Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WGardełkoUwielbiam!!!

Kocham jak mnie wali w gardełko...

Polecane posty

Gość fajnyy
powinien wskoczyc na ciebie i ostro cie wyrznac za przeproszeniem.. a jakby sie zmeczyl to dopiero na jezdzca

Gość niedoswiadczona pyta
sory mialo byc a ze nie jestem jeszcze doswiadczona

Gość fajnyy
a dlaczego ty chcesz dominowac?

ale on sie spuszcza po kilku sekundach bo bylo z dwa razy od tylu to chwilke i skonczyl a jak robie loda tez konczy po kilkunastu sekundach mlody jest 23 lata

zeby nie pomyslal ze jestem kłoda bo na jezdzca jeszcze nie umiem i sie krepuje wiec robie tylko lody no ale musze sie jakos wziasc za niego ;) i dlatego pytam o pozycje w ktorych kobieta dominuje

Gość fajnyy
jak on sie odrazu spuszcza to jest leszcz straszny.. i to on sie powinien toba zajac...

mlody jest... jeszcze sie wyrobi no najpierw ja sie zajme nim a potem on mna jakie pozycje proponujesz dla mnie?

ach... no to masz problem, ja mialam jednego faceta który na 2 minuty wchodził do łóżka.. tragedia. wiesz co? ja myślę, że albo on jest leniem patentowanym, albo leniem do kwadratu... co to ma znaczyć "przez pół roku na jeźdźca"???? ja bym go zostawila już dawno temu, dałabym mu szansę, porozmawiałabym z nim poważnie, a jak by dalej taki leniwy był, to bym go wymieniła na lepszy model :) bez urazy, ale facet w wieku 23 lat powiniem ruchać aż by ci się uszy trzęsły :) ja osobiście wolę jak to facet dominuje, ale nie tak znowu ostro, z umiarem... :)

Gość jakitaki
niedoswiadczona ja jestem mlody i moge dlugo, jak chcesz to Ci zaprezentuje:)

Gość fajnyy
no na jezdzca tylko.. mozna na krzesle itd. ale to raczej nie na 1raz.. zreszta na te pol minuty wogole warto ci go wkladac w nia? mysle ze nie

to moj pierwszy facet zabujalam sie i nie zostawie go z takiego powodu dam szanse zobaczymy jak bedzie dalej, on chce tylko na jezdzca bo moze jest leniwy a moze nie ma doswiadczenia w innych pozycjach nie wiem raz bylo od tylu ale to trwalo kilka sekund i sie spuscil

moim marzeniem jest, by jakiś wysoki silny dobrze zbudowany mężczyzna wziął mnie i wyruchałby mnie aż bym zasnęła ze zmęczenia, ale zanim bym zasnęła kochalibyśmy się ostro, mocno i mokro przez 3 dni weekendowe , zapominając o całym świecie :) moim marzeniem jest bzykać się bez myślenia o prezerwatywach czy innych bzdetach, i bez tego strachu przed niechcianą ciążą... :) mam też inne marzenie chciałabym z inną kobietą bawić się, i wkłądać sobie nawzajem dłonie do cipek :) ach...marzenia ściętej głowy..... :P :P :P

hehe no chyba warto bo co caly czas loda robic? ;) najkrocej bylo 2 sekundy jak wsadzil a najdluzej minute oral ciekawe ile anal bedzie? jeszcze nie probowalismy

marzenia sie spelniaja ;) jak mieszkasz w wiekszym miescie to chyba latwo znalesc faceta i moze jakas panienke

Gość jakitaki
Wgardelko uwielbiam dlugi seks, wzialbym Cie monco od tylu po same jajka az by cipka chlupaka a potem bym w niej skonczyl

niedoświadczona pyta----- zrozum kobieto, zycie jest5 zbyt małe by tylko czyjeś zachcianki spełniać. ty też masz prawo ządać od niego by spełniał twoje fantazje :) zrozum to. ja mam już 31 lat wiem co mówię :) jak chcesz by cię wziął od tyłu to mu poiwiedz tak "najpierw ty mnie bierzesz od tyłu, później ja na jeźdźca biorę ciebie, najpierw ty mi wyliżesz całą cipkę potem ja zrobię ci loda" i nie daj się nabrać, gdy ci będzie mówił, że najpierw ty potem on, bo facet jak jest leń, to raz się spuści a potem soać chce. bądź cwana. dla ciebie to ty jesteś najważniejsza. nie warto tracić czasu, bo życie jest naprawdę krótkie.

Gość jakitaki
nie trac tylko sie nabij na mojego Wgardelko

Gość :) :) :) :) :P :)
a czemu akurat na twojego? jak będzie chciała to łatwo znajdzie penisa by się na niego nabić :)

była raz taka oto sytuacja... .....poznałam młodego chłopaka, położyliśmy się w ubrqaniu w łóżku, niestety miał małego, wiec postanowiłam nie kochać sie z nim, dotykaliśmy się nawzajem, w ktrym momencie wytrysnbął wprost w moja dłóń, poi czym spanikowany wstał i krzyczał "ach, nie!!! jak mogłem? ubrudziłem twoją rączkę...jejku, przepraszam, nie chciałęm,....wybacz mi...." Uwierzcie mi, nie wiedzialam jak zareagować... poszłam umyłam dłonie, ale byłam już na 1000% pewna że nic więcej z nim nie chcę robić... to było żenujące...

co to jest sex a rimming?????

Gość malutkichudziutki
ja też to lubię, ale jeszcze tego nie robiłem, a chciałbym, nie wiem jak sie do tego zabrać... naprawdę nie wiem...

Gość zoaboa
:) ja też to lubię :) ciekawe ile osob to naprawde robilo :)

Gość WGardełkoUwielbiam
witajcie kochani :) nudno dzisiaj i tak jakoś samotnie... szukalam faceta na portalu randkowym, ale wszyscy tylko seksu pragną... a ja chcę związku...

Gość naprawdę kobieta
jak się tego nauczyć???

Gość shgfhjhsc
jak to mówią : praktyka czyni mistrzem :P

Gość naprawdę kobieta
praktykuję właśnie i pomocy potrzebuję pytam o kwestie techniczne

Gość shgfhjhsc
to napisz co wiesz ,ai pewnie zaraz dowiesz się co jeszcze powinnaś wiedzieć zresztą jest tu duo takich wątków ze szczegółami

Gość WGardełkoUwielbiam
jednak co racja to racja :) praktyka czyni mistrza :)