Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem taka wsciekla

MojMoja nieodpowiedzialna siostra zaszla w ciaze- musze sie wygadac...

Polecane posty

nawet jesli dziewczyna tak sobie wymyslila ze rodzice i siostra beda lozyc na utrzymanie dziecka to fakt ze o ile rodzice sami z siebie dadza (bez proszenia) to autorka ktora tak sie zapiera ze ani grosza gowniarze nie dostana nie musi placic przeciez nikt jej nie zmusi. ale autorka jest tepa dzida i sobie wmawia ze ma obowiazek pomagac!

Gość kotka74-81
jestescie zbyt racjonalni...tacy ludzie krotka zyja , zycie nie jest po to aby sie nim martwic i psychy sobie robic ....tylko po to aby zyc ... autorko bedziesz miala poezje w zyciu z takim podejsciem gratki i szczesia zycze

Gość o8p08p
Playboy Bunny, brak poziomu to na razie Ty zaprezentowałaś :) Tłumaczyć Ci tego nie będę, bo chyba nie zrozumiesz :) To jest FORUM Kochana, jeśli tego nie zauważyłaś, więc nie możesz mi zakazać komentowania Twojego chamsta. Ciekawe w którym miejscu wg Ciebie okazałam brak poziomu? Uraziło Cię, ze zwróciłam uwagę na Twój brak klasy, ot co :) Pewnie jesteś z tych, co jak jak sie obrażą to "dzień dobry" sąsiadowi nie odpowiedzą :) KULTURY SIĘ NIE MIEWA, KULTURĘ SIĘ PO PROSTU MA, ALBO NIE. JEŻELI UWAŻAMY, ŻE NA NASZĄ KULTURĘ INNI MUSZĄ SOBIE "ZASŁUŻYĆ" TO WCALE JEJ NIE MAMY :)

|No i dalej nie wszyscy rozumieją albo nie czytają. Dziewczyna zachodząc w ciąże obciążyła finansowo swoich rodziców którym i tak się nie przelewa i odmawiają sobie wielu rzeczy by córkę na studiach utrzymać. Jak długo tacy starsi ludzie będą w stanie utrzymywać kolejną rodzinę kiedy nie będą mieli dla siebie pieniędzy na leki i bieżące potrzeby? Zakładanie rodziny w tak młodym wieku kosztem zdrowia rodziców?

Gość miecz damoklesa
[zgłoś do usunięcia] Kijeczek miecz damoklesa i jeszcze jedno Ci napiszę bo widzę że nie za bardzo chce Ci się czytać co pisze Autorka jej siostra nie myśli o tym że ona i jej facet będą dorabiać żeby utrzymać dziecko tylko dziewczyna postanowiła że to Autorka tematu i jej rodzice będą ją utrzymywać. Łapiesz? ależ łapię tylko nie wierzę :classic_cool: za wiele jest w siostrzyczce złych emocji, postawy "mam cie w dupie" itp... bo normalne zdrowe relacje zasadzają się na tym że jeden nie zżera drugiego (ty mnie będziesz utrzymywać) a drugi - nawet jak ktoś próbuje go zeżreć ( a nie robi tego podstepem tylko jawnie jak rzekomo siostra autorki) to mu pokazuje granice a nie wypina sie dupą

o8p08p jak juz napisalam z toba nie rozmawiam bo dla mnie jestes tepa dzida i zerem, ktora nie rozumie co sie do niej pisze. powodzenia w twoim marnym zyciu🖐️

Gość kliwinia
DO Playboy Bunny: Napisałaś: " ale autorka jest tepa dzida i sobie wmawia ze ma obowiazek pomagac!" Może bez wyzwisk? Ty chyba czegoś nie rozumiesz. Autorka martwi sie o siostrę, jest zła i ma do tego prawo, ale targają nią sprzeczne emocje: z jednej strony siostra oczekuje zbt wiele, wszystkim dołożyła problemów, a z drugiej... to siostra. I to właśnie dlatego autorka założyła temat. Ja ją rozumiem. Jest wściekła i martwi się równocześnie. A Ty pewnie jesteś z tych dziewczyn, co to uważają, że wszystko im się od innych należy. Czas dorosnąć :)

miecz damoklesa może autorka wypięła by się dupą gdyby zerwała całkowicie kontakt z siostrą ale jak widzisz ona tego nie robi.

Gość miecz damoklesa
Autorka martwi sie o siostrę, :d, :d, :D, :D, :D ty wiesz co? jakby ktoś miał się o mnie tak martwić: Ja powiedzialam, ze ode mnie nawet zlotowki nie dostanie, niech dzwoni, placze przychodzi nie obchodzi mnie to nawet jakby mieliz glodu umierac. to dałabym mu kurwa lusterko, żeby sie przejrzał czy aby na pewno widzi w nim samarytanina :D

kliwinia: alez rozumiem wszystko. tylko taka jest prawda ze autorka podkresla ze ta gowniara ja obarczyla i ze ma ja utrzymywac. tylko gdzie to jest napisane ze ma obowiazek pomagac? skoro tak sie zazeka ze nie da zlamanego grosza to niech nie daje! i to Ty czegos nie rozumiesz.

daj spokój, nie wpierdalaj się w niczyje życie ...

Gość Fkallm683
"Playboy Bunny o8p08p jak juz napisalam z toba nie rozmawiam bo dla mnie jestes tepa dzida i zerem, ktora nie rozumie co sie do niej pisze. powodzenia w twoim marnym zyciu" Po tej wypowiedzi jasno wynika, kto jest tępy ;)

Gość jestem taka wsciekla
tak, powiedzialam tak mojej mamie przez telefon jak zadzwonila z ta nowina. Bylam wsciekla i zla. Nie powiedzialam tego siostrze, z nia jeszcze rozmawialam, dopiero niedlugo bede.

Jak autorko dasz im kasę, to już się nigdy nie odczepią. Pasożyty :O Mam nadzieję, że absolutnie nic im nie pomożesz. Oni sobie poradzą. Jak ich przyciśnie to od razu znajdą fundusze.

Gość o8p08p
Playboy Bunny, myślenie sprawia Ci wyraźną trudność.

Gość miecz damoklesa
Nie powiedzialam tego siostrze, z nia jeszcze rozmawialam, dopiero niedlugo bede. powiedz, serduszko, powiedz niech siostra ma jasność w temacie prawda wyzwala zwłaszcza z toksycznych więzów krwi :classic_cool:

ja to bym autorko na Twoim miejscu pokazala jej ten topik:) to wyrazi wiecej niz milion Twoich slow;)

Gość Autorko,.,.,olio
Autorko! Skoro są na tyle dorośli by mieć dziecko, to niech będą na tyle dorośli, by je teraz utrzymać. Każdy ma swoje problemy, swoje wydatki... Co innego gdyby jeszcze wpadli. Ale to była świadoma decyzja z zamysłem, że rodzice i starsz siostra utrzymają. W szczególności dziwię się temu chłopakowi...

w zasadzie w takich sytuacjach - czy jest prawdziwa, czy nie można trochę inaczej postąpić - po co dawać kasę? moża pożyczyć - podpisać umowę u notariusza - niech pożyczający płaci koszta i podatek (jeśli jest), a kiedyś niech zwracają... skoro w ten sposób chcą decydować o życiu rodziny to proszę bardzo, ale nic za darmo... ciekawe co by siostra powiedziała na taką sytuację i czy by się czegoś nauczyła...

Gość miecz damoklesa
[zgłoś do usunięcia] Playboy Bunny ja to bym autorko na Twoim miejscu pokazala jej ten topik to wyrazi wiecej niz milion Twoich slow 50/10 bunny :D wysłać poleconym najlepiej :P

Gość Autorko,.,.,olio
To ja mam pytanie do niektórych, którzy z taką łatwością osądzają tu innych :) Czy gdyby Wasi rodzice nie mieli za dużo kasy, a to co mają dawaliby na akademik dla Waszej siostry, czy gdybyście miały rodzinę, dzieci i też by Wam się nie przelewało, a Wasza siostra oświadczyłaby Wam nagle "postanowiliśmy z moim niepracującym chłopakiem, że będziemy mieć dziecko. Teraz oprócz tego, że nas utrzymujecie i opłacacie nasze studia, dawajcie kase na nasze dziecko". Fajnie, co? :)

dzieki miecz;) ale po co ma rozmawiac niech to pokaze a ile na fajkach zaoszczedzi, mloda kopnie ja w dupe i to bedzie piekny THE END;D

Gość Autorko,.,.,olio
Bo przypominam, ze ani siostra ani jej chłopak nie mają zamiaru sami utrzymywać tego dziecka, powiedzieli otwarcie, że oczekują, że bedzie to robić Autorka i jej rodzice, bo oni studiują -i stąd ta cała złość na siostrę.

Autorko,.,.,olio: bym powiedziala ze w miare mozliwosci pomoge w opiece tez ale oni musza dac cos z siebie. albo nie powiedzialabym jak autorka: chocby mieli umierac z glodu nie dostana grosza, niech tych ze scian skrobia i jedza!"

Autorko,.,.,olio Nie licz na odpowiedź. Tu czytają tylko to co im wygodniej.