Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem taka wsciekla

MojMoja nieodpowiedzialna siostra zaszla w ciaze- musze sie wygadac...

Polecane posty

zamiast wynajmowac mieszkanie taniej by było pokój w akademiku...nie wiem czy większosc z Was w akademiku nie mieszkała ale w Krakowie w akademikach, zarówno UJ jak i AGH wychowało się pełno dzieciaków i były to bardzo szczęśliwe dzieciaki, rodzice dostawali kase z uczelni - takie stypendiua sicjalne i mozna zawsze pracowac dorywczo - jakoś dawali rade przeczytałam Wasze rady tutaj i pomysły i w sumie to robicie krzywde tym młodym - jak nie pokończa studiów to dopiero będa mieli przesrane w życiu, a tak, można by było zacisnąc pasa , rzeczy posępić po innych parach w akademiku, które juz dzieciaki odchowały i na wyprawke nie wydawac, chłopak mógłby nawet i za barem dorobic, a doskonale wiem ile sie za barem w KRk zarabia, bo całe studia tak zarabiałam na utrzymanie bo nikt mi nie pomagał - dziewczyna niech przysiądzie i powalczy o naukowe i juz po kłopocie

Gość ojejku....../////////
mam siostre o 8 lat mlodsza.nie jest glupia,pusta,infantylna itp.jest na 3 roku farmacji.jakby wpadla(mimo ze bierze tabsy)to pomoglabym jej.rodzice rowniez.no i na pewno nie wypisywalabym o niej takich rzeczy na forum.bo ja kocham. to ze postapila jak postapila nie czyni jej zlym czlowiekiem.zadna metoda nie daje 100%pewnosci,tak wiec chlopak tez mogl uzywac prezerwatyw(dodatkowo). jestem w szoku,ze siostra mogla napisac cos takiego o siostrze...

Gość i97809800[09-9[-[-0-0=0=8=
"mam siostre o 8 lat mlodsza.nie jest glupia,pusta,infantylna " Może Twoja nie jest, ale niektóre takie są.

Gość ojejku....../////////
mimo wszystko,przykro czytac takie rzeczy. na pewno dadza sobie rade. moja siostra powiedziala,ze sa jakies jednorazowe zapomogi dla studentów z tytułu urodzenia dziecka.zalezy jaka uczelnie,ale ok.1000-1500zl. ktos tutaj pisal o akademiku dla malzenst.mysle ze to lepsze rozwiazanie na poczatek niz wynajem mieszkania.moze zapytac matek studentek czy nie maja rzeczy do odsprzedania/oddania po swoich dzieciach.

Gość tylko ze siostra autorki
wrobila faceta w dziecko:O No faktycznie nie jest glupia, przeciez to normalne:O