Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emilka 34

Hirsutyzm

Polecane posty

Poli:) poza tym to jak Ty bys wygladala z duzymi cyckami jak Ty jestes taka drobinka:) filigranowa wiec pasuje mniejsze piersi:) ja mam takie wyrazne bo mam 169 wzrostu wiec i cycki sa wieksze a jak sie beirze tabsy anty to tez sa troche wieksze..ale nie mam jakichs mega takie srednie..

Popatrzyłam sobie w lustro i wiecie co? Życie jest za krótkie żeby się przejmować tymi boczkami fałdkami cyckami i włosami . :)

Luiso, dzieki kochana! :* :) Tylko po depilatorze na brzuchu dalej nie jest tak jak powinno byc, a wasik to juz niebawem jego zywot sie skonczy buahaha...:D Annqx, wreszcie!! Ja jak kiedys tak stanelam, widzialam siebie do pasa i tak patrze to ogolnie fakt totalnych brak piersi mnie tak nie dobijal jak wlosy, ale strasznie sie ciesze ze tu sie przemoglas :* ;)

poli jeśli masz drobną budowę ciała to małe piersi na pewno Ci pasują :)

Luiso, amadeo sie nie przejmuj nie jest tego wart, poczekaj az sam sie odezwie i jakos w rozmowie wyciagnij z nigego cos...Trzymaj się! :* Emilko, co sie stalo?

To pewnie tak dalej po rozmowie z mężem i wgl...;) http://besty.pl/1121365 zaczynam coraz wiecej rzeczy widzec i uswiadamiam sobie ze chyba czas najwyzszy... ymmm...znowu jest dostepny... Luiso, gdzie ty? :)

ja pierdziele . ten facet mnie wykończy . Emilko uśmiech nie ma się co smucić. Dzwon po marynarza humor Ci poprawi

Poli musisz się jakoś upewnić bo w przeciwnym razie się wykończysz

marynarz pojechal do domu i dobrze w sumie , zapale moze bedzie lepiej ;)znowu sie ciasta nazarlam bede gruba ;)

Ja w czwartek opychałam się ciastem i było ojej jaka ja jestem gruba

oj tam czasem mozemy co to za zycie jakby tak czlowiek tylko dieta i dieta ;)

podobno jedząc surowego selera spalamy więcej kalorii niż ma sam seler . :D

hahahahahahaha superrrrrrrrrrrrrrrrr :D zaraz mnie tu zrugacie ale odezwalam sie do meza :(

napisal dziewczyny :) kurwa ot tak kotku? nie odpisuje..

znaczy napisal tylko kotku?:) bez tego kurwa:) co Emilko sie stanelo?

odpisz!!!! nie wiem co mi sie stalo , spedzilam super dzien z marynarzem , i nagle mi sie zrobilo jakos dziwnie i juz tylko czekalam az pojdzie , jak wyszedl wzielam telefon i napisalam do niego, napisalam ze chce wrocic ze jestem pewna , kurde nie wiem zrobilam to spontanicznie , zaczelam pisac i poplynelam, ze chce jednak wrocic i sprobowac ze to moja decyzja i chce

Emilko Co Ty mowisz?????????????? chcesz wrocic do meza? nie odpisze...wczoraj czekalam caly dzien i wieczor..pierdole

o boże coś ty narobiła. tzn to jest twoje życie ale moim zdaniem będziesz żałować. pomyśl o marynarzu

Emilko...i co odpisal cos?? kochana co sie stalo? przemyslalas czy to impuls byl?

nie wiem dlaczego to zrobilam nagle tak poczulam ze chce kurwa :( odpisal-nie wierze ci nie ufam ci nigdy mnie nie kochalas nigdy ci nie zalezalo nie wiem po co to robilas wszystko skonczone stracilas ostatnia szanse nie chce cie znac nigdy wiecej sie ze mna nie kontaktuj nigdy wiecej