Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panna młoda21

Zapraszam dziewczyny , które staraja sie o pierwszy skarb:)

Polecane posty

Cześć dziewczyny!!! Zapraszam Dziewczyny które czekają na wynik dwóch kreseczek po raz pierwszy!! Mam nadzieję że będziemy się nawzajem wspierać i doradzać:) Od miesiąca staram się o pierwszy skarb:) Biorę folik. Jutro znowu wizyta u gina -kolejna bo czwarta w ciągu dwóch tygodni.Na lewym jajniku mam małą torbielkę , którą lekarz narazie nie pozwala mi się przejmować. A w prawym jajniku wczoraj miałam pęcherzyk 2,2mm:) Były staranka zobaczymy czy owocne za 2-3 tygodnie:) Poza tym mam bardzo nieregularne cykle... No cóż trzeba mieć nadzieję:):):) Czekam na wpisy:):)

Gość dooo Panna młoda21
juz zdaje sie udzielasz na jakis topikow jaki kij zakladasz nowy??:O

Gość dooo Panna młoda21
Od miesiąca staram budulka:O ani nawet nie zaczelas porzadnie sie starac:O

na niektorych topikach sa zgrane dziewczyny i nowych nie zabardzo chca przygarnac, poza tym to ze dziewczyna sie udziela i zalozyla sobie topik to nie Twoja sprawa:)

Gość gdzie ty tu
widzisz uznanie, kretynko?

Gość kanapka z serem
my tez staramy sie dopiero pierwszy miesiac.mamy duzo radosci z tego:-) ja mam wielka nadzieje ze odrazu sie uda :-) a wy?

Autorko troche Ci temat rozwalam ale wkurza mnie takie cos jak wpis powyzej, co to kogo interesuje gdzie i po co piszesz:) powodzenia w staraniach:) mam nadzieje ze sie uda:)

Witam,mimo ze jestem na etapie rozmow o dziecku dopiero to chetnie sie przylacze

Gość gdzie ty tu
ale co jest powazne? jak opisujecie jak sie ruchacie i mierzycie tempke w ramach starania o bejbika? a wyjade jak bede chciec. :D:D:D:D:D

sweetie nie rozwalasz:) Rozwalaja ci którym sie nudzi.. Kanapka z serem ja też mam nadzieję że bedzie to strzał w 10kę:)jak tam Twoja owu?? Mała 56 kojarzę Cię z innego tematu :) Witam serdecznie:)

Gość Panna młoda21......
nie nakrecaj sie tak:O:O:O:O

Gość gdzie ty tu
nie nudzi mi sie, jestem na kafe w celach poznawczych. badam glupote i infantylizm innych. o zgrozo, przyszlych matek :o

Gość gdzie ty tu
jak tam Twoja owu?? :D:D:D:D:D:D

Z tego co czytam wszystkie sie zaczynamy dopiero starac. Ja jestem przed owulacja ale nie wiem czy bedziemy cos dzialac bo moj przyszly M nie ma czasu ze mna o tym porozmawiac a ja strzelam fochy wiec ten miesiac chyba sobie odpuszcze. Panna mloda a co lekarz radzi na te twoje torbiele? Leki czy dzialania "powazniejsze" ?

spoko, ale juz sie nie bede wypowiadac chyba ze w obronie :) i uprzedze Twoje pytanie nie jestem w ciazy, jestem w Twoim wieku :) i poki co nie zamierzam byc bo najzwyczajniej mnie nie stac (chce rodzic przez cc a do tego raczej bede musiala chodzic prywatnie po lekarzach) :) aha jakby sie ktos pytal po co tu weszlam to powiem tak ze to jedyne fajne tematy na kafe, sledzilam jeden na ktorym dziewczyny pisaly od poczecia do narodzin i jakos zostalam w tych tematach. sama nie wiem czemu;) Juz uciekam:) Wszystkim Wam owocnych i szybkich staran:* i jesli nie macie nic przeciwko to sobie Was posledze:)

Gość kanapka z serem
narazie podchodzimy bezstresowo, nie mierze temperatury ,nie kupuje testów owulacyjnych.nie planujemy płci....Poprostu zaraz po okresie odstawiliśmy antykoncepcje i kochamy się co drugi dzień bo plemniki podobno lepsze :-)okres mam nieregularny, wiec owulacje zawsze tez mam różnie....narazie nie przejmuję się.Cieszę się staraniami i tyle ...

narazie to nic mi nie poradził powiedział tylko że to nic poważnego i skupił się przede wszystkim na moim pęcherzyku:) A co do Twojej rozmowy z facetem to wiem co to znaczy kłótnia na temat dziecka ale już to przeszłam:)U mnie foch dał mu cos do myslenia bo teraz jest tak że chce i ja i On:)

Gość Panna młoda21......
Poza tym mam bardzo nieregularne cykle to raczej nie swiadczy ze jest wszystko wprost przeciwnie

Dlatego nadal czekam na powazna rozmowe.Ja odstawilam tabsy w listopadzie i mam cykle 30 dniowe

Kanapko ja też bym sie nie chciała stresować ale dokładnie wiem ze mam tgeraz owulkę bo mnie jajnik prawy boli i piersi zaczęły boleć no i sam fakt i pęcherzyk no i jak tu nie mysleć o tym.... staram się nie przesadzać:)Fajnie że masz takie podejście:) Mała to super że mamy w bliskim czasie sluby:)a ile masz lat jeśli moge zapytać?

Mam 24 lata a Ty sadzac po nicku 21 tak? Czekam na rozmowe a jak sie nie doczekam to bedziemy jeden miesiac w plecy. Wy to chociaz macie wsparcie w swoich facetach i oni tez chca dziecka a ja jestem w czarnej d... A bierzecie kwas foliowy w ramach przygotowan?

Tak mam 21 lat:) Biore kwas foliwy codziennie a mój facet to jak mu sie przypomni:) Ja na Twoim miejscy nie wytrzymałabym i sama bym o tym zaczęła gadać..