kamisia_k 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 tak, właśnie wiem, by wykonać ten test na wrogi śluz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 bo ten gin stwierdził, że to nie jest prolaktyna, ale myślę żeby zrobić badanie na własną rękę, ale to już w przyszłym cyklu, bo to trza przed owulacją chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagodówka pycha Napisano Czerwiec 12, 2012 no test toc wykonuje sie dzien przed lub wczasie owulacji wspolzyjecie do 12 h przed wizyta i gin ci pobiera nasienie ze srodka i patrzy ile jest plemnikow i jak sie zachwuje w sluzie a oprucz prolaktyne dobrze zrobic tsh t3,t4 esradriol progesteron LH FSH troche tego jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 tsh mam w normie, resztę musiałabym wykonać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 12, 2012 ja te badania hormonalne robilam chyba w 2 czy 3 dniu@ bo milam z obiazeniem czyli raz pobrali dali mi jakas tabl i za godz znowu pobierali.... u mnie moze zaczal od hormonow i droznosci bo ja wczesniej prare lat temu mialam torbiel na janiku=laparoskopia,potem wodniaka na 2=operacja dlatego chyba tak zaczal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może zrób restart Napisano Czerwiec 12, 2012 kamisia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 a może się odjebaj ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witaj ty wyzej Napisano Czerwiec 12, 2012 a może zrób kamisia pracuje na stacji paliw hahahhahahahahahhahahahhaahhhahhhahaahhahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 12, 2012 kamisia widzialam ze szukasz jakiegos lekarza w Lubuskiem troche powertowalam i znalazlam...... http://www.maluchy.pl/artykul/439-Badania-w-diagnostyce-nieplodnosci sma sie wlasnie zastanawiam czy sie do niego nie przejsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 12, 2012 chyba nie to wyslalam http://ginekolog.wizytowka.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 o, dzięki bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molly90 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 widzę kamisia że w końcu zaczęłas działać:) teraz tylko ja zostałam:/ Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku!:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 nie dziękuję :) też powinnaś iść zrobić jakieś badania, koniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 12, 2012 no wlasnie troche poczytalam o nim wspolpracuje z Invimedem wiec moze warto by bylo sie do niego przejsc???? sama sie nad tym zastanowie po laparoskopii w lipcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 12, 2012 molly no wlasnie jeszcze sie nie wybralas na badanka???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 powiedźcie mi, 18go mam USG, bo mam dni płodne, czy mogę dzień wcześniej się przytulać? bo nie chciałabym stracić cyklu na staranka, ale czy mogę? nie pamiętam czy lekarz coś o tym mówił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 12, 2012 mozesz nic temu przeciez nie szkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 no ok, pytam tylko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 bo to badanie będzie takie dopochwowe i tak się zastanawiałam czy można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Czerwiec 12, 2012 mi sie wydaje ze nic nie stoi temu na przeszkodzie ja bym sie nie wzbraniala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BetiGl 0 Napisano Czerwiec 12, 2012 Kurcze co tu sie ostatnie dni dzieje ;/ skąd się tacy kretyni biora ;/;/ ja byłam dziś u lekarza i ciąża potwierdzona :) 5mm fasolka pomalutku się rozwija :) za tydzien drugie usg dzis było dopochwowe a za tydzien już normalne mam przyjsc z moim M :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BetiGl kolejne usg tez Napisano Czerwiec 13, 2012 bedzie dopochwowe bo przez brzuch nic nie bedzie jeszcze widac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 Beti, super, gratuluję raz jeszcze :) Teraz pozostaje Ci tylko wysyłać nam fluidki ciążowe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BetiGl 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 Ja wysyłąm cały czas i trzymam kciuki za Was dziewczyny :* wierzę że i Wam się uda na pewno niestety nie wszyscy nam dobrze życzą jak czytam tak te wpisy które powinny być blokowane ;/ ale chyba najlepiej to ignorować to się dzieci znudzą .A ja w ogóle nie mam żadnych dolegliwosci,w nocy jedynie piersi są takie ciężkie i drażliwe a poza tym nic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 taaa, zwykłe debilskie zachowania znudzonych dzieci. to dobrze, że nie nawiedzają Cię żadne dolegliwości, zamiast męczyć się możesz w pełni cieszyć się upragnioną ciążą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DONUSIA28 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 Beti a zanim dowiedziałaś się,że jesteś w ciąży to miałaś jakieś dolegliwości?Czułaś,że coś się w tobie zmieniło?Że coś się dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BetiGl 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 nic,zupełnie nic.Nawet tutaj pisałam,ze zbliza sie @ bo tak sie czułam jak przed.Czyli troche mnie brzucho pobolewal tak delikatnie,lekko woda mi sie zatrzymala,kilka wypryskow na twarzy czyli taki standard jak przed kazda @ z tym ze ta nie przyszla.Do dziś nic nie czuje,nie mam ani nadmiernego apetytu czy braky nic mnie nie boli nic nie dolega moze tylk wczesniej chodze spac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BetiGl jezeli chcesz wiedziec Napisano Czerwiec 13, 2012 to nie jestem znudzonym dzieciakiem i nie napisalam swojego postu zeby zrobic ci na zlosc . Sama jestem obecnie w 31 tyg a usg dopochwowe mialam bodajze do 4 miesiaca bo wczesniej przez brzuch nie bylo nic widac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BetiGl 0 Napisano Czerwiec 13, 2012 moja droga,nie pisalam o tobie tylko o postach wyżej tak wiec nie bierz tak wszystkiego do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BetiGl jezeli chcesz wiedziec Napisano Czerwiec 13, 2012 nie biore do siebie tylko tak to "zabrzmialo", powodzenia na wizycie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach