnego zdjęcia:-) spotkanie biznesowe powiadasz? Czyli że na robieniu kanapek można zrobić biznes? Ciekawe co sernikowe dziewczę porabia?

odnosnie zdjecia mowilam o mister-love-glove :) jasne ze mozna zrobic niezly interes na kanapkach... Trzeba tylko wiedziec na jakich :)

Gość Byku z plastiku
Prowadzisz własny biznes? Jaką masz bryke? W Irlandi po lewej stronie jeżdżą jak u angoli?

mam swoj biznes, nissana almere i zgadza sie tutaj wszystko jest up side down :) lacznie z drogami :)

a sprawdzilam @... Przekonalam sie ze frruuu to byczek :) wiec prostuje.. Biznesu nie mam swojego. Robie kanapki, powaznie... Pracuje u irlandczyka. A business byl czysto kolezenski tylko jak widac kolega nawalil :(

Gość Byku z plastiku
No to congratulations:-) nie ma to jak na swoim siedzieć...czyli ustalmy fakty: zajmujesz się produkcją i dystrybucją kanapek?

a nissana mam primer ha ha ha :) a mialam jeszcze do niedawna fiata multiple ha ha ha... Moja kochana zabe :)

Gość Byku z plastiku
To myślałaś, że to jakiś nowy kolo zawitał na topełe?:-D

ok... Sprostowanie raz jeszcze: 1. Pracuje na stacji benzynowej i napierdalam po 300 kanapek dziennie dla klientow. Nie jestem wlascicielka, pracuje u irola... Jonnego :) 2. Robote zalatwil mi moj byly Lanlord ( tez irol) po kolezensku 3. Mam nissana primere... Kombi... Czarne... Kombi bo wielki pies o dzwiecznym imieni Ebro 4. Kocham ostra muzyke.

wiesz... :) tu sie trzeba pilnowac... Ostatnio dostalam ostrzezenie o probie hakerstwa na wspolnego mezowsko-zonowskiego laptopa wiec chcialam sie upewnic :D

Gość Byku z plastiku
Ja nie mam prawka nawet i jest ok. Roweru też nie mam ani skutera...nawet rolek ani sanek. Lubię sobie polazić...

qwerty jest d best!!! Dlatego moja nokia ma juz chyba ze 3 lata i za kazdym razem jak dostaje nowy tel to po tygodniu wraca do szuflady a nokia wraca do pracy :)

Gość Byku z plastiku
Okropnie frustruje mnie niemożność szybkiego pisania i wysyłania postów. Jak udaje Ci się tak szybko klikać na komórce?

ja mam tak zwane prawko lerner permit, moge jezdzic ale tylko pod nadzorem kogos z pelnym prawem jazdy :) nie mam sanek bo tu koorwa nawet sniegu nie ma, na rolkach jezdzilam raz i podziekuje,.. Za to swietnie jezdze konno i autobusem :)

Gość Byku z plastiku
No tak:-P ciesz się póki możesz bo jutro ja też będę miał takowa.

nie ciesz sie zawczasu ( czy jak sie tam to pisze ) moj irlandzki przyjaciel napisal mi po ktoryms smsie ze jestem Vaaaaaaaaaaaaaarrrrrrryyyyy ffuuuucckkeen faaaassst texter :) wiec jesli tak szybko pisze po moim koslawym angielsku to nie masz szans w polskim :)

Gość Byku z plastiku
Spróbuje zrobić coś żeby strony łaowały mi się troszkę szybciej. Była gdzieś taka opcja ...oczywiście płatna