Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z orendza trzasne

Wiem gdzie się podział Loser!

Polecane posty

Krwawa Wilczyca-Wymieniacie się fotami, mimo że się nie lubicie?

Ja twierdzę jedynie, że ludzie są różnorodni. Czym innym jest izolowanie się kompletne od ludzi i utrzymywanie jedynie relacji poprzez neta, a czym innym staranie się wyważyć wszystko, pogodzić naturę z życiem. A kafe ma swoje uroki, przykładowo dyskusja wczorajsza, była ciekawa, w rzeczywistości mogę tak porozmawiać z dwiema czy trzeba osobami bo dla niech to nie jest nudne. Dla reszty są ciekawsze tematy jak mecz, studia, czy gadki o dupie maryny. No i fakt, np. teraz zajmuje mi trochę więcej czasu, ale dlatego bo rozmawiamy poważnie i dosć szczegółowo. Niemal rok temu poznałam tu kogoś, zatwardziały, uchodził za jednego z największych przegrańców, uważał, że nic mu się nie uda. W tym tygodniu rozpoczął psychoterapię, bierze leki antydepresyjne i mam w tym jakąś zasługę ;) Lubię pomagać, nie tylko w rzeczywistości, a skoro tutaj przy okazji można, to czemu nie. A teraz niestety muszę brać się za porządki generalne bo momentami nie wiem gdzie co mam:P Miłęgo dnia 🖐️

Uch, rok temu on pisał pod innym pseudonimem (co strasznie zaprzeczał i wmawiał wszystkim, ze tak nei było), wydawał się ciekawszą osobą, na pewno z problemami, ale mimo wszystko reprezentującą jakąś wartość. Ogólnie to wyszło wszystko spontanicznie rok temu (widzieliśmy swoje foty przez pare minut maks) A ostatnio sam mi wysłał ( chciałam przekonać się czy faktycznie ma nowy pseudonim czy to ktoś kompletnie inny), a ja już nikomu nie wysyłam. 🖐️

Krwawa Wilczyca-Zażywanie leków antydeprysyjnych to początek masowego upadku. Po antydeprechach bedzie jak ćpun, stoczy się z czasem jeszcze bardziej... pewnie ci chodzi o Ble BLe albo o tego prawiczka na literę Y, sami zakompleksieni ludzie z problemami natury psychicznej. Ja to już wolę być walnięty w druga stronę, niż bać się na ulicę wyjść, tak jak oni, bo boją się swojego własnego cienia...

Zwiad, w odpowiedzi na Twoje pytanie: ja na necie siedzę nie dużo, może 2-3 godzinny dziennie (trochę rano, przy okazji sprawdzania poczty, potem koło piątej i późnym wieczorem - nie zawsze). Z ludźmi widuję się cały czas - w okienkach między wykładami, po zajęciach, ze znajomą z pracy zawsze plotkuję. Ja właśnie jestem bardzo gadatliwa :) Co do śmiania się z czyichś z wad - nikt się nie śmieje z wad! Właśnie na tym numer polega, że równie często mówi się innym komplementy. Złośliwe żarty to złośliwe żarty. Co do przeglądania stronek - w tej chwili mam 6 zakładek, jeżeli ktoś w miarę szybko pisze i nie ma problemów z komunikacją pisemną to to nie jest problem. I teraz pytanie z innej beczki - powiedz mi jak to właśnie jest, że kiedy nie wejdę na forum to Ty jesteś? Mówisz, że masz znajomych, że chodzisz na spacery - to co, nawet w lesie sprawdzasz forum na telefonie? Cały dzień tu siedzisz...

Gość Zuzanna Amelia & 1
Zwiad - no i wyploszyles dziewczyny.

Moorland-Nie lubię ciepła, więc teraz nie jestem w lesie, byłem o 5 a o 10 wróciłem, bo jakoś spać nie umiałem, czasem nie śpię przez całe 24 godziny, teraz robię pranie, więc siedzę na necie, mam chyba z 3 pralki do zrobienia, muszę rower naprawić bo jutro jadę nad jezioro na ładne dziewczyny sobie popatrzeć. Z znajomymi nie utrzymuję kontaktów, ale fakt faktem że dużo siedzę na necie, jestem na wielu forach, ale na kafe siedzę okresowo, czasem mnie nosi a czasem bawet przez kilka miechów tu nie wchodzę. Pokaż fryzurkę:-)

Niemal rok temu poznałam tu kogoś, zatwardziały, uchodził za jednego z największych przegrańców, uważał, że nic mu się nie uda. W tym tygodniu rozpoczął psychoterapię, bierze leki antydepresyjne i mam w tym jakąś zasługę to IMO nareszcie sie leczy!? :P:P:P

Zwiad, czytaj ze zrozumieniem. Tak, niedobrane antydepresanty z oczekiwaniem, że załatwią wszelkie problemy za nas mogą mieć nieciekawe skutki. Ale odpowiednie ich dobranie połączone z psychoterapią dla osób w depresji mających problem z nawiązywaniem kontaktu w realu jest dobrym wyjściem. Jak zwykle polegasz na stereotypach. A ja myślę, że lepiej mieć poważny problem i starać się go pokonać z czasem wychodząc na prostą niż ciągle żyć w zawieszeniu. Ale no każdy robi jak chce. Nie, nie IMO:P Ale akurat moim zdaniem oryginałowi terapia nieszczególnie potrzebna...przynajmniej taka tradycyjna:P

Gość Zuzanna Amelia & 1
Same antydepresanty to nie jest dobre rozwiazanie. Psychoterapia jest skuteczniejsza /jesli dobrze dobrana/ ale za to droga. Tabletki sa tansze i latwiejsze w uzyciu.

Nie, nie IMO Ale akurat moim zdaniem oryginałowi terapia nieszczególnie potrzebna...przynajmniej taka tradycyjna o widzę koleżanka chętnie by wymyśliła krasnalkowi jakąś gorrrącą terapię :P

Gość ike IMO to kobieta
serio :(

ufff najważniejsze, że nie prawiczek:P

Gość Zuzanna Amelia & 1
Dziewczyny - nie kloccie sie.

nie- sprzedałam swój nick dawno temu biorąc dychę za każdy napisany post:P:P:P

Gość Zuzanna Amelia & 1
To moze i ja sprzedam swoj...

Nie no spoko bo już myślałem że coś ci się stało. Jestem na forum od kilku dni po rocznej przerwie, a ciebie nie ma i nie ma.

hahahah to chyba jakiś straszliwy czas wielkich powrotów mnie też nie było na kafe - no... parę miesięcy

Gość Zuzanna Amelia & 1
Tez zauwazylam ze Was nie bylo. Real sie ozywil czy tylko zuzycie materialu Was dopadlo ze zrobiliscie sobie przerwe na odsapniecie?

Gość Zuzanna Amelia & 1
Jednak widac ze sporo osob znika z kafe bezpowrotnie. Albo pisza na pomaranczowo. Wiesz cos o Komiku ?

no co ty nie utrzymuj z nikim z kafe żadnego kontaktu

Zuzanna Amelia & 1 Przecież ty jesteś jakimś nowym trolem? Nie możesz mnie pamiętać.

Gość Zuzanna Amelia & 1
Dominik - nie znasz mnie bo nigdy ze soba nie dyskutowalismy. Ale Twoj nick pamietam bo kilka razy rzucil pi sie w oczy. Chyba nawet przeczytalam kilka Twoich postow ale juz nie pamietam o czym byly. Ike - dlaczego nie ?

a dlaczego miałoby być inaczej?:)

Dlatego, że tutaj nie ma ani jednej realnej osoby. Wszyscy kłamią i pozorują się na kogoś innego.

o widzisz zuzka:P nie muszę odpowiadać :P mam od tego ludzi:P

ike "widzę koleżanka chętnie by wymyśliła krasnalkowi jakąś gorrrącą terapię" Ty masz dla niego idealną terapię - z wiadrem w roli głównej. :)