Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macierzanka *_*

Jest ktoś dorosły?

Polecane posty

Gość serniczek
Nie powrót ślubny ale mąż ślubny.:)

Gość frrruuuu
Czyżby znęcał się nad Tobą? W sumie to mogę podać ten numer. Może mi jakiś arbajt załatwisz u rudzielcow. Ale nie na forum na pewno. Jutro zapodam nr gg albo teraz założe jajkies konto pocztowe i zaraz jestem nazad...

nie znecal :) zadalam pytanie, bardzo zajebiscie osobiste i dostalam niesatysfakcjonujaca odpowiedz, na to nadeszly moje dni... I wywalilam kawe na lawe. Postanowilismy wspolnie przerwac znajomosc ale po dwoch dniach sie odezwal... Bylismy razem na wyjsciu i powiedzialam mu w oczy to jeszcze raz i sie rozbeczalam... Powiedzial tylko Jesus, Paula :) jestesmy dalej w kontakcie, dosc spontanicznym. Nie mam gg, mam skypa lub maila. Jak zalozysz konto to daj namiar :)

Gość serniczek
Nie, nie znęcał się. Wykańczał mnie psychicznie, nie mogąc dać mi takiego życia, jakie chciałby dać, był jak ...pisałeś podobnie o swoim psie, nie obrażając ani mojego męża, ani Twojego psa.;)Miotał się i tyle.

a ka sie wstrzelilam w temat jak kula w plot ha ha ha ha hak wyborowy strzelec... Sorki :D

Gość serniczek
Mamy dwie spowiedzi na jedno pytanie.:)

Gość serniczek
Jak miło. Ja wstrzeliłam się w temat na chwilkę, jeszcze tu jestem.

Gość serniczek
Rozumiem, że jak Twój -kiedyś?

no... Chcialabym zeby maz wrocil w takiej postaci jak go poznalam :) marzenia scietej glowy he he

Gość frrruuuu
frrruuuu@ovi.com

Gość serniczek
Niereformowalny? Nie wierzę. U nas wystarczyło 25 wspólnych lat, lepiej Ci?;)

Gość frrruuuu
Dosyp mu czegoś do serniczku do herbatki żeby zasnął a następnie upozoruj samobujstwo. Rozbierz go zaciągnij do wanny nalej wody i wpierdol jakąś maszynkę elektryczną do golenia nie zapominając jej najpierw włączyć

jest niereformowalny choc widze ze teraz przyparty do muru stara sie cos zrobic. My nie mamy starzu kilkuletniego, znamy sie jak lyse konie. Chodzi o to ze w pewnym momencie zaczelismy zyc obok siebie a nie ze soba.

frruuu... Mozesz napisac na maila pierwszy?? Zeby nie bylo ze sie napraszam?? :D deal??

Gość serniczek
Gdyby coś, Coralick, wiesz gdzie jestem. Śpijcie dobrze.

Gość frrruuuu
Dobranoc sernikowy ludziku nienawidzę tego telefonu...wysłałem Ci 3 wiadomości a miałabyc jedna. Muszę trochę ogarnąć ten cud techniki bo póki co to same problemy z nim są

a ka dostalam dwie, kazda inna wiec znaczy ze wszystko ok. Ja wyslakam chyba ze 4 ha ha

dobrze... Ale teraz juz musze spac bo wstaje o 5 rano :0 dobranoc wszystkim, slodziaki :)

Gość gnu pierzchająco wierzgające
Dzieńdobry? Wolę się upewnić żeby nie było, że ironizuje... Dobra, załóżmy że jednak tak dzień dobry:-)

dziendoberek.. Klikam z pracy wiec tylko odrobinke. Pozdrowienia z Irlandii... Deszczowej dzisiaj i ziiiimmmnnneeejjjj brrrr... To ja przedstawiam mojego ulubienca z Eire... Wszystkich chetnych zapraszam na youtube. Wpiszcie love glove w przegladarke. Trzeci filmik od gory... Dlugowlosy kolo w czarnej koszulce z napisem Evil... To moj kumpel, ktoremu bardzo brakuje kobietki... Nigel :) milego ogladania :)

Gość gnu pierzchająco wierzgajace
A u nas słoneczko praży jak na hawajskiej plaży...jeszcze troszkę, jeszcze chwile i dziewczyny zaczną się powoli rozbierać:P Zara se Nigelka evil angelka oblookam;)

Gość gnu pierzchająco wierzgajace
kuźwa spodziewałem się czegoś w stylu gans'n'roses szczerze powiedziawszy...no ale kto dojdzie co się kobietom podoba? Czy on produkował sztuczną pochwę? Całkiem sporych rozmiarów...taka na oko na sprzęt 28centymetrowy:D (dla mieszkających w uk: ok 11cali)...fiufiu. Czyli może Nigel ma jakieś ukryte zalety;)

nigel nie ma ukrytych walorow :) ha ha ha.... Ale mi to nie przeszkadza ha ha ha wazna jest technika moj drogi przyjacielu :) czemu gans n roses??? nigel lubi roba zombie ... Poszukaj sobie living dead girl :) moze ci sie spodoba :)

Gość serniczek
Tak cieszyłam się wolnością, a tu goście się zapowiedzieli.:(