Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka 1987

Wczoraj tańczyłam na weselu i byłam gwiazdą jak zawsze, faceci prosili mnie o nr

Polecane posty

Gość aaaaaaarwena
lol niezla masz fantazje trolu 😴

Gość gdybys rzeczywiscieee
Byla piekna i bez kompleksow to bys pokazala zdjecie i inni przestaliby pisac ze klamiesz. Swiadoma swojej wartosci osoba nie wstydzi sie pokazac foty bo wie ze nawet jesli inni po niej jada to ona i tak jest zajebista.. Ty boisz sie fote pokazac wiec albo klamiesz albo masz kompleksy

he he możecie sobie pisać co chcecie i tam mnie nie namówicie wścibskie, zawistne baby :) nie jestem tak głupia, by się na to złapać, zjadłybyście mnie żywcem :D

Gość mnbvcxzsdfg
Założę się że jedyny mikrofon jaki miałaś przed ustami to męski penis. Nawet jakbyś jakimś cudem była wokalistką na weselu to jesteś tam w pracy i żaden szanujący się facet nawet nie pomyśli o tańcach z Tobą. Każdy chce zatańczyć ale z panną młodą. Jeszcze tego brakuje żebyśmy my mężczyźni zaczęli wyciągać do tańca kelnerki i kucharki. Wesele jest dla gości a reszta ma zapierdalać bo nie dostanie reszty kasy.

Gość prawda sama w sobie :)
jak ktoś mówi "śpiewam na weselu" to wszyscy od razu mają takie przyklejone uśmiechy i odpowiadają "fajnie" a w duchu myślą "wyje do kotleta". TAk zawsze było jest i będzie. I nic tego nie zmieni, a już nikt takiej laski nie nazwie artystką. A faceci na weselach zawsze się ślinią po kielichu, czy to chłop ze wsi czy prezes korporacji. W imię zasady "im więcej wódeczki tym piękniejsze dzieweczki". Tak też zawsze było jest i będzie :)

"Jeszcze tego brakuje żebyśmy my mężczyźni" - taaak, kochaniutka, facet nie pisałby z taką zawiścią jak typowa baba więc tu mi się pod faceta nie podszywaj :) hehe a co mnie obchodzi kto co sobie pomyśli :) nawet jeśli tak pomyśli, to co :) już wolę tak, by ktoś myślał "o, haruje za marne grosze na kasie" czy coś w tym stylu, bo ja wyciągam niezłą kaskę :) zazdrośnice ;)

Gość xxxyyyzzz90
kasa kasą, ale pitolenie do kotleta to zaden powód do dumy ;)

żadna praca nie hańbi :) ważne jest by robić to, co się kocha, a nie śpiewam do kotletów, tylko dla ludzi, by mieli fajną zabawę :) i ja bawię się razem z nimi. ale zapomniałam, że wy wszystkie tutaj, to wielkie prawniczki i dentystki ;D

Gość mnbvcxzsdfg
Nikt się nie podszywa. Po prostu stwierdzam fakty dziecinko. Nie interesują mnie laleczki wokalistki a jedynie co mogę ocenić to jej walory wokalne. Najwyżej mamy z chłopakami niezły ubaw z piszczałki.

Gość marek jarek w-wa
pracuje przy kasie, albo pracuje jako ekspedientka jednak lepiej brzmi niz spiewam do kotleta tudziez spiewam na weselach :D

jaka gruba? Mam BMI 20.98 a w biuście 102 ;) a ty jakie masz BMI, co???? że jestem dla ciebie grubą lochą

mnbvcxzsdfg kochana, a ja mam ubaw, jak panieneczka jedna z drugą zarabia 1000 / mc a mają się za niewiadomo co i obrażają ludzi z powodu ich pracy (którzy notabene zarabiają znacznie więcej od nich) :) ale zaraz pewnie napiszesz, że jesteś po studiach doktoranckich / masz swoja firmę i zakładasz krocie ;) no bo co innego masz napisać, chcąc mnie zdołować, czego ci się na pewno nie uda :) a wręcz cieszy mnie to, że tyle osób wykazuje mi zainteresowanie, mój topik przekroczył 200 postów, zawsze jestem w centrum uwagi, nawet na kafe :D ja naprawdę muszę mieć coś w sobie :):)

Gość mnbvcxzsdfg
ja naprawdę muszę mieć coś w sobie Chyba tylko sztucznego kutasa.

jesteś głupią cipą martka :o a jak byś się bawiła na weselu, gdyby nie tacy ludzie jak ja? I nie odpowiedzialas na pytanie, jakie masz BMI, co wstydzisz się napisać ;)

Gość mnbvcxzsdfg
Martka Mogę Ci podstawić mój mikrofon ?

mn - przestań się podszywać, za faceta, bo mnie śmieszysz :) żaden facet aż tak nie interesowałby się temat, gdzie jedna przed drugą się przekrzykują która lepsza w swojej zawiści :) jesteś głupią cipą martka :o - widzę, że obrażasz mnie od grubych loch, a sama BMI nie podasz ;) pewnie wynosi 30 ;)

no to skoro wg Ciebie to są bzdury, to czemu się tak denrwujesz :) no to w takim razie co, pofantazjować nie można :) a uważasz, że to bzdury, bo sądzisz, że nie możliwe jest by być aż tak oszałamiająco kobietą, by wszyscy faceci chcieli z nią zatańczyć choć jeden taniec?

jaki trollu, to ty wysilałaś się tu, by zatrollować moje topiki i by nikt do mnie nie pisał, ale nie pomogło Ci to niestety, widzisz , cieszę się tu dużym zainteresowaniem, bo dużo jest takich kobiet jak ty :) no cześć :)

Gość +*-;?*/;
Martka daj popalic tym burym niczym , popieram Cię :D

Gość tajskiiii
Dziewuszko...gdybym zaplacila Ci za zabawianie gosci spiewem,a Ty bys mi zaczela jakies wygibasy uskuteczniac to bys dlugo leciala.Masz fantazje.Zamiast mezczyzny dziecko z zapedami na damskiego boksera i przerost formy nad trescia w kwestii wlasnej osoby.Dzieciaku.Marne proooovo.

+*-;?*/; heheh one same sobie dają popalić, same się nakręcają swoją zawiśćią :) hmm okey sądzisz, że to prowo, oki szanuję Twoje zdanie, a uważasz, że to prowo, bo sądzisz, że to niemożliwe, by goście weselni chcieli zatańczyć z wokalistką? odpowiesz, uszanuję Twoje zdanie.

Gość +*-;?*/;
Prowo nie prowo , kobiety na kafe są zazdrosne i wściekłe jak psy .Jak tylko ktoras ladna albo napisze, że ma powodzenie , rzucają się na nia jak wygłodniałe wilki .Haha samo życie.

Gość tajskiiii
Alez to proste i juz to objasnilam.Jesli wynajmuja Cie do spiewania,to spiewasz.Nie obracasz panow,nie swiecisz cycem,nie przeszkadzasz w zabawie.Bylam na kilkunastu weselach i na zadnym wokalistki,chociaz ladne,nie zarzucaly zadami przed goscmi.Tak,jak pracujac w biurze,nie biegasz do kolegow strzelac im loda.Jestes w pracy.Nikt Ci za lap dance placil nie bedzie.

Dokładnie tak jest :)Widzę, że niewielu tu mądrych osób, ale czasem ktoś normalny zawita na mój topik :) Uciekam, buźka, papa 🖐️

Gość a mnie tam nie obchodzi
czy ty wyjesz czy nie, jak wyglądasz i czy Twój misiu chleje.Ja tylko zachodzę w glowę jak osoba tak wszechstronnie wykształcona moze miec tak koszmarne kłopoty ze związkami frazeologicznymi.Pewnie zaraz zaczniesz kłapac, zeby ci podac przykłady.A figa.Wysil sięi sama sobie znajdz, posiedz ze słownikiem, bo wstyd. No i co by nie powiedziec, kobietą z klasą to ty nie jestes.... jestem zniesmaczony:(

Gość a ja a ja ..........
pamiętam tekie topiki.... jakaś kobitka opisywała jak faceci za nią szaleją , jaka jest piękna , jaki ma wyćwiczony , umięśniony brzuch wszytstko to samo tylko jeszcze pisała ze jest super wykształcona

Gość kotka74-81
no dokładnie .... a ta liczy wpisy , wiec znowu durne prowo tylko po co.... dziwna ona jest mi by było szkoda czasu na to

Gość Karotka
Może to owca pisze?? moze owieczce się pochrzaniło