Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z orendza trzasne

Wiem gdzie się podział Loser!

Polecane posty

"Dla mnie jestes zerem. Piszesz o morderstwach z aborcji ale sam rznales dziwke i jakos sie nie zapytales czy nie zapyliles." Dokładnie. Ba, chwalisz na forum jakie to dziwki są fajne...to pokazuje kim jesteś, Śmieszny. Pryszczaty zakompleksiony dzieciak który pozbył się prawictwa u dziwki i sądzi, ze stał sie mężczyzną.

no cóż, jak nie chcesz pracy wykonywać to ją zmień...albo cię zwolnią. Poza tym większość tych lekarzy nagle nie ma sumienia - po godzinach i za odpowiednią opłatą zrobią wszystko na życzenie :) Moja znajoma w Polsce miała taką sytuacje (za promocyjną cenę 1000 złotych!) - aborcja przeprowadzona po godzinach na paracetamolu...jakie to humanitarne. Student - dziewczyny mają rację, chodzisz na dziwki = wspomagasz czarny rynek aborcyjny. Koniec

Gość Zuzanna Amelia & 30
23:46 [zgłoś do usunięcia] Argen Jeżeli ktoś chce sobie kupić dowolny lek i jest pełnoletni - jego sprawa. Aptekarz nie może się zasłaniać klauzulą sumienia i ma obowiązek wydać farmaceutyk osobie kupującej. Więc to jest głupota według mnie. Glupota czy nie ale taki fabnatyk potem bedzie ludziom zycie zatruwal. Nie slyszalam o wywalaniu poskich katli - ginow z roboty ale jesli sie za to wzieli to bardzo dobrze. Teraz juz wiemy skas smieszty bierze swoje oszczerstwa o pracy zachodnich lekarzy.

co do aptekarzy to zgadzam się, że ci z wrażliwym sumieniem powinni zmienić zawód to tak jakby górnik pierdolił wydobywanie węgla bo mu nie pasi i wpierdalał do wagonika piach

Ike, tak rodzinnie wręcz:P Ale no Śmieszny i zwiad chyba się ulotnili... A co do tych klauzul, pracując w wypożyczalni można odmawiać zamężnym wypożyczenia filmu gdzie są pokazywane piersi kobiece:P

Krwawa Wilczyca- A czemu uważasz że jestem słaby? Umiem walczyć, zabić też umiem, mam dużą wiedzę, kiedyś nawet byłem w paramilitarnych oddziałach i się szkoliłem w różnym zakresie, byłem także w polskim wojsku. Bardzo dobrze się tam czułem, a z kobietami to fakt że mam problem, no ale jeszcze młody jestem, więc mam czas nawet do 50 aby sobie jedną przygruchać, bo więcej mi nie potrzeba. W realu to nawet ciebie był bym zdolny poderwać, oczywiście ukrywał bym swoje poglądy, a potrafię się zmieniać jak kameleon....

Zycie jest mostem. Przejdz przez nie, ale nie buduj na nim domow niech mi najpierw udowodni , że nie kłamie bo "błogosławieni którzy uwierzyli" dawno mnie nie przekonuje

To nie jest normalne, że lekarz ma mieć przejebane z powodu przekonań i wylatuje z pracy. Bo każą mu wykonać aborcję, bo jakaś idiotka nie umie się zabezpieczać. To niech usuwa kretyn bez serca, a on niech odbiera porody. Swoją drogą macie racje. Lekarze w większości to skurwiele i krwiopiijcy, którzy za 1000 złotych dadzą się pociąć, chociaż zarabiają 20 tysięcy. Ja jestem odpowiedzialnym człowiekiem i wiem, że bym pomógł dziewczynie która jest ze mną w ciąży. A co do epizodu z dziwką ... Cóż, zdarzyło się, ale były gumki, to jej raczej nie zapyliłem.

zwiad - już się kiedyś pochwaliłeś, że z wojskiem pożegnałeś się przez konflikt z prawem. Jesteś jednostką niezdolną do normalnego funkcjonowania w społeczeństwie, słabą i bezużyteczną. Nie ma z ciebie żadnego pożytku.

zabić też umiem, :D:D:D chyba packą muchę :D albo nas śmiechem :P:P:P swoją drogą konsultowałeś z jakimś lekarzem swoja bujną fantazję ? może to mitomania albo schizofrenia?:P

no już wspominał, że miał przymusową terapię...ciekawe dlaczego.

To nie jest normalne, że lekarz ma mieć przej**ane z powodu przekonań po pracy niech o swoich przekonaniach opowiada całemu światu:P w pracy ma wykonywać narzucone mu zlecenia to nie kółko dyskusyjne

Gość Zuzanna Amelia & 30
23:59 [zgłoś do usunięcia] Krwawa Wilczyca A co do tych klauzul, pracując w wypożyczalni można odmawiać zamężnym wypożyczenia filmu gdzie są pokazywane piersi kobiece No ciekawe jak dlugo by sie taki w tej robocie utrzymal w katolickiej Polsce

ike- Powiem ci tyle, że mało mnie znasz. Nie wiesz do czego tacy ja ja jesteśmy zdolni. Mój dziadek walczył w Wermachcie, bracia dziadka także oraz w Waffen SS. Nawet nie wiesz do czego oni byli zdolni, na same ich opowieści byś zwymiotowała...

Zwiad, czemu jesteś słaby? Bo przesiadujesz i jęczysz na babskim forum, nie potrafisz żyć w społeczeństwie. Bo skoro facet dąży do prokreacji a Ty nie uczyniłeś nic w tym kierunku tylko 3 razy dziennie walisz sobie konia to jakim facetem jesteś? Jaki pożytek jest z Ciebie? BYŁEŚ w wojsku a nie jesteś, czyli nawet tam się nie nadawałeś Ja mogę wziąć dubeltówkę i też kogoś zabić. W każdej niemal chwili. I to nie czyni mnie silną. Niemal każdy ma możliwość kogoś zabić.

ike- Powiem ci tyle, że mało mnie znasz. Nie wiesz do czego tacy ja ja jesteśmy zdolni. niech zgadnę :D umiesz dwoma palcami naraz dłubać w jednej dziurce od nosa ?:D

a ty czołgasz się po polance koło domku i podglądasz nastolatki, siedzisz całymi dniami na babskim forum, a twoim jedynym sukcesem w życiu jest dotknięcie kobiecego biustu. Wstyyyd. a ja w końcu muszę iść spać, tylko się ułożyć nie mogę :/

Gość Zuzanna Amelia & 30
00:02 [zgłoś do usunięcia] Śmieszny Student To nie jest normalne, że lekarz ma mieć przej**ane z powodu przekonań i wylatuje z pracy. To jak ktos jest faszysta i nie leczy Polakow bo uwaza ze trzeba ich wyslac spowrotem do Polski to tez powinien miec poparcie i w pracy zostac. Jak szanujesz poglady to szanuj wszystkie a nie tylko te co ci pasuja.

Moorland- Każdy musi przejść badania, czy to w wojsku czy też w innych okolicznościach. Nazywa się to psychotesty, ja je zdałem bez problemu, ty nie miałaś psychotestów to nie możesz nic na ten temat powiedzieć. Jako psycholog to powinaś wiedzieć że psychotesty stosuje się powrzechnie...

Ja nie byłem w wojsku, ale mogę się pochwalić, że świetnie strzelam i gdyby jakiś Kacap albo Szwab wszedł do Polski, do strzelałbym im w plecy.

"No ciekawe jak dlugo by sie taki w tej robocie utrzymal w katolickiej Polsce" A dlaczego mają te osobe wyrzucać za przekonania?:P Zamężni faceci mają cycki swoich żon do oglądania i nie powinni cudzych...to grzech bo pewnie jak na nie patrzą to ich pożądają A nasza Polska taka katolicka...Wolę być szczerym niewierzącym niż zakłamanym katolikiem.

mówiłeś, że miałeś spotkania, jeszcze narzekałeś, że babka była nieprzyjemna. Wiem jak wyglądają psychotesty...więc się teraz nie wykręcaj.

Krwawa Wilczyca "A co do tych klauzul, pracując w wypożyczalni można odmawiać zamężnym wypożyczenia filmu gdzie są pokazywane piersi kobiece" Albo kelner obsługujący osobę tak grubą, że Greenpeace powinien się nią zająć, mógłby odmówić mu jedzenia powołując się na tę klauzulę... Śmieszny Student "To nie jest normalne, że lekarz ma mieć przej**ane z powodu przekonań i wylatuje z pracy." Studia medyczne przygotowały go do różnych zabiegów, niekoniecznie wszystkie muszą mu odpowiadać, ale wybierając sobie taki zawód musi się liczyć z konsekwencjami.

Kacap albo Szwab wszedł do Polski, do strzelałbym im w plecy. dodaj "tchórzliwie"

Moor, jak coś to spokojnej nocy. Heh, może jeśli będziesz pracować w zawodzie będziesz mieć sesje z kimś typu zwiada:P

Krwawa Wilczyca- Gdybyś znała wojsko polskie, to byś wiedziała jakie tam chore prawo obowiązuje. Żołenierzy z Iraku oskarża się o ludobójstwo, poczytaj co się stało z tymi żołnierzami, sami odeszli z służby, mimo że zostali uniewinieni, ale do wojska wrócić nie chcą, bo zostali przez te wojsko poniżeni. Więc dziś to już nie duma, aby walczyć z tym czymś co pozostało z tego wojska. Po za tym ja mam chociaż seskaulnośc a ty nawet faceta nie masz, a jesteś kobietą a kobieta bez prolemu może mieć faceta. Więc to raczej z toba problem jest, tym bardziej że pisałaś że się nawet nie masturbujesz....

Gość Śmieszny Student --lecz się
imbecylu

Gość Zuzanna Amelia & 30
Krwawa - to moze po prostu wprowadzic kare dla zonatych katoli co patrza na cycki innych kobiet ?