Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AngelaCzarna

Kobietki pomocy !!

Polecane posty

Witam was wszystkie serdecznie i z góry pozdrawiam. Nazywam się Angelika mam 18 lat , chciałabym wam opisać swój obecny problem który komplikuje mi całe życie. Gdy miałam 14 lat poznałam faceta był starszy ode mnie 4 lata ale mniejsza o to .Przeszłam z nim bardzo długą drogę , był moją pierwszą miłością.Nasz związek nie zawsze był kolorowy on trafił na 3 lata do więzienia ja go wspierałam jak mogłam mimo to że matka zabroniła odwiedzanie mi go tam.Nie chętnie przyznam że parę razy potrafił mnie uderzyć i nie patrzył czy ktoś to widzi.Mimo to z nim zostałam bo kochałam , wiem byłam głupia ale no kochałam cały czas miałam tę nadzieję że się zmieni , niestety na marne.Po jego wyjściu zamieszkaliśmy ze sobą , trwało to miesiąc po czym wyprowadziłam się ponieważ znów zaczął traktować mnie jak że tak brzydko się wyrażę "szmatę do wycierania podłogi".Przez te 5 lat uprzedzał mnie każdego dnia że weźmie ze mną ślub i urodzę mu dzieci.Ale niestety kiedy już się wyprowadziłam spotykaliśmy się jakiś czas i zerwałam z nim bo nie można być z kimś kto tak cię traktuję . Czekałam miesiąc bo sądziłam że będzie walczyć ale żadnego odzewu nic.Po dwóch miesiącach zaczęłam się spotykać z moim obecnym partnerem z którym już jestem pół roku .Wspaniały człowiek traktuje mnie jak księżniczkę jest prawie idealny , czyste przeciwieństwo mojego byłego . Problem polega na tym że już trochę czasu minęło a ja nie potrafię o moim byłym zapomnieć . Po 3 miesiącach chciał się spotkać sądziłam że będzie chciał wrócić ale się myliłam.Opowiadał że zakochał się w kobiecie o 18 lat starszej i żalił się że ona od niego odeszła był bardzo smutny , pokazywał jej zdjęcia gdzie ma ich cały telefon i jej dzieci a ja słuchałam , wiecie jak się czułam ? zawsze słyszałam od niego że tylko mnie będzie kochał że nie pokocha żadnej innej .Opowiadał że dla niej wybuduje dom że się zmieni , było mi bardzo przykro .Chciałam być jego wsparciem ale sama nie potrafiłam tego udźwignąć , zerwałam kontakty z nim bo tak jest lepiej .Jest mi bardzo ciężko czuję że nadal bardzo go kocham , nie potrafię zapomnieć , płaczę nocami.Najgorsze jest to że nie potrafię sobie ułożyć życie z obecnym partnerem.Jest mi bardzo ciężko mimo interwencji przyjaciół i rozmów z nimi . Najgorszemu wrogowi nie życzę takiego bólu , ten ból w sercu trwa już pół roku . Przez 5 lat układałam sobie życie tylko z nim zawsze był tylko on , a teraz on twierdzi że kocha inną kobietę to boli . Wiem że mam dopiero 18 lat , to jest coś więcej niż szczeniacka miłość czy zwykłe zauroczenie.Nie potrafię się odnaleźć bez niego w tym życiu . Przepraszam że tak się rozpisałam ale chcę abyście zrozumiały tę sytuacje i poznały tę historię . Pomóżcie !!

Gość aaaaaaaarewfrewf
jesli facet cie bil, to nie ma sensu do niego wracac. teraz jest ci zle, bo ciagle o tym myslisz. pewnie trudno bedzie ci to wcielic w zycie, ale najlepsze co mozesz zrobic to starac sie o nim nie myslec. masz przy sobie fantastycznego chlopaka, poznaj go lepiej, spedzajcie ze soba wiecej czasu albo odpusc sobie na jakis czas wszystkich facetow i zastanow sie czego tak naprawde chcesz od zycia. pewnie mi teraz nie uwierzysz ale za jakis czas o nim zapomnisz, albo nie bedziesz juz czula tego uczucia, ktore nazywasz miloscia.

Gość kurwiszonn
dlaczego wklejasz taką historię o 2 w nocy? myślisz że komuś chce się czytać takie eseje o tej porze?

Gość aaaaaaaarewfrewf
ten peirwszy chlopak mial cie na kazde zawolanie, bylas do jego dyspozycji i robilas wszystko co chcial. trudno sie odzwyczaic od czegos co zawsze bylo pod reka. facet sie zdziwil, a ze jest sprytny to chce cie znowu przekabacic i miec przy sobie. ale czy to jest milosc? to juz musisz sama wiedziec. z twojej strony moze tak, ale z jego?

Gość mastes
zapisz sie na siłownie i to ty bij jego