Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem taka wsciekla

MojMoja nieodpowiedzialna siostra zaszla w ciaze- musze sie wygadac...

Polecane posty

pozwolisz ze nie skomentuje bo brak mi slow:) i 14lat to mozesz miec tylko i wylacznie ty spoufalajac sie z autorka i atakujac kogos kto ma inne poglady. ale tak to jest z malolatami ze wlaza innym w dupe zeby znalezc "przyjaciol":D

Gość Rozwielitkanitja
Nie tylko w domu nie należy nikogo obrażać, ale obcych ludzi także. To jest właśnie brak klasy. Argumentów brakuje, to sięga się po epitety. Tylko o czym to świadczy? Strasznie dużo w Tobie jadu i negatywnych emocji.

Gość beret z antenką
karolina@21 To rodzice/siostra mają ponosić konsekwencje za swoją reakcję, a szanowna młoda mamusia za swoją nieodpowiedzialność nie ? Bo w tym przypadku te konsekwencje spadają na rodziców 20 latki i pośrednio na jej siostrę. bzdura tylko wówczas gdy się na to zgodzą... i jest cała masa sposobów na to aby tych konsekwencji nie ponosić a jednoczesnie nie pokazać drzwi tej dziewczynie

Playboy Bunny nie napisałam że masz 17 lat tylko że po Twoim zachowaniu nie dałabym Ci więcej. Jakie to studia że nie wymagają umiejętności czytania ze zrozumieniem i podawania sensownych argumentów żeby uzasadnić swoją wypowiedź.

Gość olei olej olej
Autorko nie dziwie się że jesteś zła . Tak to jest jak kobieta myśli macica i któregoś dnia stwierdza ze chce dzidziusia:) i w d... ma innym bo ona chcee i już .Tez mam taka parkę w rodzinie . Zrobili dziecko w wieku 19 lat a teraz żerują na rodzicach ...bo nie ma kasy a dzidziuś chce jeść. Żal tylko cioci i wuja bo zamiast korzystać z życia to musza robić na młodych i wnuka...i jakoś super szczęśliwi nie są z tego powodu. Twoja siostra to egoistka i masz prawo być zła.

Gość xxxx,,xxxxx
Nic, ponieważ czytanie dłuższego tekstu sprawia Ci pewną trudność :)

Adelka tak to bywa jak ktoś nie potrafi nawet jednego marnego argumentu przytoczyć.

Gość Adelka :)()
heheh nie mówiłam masakra dobra ja już nie będę na nią zwracała uwagi ahaha

Gość u mniiiiie w rodzinie
autorko i jak tam sytuacja wyglada, rozmawialas juz z siostra?

Gość Adelka :)()
Tzn. co to jest? ajj jak chcesz wiedzieć to tu pełno podszywów jest i innych zboczeńców ale nie chce mi się tego tobie teraz tłumaczyć.

Adelka bo Ty się nie musisz z niczego tłumaczyć. Masz za sobą jakieś sensowne argumenty w porównaniu do tej studentki dwóch kierunków.

tak rozmawialam i powiedzialam ze ja kocham ale nie dostanie nawet grosza bo jest pusta gowniara! i ze ma nie przychodzic do mnie. odwrocila sie i wyszla, na odchodne krzyknela ze nie chciala ode mnie pieniedzy tylko ubranka i wozek:(

Gość miecz damoklesa
szkoda ci czy co sie ciskasz wez idz juz bo sie marnujesz na tym forum! jak widzisz nikt z Toba nie rozmawia!

powiedzieli ze nie pomoga jej bo sami nie maja pieniedzy na leki, dziewczyny tu dobrze gadaly ze siostra mnie znienawidzi;( jestem idiotka;( moglam jej jednak inaczej to powiedziec.

fajny podszyw wyzej:O opisze sytuacje pozniej, weszlam tylko sprawdzic autobus dla chlopaka. Potem napisze jak przebiegla rozmowa, nie jest dobrze ale tez nie trsgicznie. Wszystko co teraz zostanie napisane pod moim nickiem to nie ja to pisze.

musze zapalic bo mnie rozniesie zaraz.

Gość jestem taka wsciekła
16:58 podszyw a wgl to mam was bo to bylo prowo a wy lykacie wszystko jak mlode pelikany:D :D :D

Gość karmiaca_mamsiaaa
autorko, mnie to sie wydaje ze to byla wpadka, myslisz ze ktos sie pochwali ze jego dziecko jest z wpadki? a nawet jezeli przed zajsciem mowila o dziecku, to pewnie dlatego ze instynkt macierzynski sie w niej obudzil i niegrzecznie z twojej strony ze obmawiasz twoja siostre, rozumiem zal ale po co te slowa, ze jest glupiutka, itp glupio by ci bylo gdyby siostra widziala co ty tu na nia wypisujesz odnosze wrazenie ze w twojej rodzinie najwazniesza wartosciaa jest kasa a nie wiezi rodzinne/braterskie

hahaha ale was mam! nie moge z ludzkiej glupoty! wy we wszystko wierzycie a polowe odpowiedzi sama sobie dawalam!

a teraz pojde na piwo z siostra bo mnie znudzilo pisanie do was!

Gość karolina@21
W tych czasach więziami rodzinnymi dziecka nie wykarmisz :-/

przeciez mowie ze to prowo wczoraj zalozylam podobny temat a wy dalej to lykacie i przezywacie jakby to u was bylo:)

Gość Lady__Godiva
studiuje architekture i faktycznie, koles z arch musi miec sporo kasy bo nasze studia sa mega kosztowne, dobre komputery, mnostwo $ idzie na wydruki etc. Faktycznie Twoja siostra to polmozg, z kolezanka z roku by sie nie puscil bo nie mialaby nawet czasu 🖐️

widze, ze podszyw sie bawil na czas mojej nie obecnosci i zmienil literke w nicku, bo ja swoj zaczernilam. Sprawa wyglada troche inaczej niz sie spodziewalam, ale widze, ze taki tu bajzel sie zrobil, ze chyba nie ma sensu pisac:O