Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość kojol
@Gość "Hej dziewczyny. Czy piłyście kiedykolwiek "cudowny" sok MonaVie? Postanowiłam napisać tutaj na forum ponieważ nie chcę milczeć" - dokładnie tak brzmi pierwszy post w tym temacie. Nie wciskaj mi więc, że mówimy o MonaVie Active czy Original. Dlaczego ja, jako zwykły konsument mam wchodzić w "najczęściej zadawne pytania" żeby dowiedzieć się jak dokładnie nazywa sie produkt? Przecież to jest żałosne. Kolejna wymijająca odpowiedź. Po raz kolejny ponawiam pytanie. Czy na stronie internetowej "http://pl.monavie.com " w zakładce "produkty" (lewy górny róg ekranu) widnieje nazwa MonaVie Origianal? Proszę kogokolwiek o odpowiedź. Pozdrawiam

Gość kojol
@Gość co do zgłoszeń do GIS. Wiem, że produkt, który NIE JEST tematem tej konwersacji, mianowicie MonaVie Activ znajduje się na liście GIS-u z 2010r. Co z resztą produktów MonaVie? Czy znajdują się one na liście GIS-u? Proszę o opdowiedź

Gość gość
1dlaczego sądzisz ze ktoś złamał warunki umowy , o jakiej etyce mówisz -to nie jest pytanie,tylko wydumany stwierdzenie 2 juz ci odpisałem 3nikt z nas nie płaci za bycie na liście dystrybutorów nikt nie każe mi kupować produktów , nie muszę Kupuje dlatego że chce i wtedy kiedy chcę 4nikt w Polsce nie zarabia 20000 na godzinę , być moze to literówka ( 20000 na tydzień jest możliwe) Aktualnie w Polsce najwiecej zarabia Artur Rdzonek okolo180000 pln/mies ,Piotr Mosio około 150000 pln/mies i Jan Brykczyński około 60000 pln/ mies - kwoty średnie z całego roku 2013 4co do obelg czy bycia niekulturalnym, pare postów wyżej masz przykład wypowiedzi swojego. Ziomka ( gość) zostawiam wam do oceny czy to kulturalna wypowiedź

Gość kojol
@Gośc Dziękuję Ci za zainteresowanie i odpowiedzi 1) Zgodnie z umową, która znajduje się na stronie Waszej firmy (polecam się z nią zaznajomić jeżeli jeszcze tego nie zrobiłes) nie macie prawa być, mozna powiedzieć, opryskliwi w stosunku do potencjalnych klientów. Słowa takie jak: "trole", "ciemnogród", "matoły" mogą być obraźliwe dla niektórych osób 2) już mi odpisałeś 3) Sami przyznawaliście, że nie płacicie za przynależność tylko za to, aby być NA LIŚCIE DYSTRYBUTORÓW (polecam lekturę całego teamtu jeszcze raz) Jednoznaczne jest to z tym, że jeżeli nie kupicie produktu nie otrzymacie zapłaty. 4) Nie mnie oceniać czy była to pomyłka czy nie. Tak zostało napisane i na tym się opieram 4a) Nazwałem ten pkt. 4a gdyż użyłeś czwórki dwa razy. Przeczytaj temat jeszcze raz i dojdziesz do wniosku kto rozpoczął tą wojnę na obelgi. Dodam jeszcze, że Wy jako sprzedawcy musicie zachować "zimną krew" i nie reagować na obelgi. Nie uczą tego na szkoleniach?

Gość gość
5. Nie wiem jakie szkolenia oglądałeś , nie wiem co ma ohp ,młodzi przedsiębiorcy czy gorzej ubrani .Ja tego nie kumam.Jakie jest twoje pytanie,bo jezeli takie czy współpracę rozpoczynają przede wszystkim bezrobotni to powiem ci ze nie , takim osobom nie proponuje sie współpracy ,ponieważ zeby mozna było myślec o rozpoczęciu biznesów czy interesów to trzeba najpierw mieć co do gara włożyć 6.znam wielu biznesmenów którzy stali sie połaci min dzięki przeczytaniu książek Kiyosakiego co spowodowało u nich zmianę sposobu myślenia Donald Trump świetny przykład , napisał książkę z R Kiyosakim "dlaczego chcemy żebyś był bogaty" naprawdę polecam ci ją , o mlm tez jest w nie rozdział :) Donald Trump jest właścicielem firmy mlm tak poza tym. Ponadto Bill Gates powiedział w jednym z wywiadów ze gdyby stracił wszystko znalazł by dobra firmę marketingu sieciowego i próbował w ten sposób poprawić swoją sytuacje materialna ( zresztą to samo powiedział Donald Trump) 7.o produktach juz było , skład jest prosty , owoce i kwasy tłuszczowe lub jeszcze glukozamina,Rvl produkt regulacji wagi ( skład wysłany) ,emv - energetyk bez chemii ,tauryna i sztucznych cukrów , balance-regulacja stresu , rest - regulacja snu 8.urzad skarbowy ma sie dobrze , tak samo jak nasze wypłaty .Od wszystkiego odprowadzamy podatki .Do etatowców nic nie mam, ciężko pracują przez całe zycie zeby dostać na emeryturę 40 % tego co zarabiali?Tu nie chodzi czy ktos jest etatowcem czy przedsiębiorcą . Chodzi tylko o to kto ma jaką mentalność :) ja wiem ,ze aby zarobić kasę muszę zainwestować czas i pieniądze . Niektórzy twierdza zeby zarobić trzeba iść na 8 godzin do pracy i dostać pensję.Naprawdę nic w tym złego :) tylko jedni drugich mogą nierozumiec

Gość gość
Kojol tu nie ma potencjalnych klientów :) wiec punkt 1 nie ma zastosowania . To ze ktoś napisał o 20000 na godzinę to czy coś to zmienia ? Rozumiem ze gdyby ktos zarabiał 20000 na godzinę to wtedy byś sie zainteresował ;)

Gość gość
Na dzis koniec

Gość kojol
@Gość 5) Pierwsza część mojej wypowiedzi była moim subiektywnym odczuciem. Pytanie zadaję później czyli, "Czy uważacie liderów za swoich idoli?" 6) Czy mógłbyś wymienić nazwiska tychże biznesmenów? Znasz ich osobiście , skoro twierdzisz, że po przeczytaniu tej właśnie książki stali się tym kim są obecnie? Jak nazywa się Firma Trumpa działajaca w MLM? xxxxx Te "iksy" są po to aby oddzielić to co teraz napiszę od reszty: "Ponadto Bill Gates powiedział w jednym z wywiadów ze gdyby stracił wszystko znalazł by dobra firmę marketingu sieciowego i próbował w ten sposób poprawić swoją sytuacje materialna ( zresztą to samo powiedział Donald Trump)" - czy Ty uważasz, że marketing sieciowy i marketing społecznościowy (monavie działa na zasadzie marketingu społecznościowego o czym SAMI zapewnialiście, podkreślam to WY O TYM ZAPEWNIALIŚCIE) to to samo? Strzał w stopę...xxxx 7) myslę, że nie warto dalej drążyć tego tematu. Czy sprawdziłeś już czy na stronie internetowej monavie, w zakładce produkty, widnieje nazwa MonaVie Original? Chyba nie... 8) Tutaj akurat wydaje się, że mówisz z szacunkiem co do "etatowców'. Jest jednak jedno ale. Na prezentacjach, które są dostępne na YouTube, mówcy wyraźnie podkreślają, że "pracując na etacie do niczego się w życiu nie dojdzie". W dodatku to Twoi koledzy poniżają innych pisząć "pracujcie dalej na waszych etacikach", "i co etatowcy" itd. Wątek US był także wcześniej poruszany i NIKT z dystrybutorów nie powiedział, że odprowadza podatki. Wręcz kpili z ludzi, którzy to robią. Czy tylko ty w całej firmie płacisz podatki dochodowe?

Gość kojol
@Gość "To ze ktoś napisał o 20000 na godzinę to czy coś to zmienia ? " - tak, to zmienia i to bardzo dużo. Pomyśl gdyby ten "biznes" przynosił takie dochody ludzie zwalnialiby się z obecnych miejsc pracy, żeby tylko dostać się do tej firmy gdzie płacą ponad 14,5mln zł. miesięcznie. Wpłacaliby oszczędności życia na zakup kartonów, żeby jak najszybciej znaleźć się na szczycie. Jednak jeżeli wszyscy byliby w MonaVie to kto wykonywałby pracę "etatowca", która jest tak potrzebna? Kto inny, jeżeli nie etatowcy, tworzy Wasze produkty? Przemyśl to.

Gość gość
Trump network , Warren Buffet ma trzy firmy mlm. Ponadto wszystko ewoluuje , marketing sieciowy równieź , dlatego od 2005 roku kiedy to monavie wprowadziło plan marketingowy hybrydowy z innym systemem zaczęto nazywać marketingiem społecznościowym .Wiesz wielu kolejnym założycielom firm ewolucja zapoczątkowana przez monavie sie spodobała bo od 2006 do dzis powstało dziesiątki jak nie setki firm opartych na tym planie .To sie nazywa kopiój wklej :) gdyby plan wymyślony przez monavie był zły to czy tak chętnie byłby kopiowany przez kolejne firmy ? Baa nawet firma na f. nad którą sie niby zastanawiałeś wprowadziła niedawno zmiany , w tym samym kierunku.Co chcesz wiec udowodnić , ze plan monavie marketingu społecznościowego jest do niczego ? Sorry większość uważa inaczej . Czepiasz sie słówek , kręcisz w kółko z masłem maślanym. 180000 razy dwanaście miesięcy to juz tez pieniądze zarezerwowane dla dużego biznesu (ponad dwa miliony) Nie widzę zeby to cię przekonywało wiec przestań sie czepiać jakiegoś wpisu którego zreszta nie widziałem (20000 na godz) Każdy odpowiada za siebie .Tu nie znajdziesz rzecznika monavie , bo tak jak pisane było wcześniej żadne to opiniotwórcze forum , gdzie każdy moze pisać co chce podpisując sie burek. Użyj wiec swojej inteligencji i jezeli pytasz o zdanie konkretnej osoby to nie przytaczaj pózniej odpowiedzi kogoś innego. Jeszcze jedna prośba , ja mam co robić i nie zamierzam spędzić tu połowy życia jak poniektórzy wiec umówmy sie ze dokończę dzis te twoje pytania , a ty nie bedzie juz mi zadawał kolejnych gdyż chwilami przypomina mi rozmowę dziecka z rodzicem ( tylko zamiast wkólko dlaczego piszesz kolejne pytania na pytania) wybacz ale my przedsiębiorcy musimy jeszcze czasem pracować :)

Gość kojol
Dziękuję za odpowiedź. Z tego co mi wiadomo firma Trumpa - The Trump Network - zbankrutowała w 2009r., choć późnej została odnowiona (co to za problem dla takiego człowieka wpłacić 20mln$). Róznica polega jednak na tym, że w tym wypadku on ZAKŁADA firmę z witaminkami działającą w MLM. On jest na szczycie hierarchii. Powiem jeszcze raz. Plan MLM, jak i samo MLM jest genialne w swojej prostocie. Problem w tym, że prawdziwe pieniądze zarabia jedynie właściciel oraz być może 0,19% wszystkich sprzedających (co wynika z prezentacji). Na resztę Twojej wypowiedzi znajdziesz odpowiedzi wyżej. Jeszcze raz bardzo dziękuję za zaangażowanie. P.S Dziwne, myślałem że to inny na Was pracują tzw. nogi ;) (to tylko żart, nie bulwersuj się proszę)

Gość gość
W mlm zarabia tak damo dużo osób jak w biznesie tradycyjnym.Zadaj sobie trud i sprawdź ile osób prowadzàcych działalniśc gospodarcza zarabia powyżej 10000 netto w Polsce procentowo to być moze okaze sie ze w mlm słupki wyglàdajà bardziej na korzyść

Gość kojol
@Gość całkowicie się z Tobą zgadzam, ale jeżeli idę do pracy na "etacie" nikt nie pyta mnie "czy chcesz być bogaty?" i nie pokazuje mi pięknego wykresu, z którego wynika tylko, że szansa na zarobek jest bliska zeru. Opieram się na "Informacje o dochodach" dostępnym na stronie MonaVie. Według niego średni ROCZNY dochód dystrybutorów wyniósł 2104$. Pod wykresem, jest także jasno określone, co trzeba zrobić, aby pozostać na liście dystrybutorów (czyli otrzymywać wynagrodzenie). Jeżeli od tych 2104$ odejmiesz koszta zakupu napojów to nie wygląda to już tak ciekawie.

Gość gość
statystyka jest zawsze tak ze statystycznie jak wyjdę z psem na spacer mam trzy nogi . Oczywiste jest ,że "miliony " zarabia niewiele osob , i to nie wynika z cwaniactwa i szczęścia tylko tego ,że dla jednych cel 4000 pln jest już wystarczjący i uważa to za sukces , inny 500 pln a jeszcze inny kwoty 20000 pln mies uważa za porażkę .W mlm jak w innych działalnosciach gospodarczych liczy się co umiesz , jaki masz pomysł i ile czasu na to przeznaczysz.Jedyna róznica ze mniej kasy inwestujesz.Ciezko to porównać do etatu , bo z góry wiesz ile zarobisz przy sprzedaniu przez ciebie konkretnej ilości twojego czasu pracodawcy.Jezeli ktoś sie na to godzi i lubi miec stałą pensje to jest ok.

Gość gość
prawdą jest też ,że wiele osób otwiera działalności gospodarcze z myslą o tym że im sie w życiu polepszy a większość kończy plajtą

Gość kojol
@Gość "prawdą jest też ,że wiele osób otwiera działalności gospodarcze z myslą o tym że im sie w życiu polepszy a większość kończy plajtą" - jaki to ma związek z tematem? Czy z pracownikami MV nie jest tak samo? Ilu z nich zrezygnowało? Ilu z nich musi dopłacać do "biznesu"? Proszę Cię... Statystyka daje wgląd do tego jak dana firma funkcjonuje. Jeżeli 70% osób z MV zarabia 2500$ ROCZNIE (nie tygodniowo, nie miesięcznie tylko rocznie) odpowiedz sobie na pytanie, jaką Ty masz szanse, aby przebić się do tego ułamka, który zarabia najwięcej (0,19%). Czy nie uważasz, że wykresiki wyświetlane na prezentacjach są czystą teorią? Mówią tam, że w przeciągu ROKU znajdziesz 2048 osób, którzy będą dla Ciebie zarabiać. Czy komuś się to udało? Tu nie chodzi o to jaka kwota jest dla danej osoby kwotą dużą. Skoro tam pracujesz, musiałeś być na jakiejkolwiek prezentacji. Jeżeli nie, zapoznaj się z filmem "MonaVie pełna prezentacja biznesu". Na tych właśnie spotkaniach ZAPEWNIAJĄ, że dzięki MV można zostać milionerem lub jak wolisz, zarabiać tyle, aby było stać Cię na "spełnienie marzeń". Pomijam już fakt, kiedy pytają czy chciałbyś posiadać UDZIAŁ w znanych firmach nie związanych z MLM (tutaj KFC, Coca-Cola itp.) bo jest to kolejna bzdura (przecież nie macie udziałów w MV czyż nie?) Zapewniają także o niezależności finansowej co również jest totalną bzdurą. Przecież jesteś zależny od firmy MV. To ona jest Twoim pracodawcą. Nie jesteś "swoim własnym szefem" o czym również zapewniają. Jeżeli nie zapłacisz, nie otrzymasz wynagrodzenia. Jeszcze raz proszę o zapoznanie się z moją listą. Tam masz wszystkie odpowiedzi. Polecam także ponownie przeczytać umowę oraz "Informacje o dochodach" (szczególnie to co jest napisane małym drukiem POD wykresem). Dziękuję Ci jeszcze raz za zainteresowanie i pozdrawiam P.S Jeżeli dalej nie wierzysz Mi, że trzeba być miłym oraz byś sprzedawcą-klientem, zapoznaj się z tymi punktami umowy:

Gość kojol
2.3.8 Postępowanie nieetyczne. Dystrybutor zobowiązuje się postępować w sposób etyczny i profesjonalny w każdym czasie w związku z prowadzoną Dystrybucją w ramach MonaVie. W związku z tym, Dystrybutor zobowiązuje się nie angażować się w działalność nieetyczną i nie akceptować takiego postępowania u Dystrybutorów w jego Grupie Pozyskanych Dystrybutorów. Nieetyczne postępowanie można zilustrować m.in. przykładami, z których część jest podana w dalszej części niniejszych Zasad i Trybu Postępowania: 2.3.8.1 Składanie niezatwierdzonych zapewnień dotyczących Produktu; 2.3.8.2 Składanie niezatwierdzonych oświadczeń dotyczących dochodu; 2.3.8.3 Składanie wszelkiego rodzaju nieprawdziwych oświadczeń lub wprowadzanie w błąd, w tym m.in. nieprawdziwych lub wprowadzających w błąd oświadczeń lub ofert sprzedaży dotyczących jakości, dostępności, gatunku, ceny, warunków płatności, praw do zwrotu pieniędzy, gwarancji lub wykonania Produktów; 2.3.8.4 Zgłaszanie dyskredytujących uwag; 2.3.8.5 Organizowanie sprzedaży Produktu w Punktach Sprzedaży Detalicznej; 2.3.8.6 Używanie karty kredytowej innego Dystrybutora bez wyraźnego pisemnego zezwolenia; 2.3.8.7 Niedozwolone korzystanie z Informacji Poufnych Spółki; 2.3.8.8 Zmiana Dystrybucji, Sponsorowanie Jednoczesne lub Nakłanianie; 2.3.8.9 Nieprzestrzeganie wymagań w zakresie sprzedaży i działań promocyjnych; 2.3.8.10 Podejmowanie niedozwolonej działalności poprzedzającej dalszą sprzedaż; 2.3.8.11 Naruszanie zasad prowadzenia działalności na rynku NFR; 2.3.8.12 Osobiste postępowanie dyskredytujące Spółkę i/lub jej Dystrybutorów; 2.3.8.13 Naruszanie przepisów prawawa obowiązujących w jurysdykcji Dystrybutora, dotyczących Dystrybucji Dystrybutora; 2.3.8.14 Naruszanie Zasad Etyki; 2.3.8.15 Naruszanie postanowień Umowy. Punkt 2.1.1 jest dobitnym przykładem, że musisz sprzedawać produkt regularnie. Nie jest tak, że "sprzedaje kiedy chce". Zwróć proszę uwagę na zapis "klient detaliczny". Za złamanie jakiegokolwiek punktu umowy, macie obowiązek zwrócenia firmie WSZYSTKIE otrzymane wynagrodzenia + zadośćuczynienie.

Gość kojol
2.1 Zasady etyki. Jesteśmy spółką, która koncentruje się na długotrwałym budowaniu wartości i jesteśmy dumni z jakości i charakteru naszych Dystrybutorów. Dzięki podanym poniżej zasadom etyki możliwe jest zapewnianie jednolitego standardu perfekcji w całej naszej organizacji. Dystrybutor zobowiązuje się stosować następujące zasady postępowania etycznego w trakcie prowadzonej przez niego Dystrybucji. Wszelkie odniesienia w Zasadach Etyki są istotne w związku z Umową. 2.1.1 Dystrybutor będzie aktywnie pracował w celu utworzenia i utrzymania bazy klientów detalicznych. 2.1.2 Dystrybutor będzie odnosił się z szacunkiem do każdej osoby, z którą będzie miał kontakt w trakcie prowadzonej niezależnej Dystrybucji powiązanej z MonaVie. 2.1.3 Przez cały okres Dystrybucji Dystrybutor będzie postępował oraz prowadził działalność w sposób etyczny, moralny, zgodny z prawem i właściwie pod względem finansowym. 2.1.4 Dystrybutor nie będzie podejmował działań, które mogą zaszkodzić reputacji MonaVie, dowolnego członka władz spółki, pracownika, Dystrybutora lub innych Dystrybutorów MonaVie. 2.1.5 Dystrybutor nie będzie składał żadnych zniechęcających lub szkalujących wypowiedzi odnoszących się do innych dystrybutorów MonaVie. Dystrybutor zapewni, że powstrzyma się od używania negatywnych sformułowań i szkalujących wypowiedzi we wszystkich transakcjach zawieranych w ramach działalności prowadzonej w MonaVie. 2.1.6 Dystrybutor będzie przedstawiał Produkty MonaVie zgodnie ze stanem faktycznym i nie będzie składał żadnych wypowiedzi na temat korzyści zdrowotnych ze stosowania Produktów MonaVie, które naruszałyby prawo. 2.1.7 Dystrybutor będzie wspierał i zachęcał swoich Klientów zapewniając ich o uzyskaniu pozytywnych doświadczeń z MonaVie oraz przedstawi w jasny sposób wszystkie warunki sprzedaży. 2.1.8 Dystrybutor zapewni swojej grupie pozyskanych dystrybutorów serwis w zakresie monitoringu oraz obsługę, które w uzasadnionym zakresie będą potrzebne do budowania przez w/w grupę bazy Klientów detalicznych i organizacji pozyskanych Dystrybutorów. 2.1.9 Dystrybutor będzie w prawidłowy sposób przedstawiał Plan Wynagradzania i przedstawiane w nim możliwości uzyskania przychodu. Dystrybutor przyjmuje do wiadomości, że nie może wykorzystywać własnych przychodów jako wskaźnika przedstawiającego potencjalny sukces innych osób lub wykorzystywać zysków z tytułu wynagradzania jako materiałów marketingowych. Ponadto, Dystrybutor przyjmuje do wiadomości, że może ujawnić swój przychód w MonaVie wyłącznie w celu pozyskania ewentualnego Dystrybutora (ewentualnych Dystrybutorów) po przekazaniu kopii Oświadczenia Ujawniającego Przychody potencjalnemu Dystrybutorowi (potencjalnym Dystrybutorom). 2.1.10 Dystrybutor będzie kontaktował się osobiście lub telefonicznie z potencjalnymi wnioskodawcami i Klientami w sposób rozsądny oraz w rozsądnych godzinach, tak aby kontakt nie miał miejsca w godzinach niepożądanych. 2.1.11 Dokonując prezentacji sprzedaży Dystrybutor przerwie ją niezwłocznie na życzenie odbiorcy. 2.1.12 Dystrybutor podejmie odpowiednie kroki w celu zapewnienia ochrony osobistych informacji przekazywanych przez jego Klientów i grupę pozyskanych Dystrybutorów. 2.1.13 Dystrybutor uwzględni brak doświadczenia handlowego potencjalnych wnioskodawców oraz faktycznych Klientów detalicznych i grupy pozyskanych Dystrybutorów. 2.1.14 Dystrybutor nie będzie nadużywał zaufania pokładanego w nim przez jego Klientów detalicznych i grupę pozyskanych Klientów, a także nie będzie wykorzystywał ich wieku, choroby, niezrozumienia lub nieznajomości języka. 2.1.15 Dystrybutor będzie przestrzegał wszystkich Zasad i Trybu Postępowania MonaVie.

Gość kojol
Jeszcze jeden absurd: 2.1.10 Dystrybutor będzie kontaktował się osobiście lub telefonicznie z potencjalnymi wnioskodawcami i Klientami w sposób rozsądny oraz w rozsądnych godzinach, tak aby kontakt nie miał miejsca w godzinach niepożądanych. - czy jest gdzieś podane jakie dokładnie godziny są uznawane za "niepożądane"? Jeżeli dla jednego klienta godzina 18:00 będzie godziną niepożądaną, a dla drugiego będzie to godzina 14:30 to co wtedy? Jak macie to przewidzieć? Kolejny bezsensowny zapis, który jest tylko po to, aby nieświadomi dystrybutorzy wpadli we własne sidła.

Gość 21edek
w jakim celu Ty tu spamujesz?

Gość 21edek
do kojol Napisałeś, że znalazłeś wątek przypadkiem i przeczytałeś cały. I z tego co zrozumiałem szukałeś informacji o MLM, a nie konkretnie o MV. Po czym przesiedziałeś tu całą niedzielę i już połowę poniedziałku, wypisując tu swoje przemyślenia w celu? Właśnie w jakim celu?

Gość kojol
@21edek Według kryteriów kafeterii, żadna z moich wypowiedzi nie została uznana za spam. Staram się tylko udowodnić absurdy, jakie zdarzają się w tej firmie. Wszystko masz napisane jasno i klarownie. Str. 96-98. Tutaj kończę wypowiadanie się na forum. Mam tylko nadzieję, że ktokolwiek myślący przeanalizował moje wypowiedzi i wyciągnął wnioski. Nikomu nie życzę źle. Wręcz przeciwnie. Chcę, aby ludzie uniknęli nieprzyjemności. Powtarzam jeszcze raz. Starajcie się myśleć samodzielnie! P.S Czy "Pan zwycięzca" z YouTube zarobił już na swoje upragnione Ferrari? :D P.S2 Dziękuję serdecznie Tobie @Gość za kulturalną i sensowną konwersację Pozdrawiam

Gość gość
Sami bohaterzy forumowi póbujący ostrzec całą polskę przed manipulującą firmą... Dziwne tylko, że Ci którzy znają produkt, albo są dystrbutorami albo nawet klientami preferowanymi nie mają nic "złego" do powiedzania na temat firmy. Ale pewnie dlatego, że ponad 4,5mln osób będących w firmie ma już sprane mózgi, nie myśli trzeźwo i nie widzi żadnych korzyści z produktu lub firmy

Gość gość
po pierwsze tu nie ma potencjalnych klientów :) sa tylko hejterzy nie majacy na celu nic innego jak dowalić monavie .Punkt dotyczący etyki itp nie ma zastosowania. Po drugie nikt z nas nie jest pracownikiem monavie Robie kiedy chce jak chce i z kim chce po trzecie , po półtorej roku działalnosci moje srednie miesieczne dochody wynoszą ponad 6000 pln netto po czwarte ludzie nie zarabiaja mlm gdy : nic nie robią robią po swojemu nie pogłebiają wiedzy nie stosują sie do systemu . Niestety wiekszośc swoją karierę kończy po pierwszym tygodniu od powiedzenia tak, gdyż część ludzi ma złe przekonanie że wystarczy się zapisać i kasa będzie kapać .

Gość gość
odpowiadajac na dalsze punkty punkt 9 takie twoje odczucie tu nie ma co polemizować .Ja tak nie uważam p10 nikomu nie bronię promować innych produktów firmwspomagających zdrowie. Nie ma najlepszego produktu , umówmy sie ,że większośc dystrybuowanych w systemie mlm jest najwyższej jakości .To tak jak bmw audi mercedes ,dla każdego inna marka będzie najlepsza.Problem zaczyna się wtedy kiedy konkurencja zaczyna nieuczciwie oczerniać produkty innej firmy..Nie zauważyłem żeby ktoś tu na forum lub na spotkaniach informacyjnych mówił zle o produktach konkurencyjnych 11 temat wyczerpany na tym forum , wiecej materiałów tylko dla zainteresowanych , a nie hejterów 12niestety na to nie mam wpływu , ludzie są różni i wszędzie sie taki może trafic 13 klientami w naszej firmie są klieńci preferowani , ja kupuję produkty tylko dlatego że z nich korzystam bo chce :) Po drugie myśle ze gdybyś zatrudnił rzeczywiscie Panów do składania monitorów i płaciłbyś im 4000 pensji plus 1000 pln w monitorze miałbyś kupe chętnych :) 14. powtórzę jeszcze raz , nie jestem pracownikiem firmy , kulturalne odpowiedzi są zarezerwowane dla kulturalnych ludzi .Niestety twoi ziomkowie , nazwijmy ich hejterzy niestety nie grzeszą kulturą .Jak to się mówi jest akcja jest reakcja . Nikt nie ma obowiązku odpowiadać ,na twoje lub wasze pytania.JUz napisałem rzecznik monavie nie obsługuje for internetowych gdzie burek może się podpisac kicia 15 masz rację mamy płacone z 1 % obrotu europejskiego , na wyższych stanowiskach nawet z 5 % obrotu swiatowego :) Nobla monavie nie dostanie , bo owoce zosta ly już dawno temu odkryte . Za oczywistą oczywistość ,że spożywanie owoców w dużych ilościach wspomaga i oczyszcza organizm nobla nikt nie daje 16 mijasz się z prawdą , podałem ci już wczoraj przykłady osób które zarabiają bardzo w monavie pomimo że nie są właścicielem firmy :) jest też parędziesiąt osób zarabiających trochę mniej oczywiście piszę o Polsce Zadałes jeszcze pytanie czy traktujemy prowadzących szkolenia jak guru Nie , osoby prowadzące szkolenia to przeważnie nasi koledzy , którzy poswiecili wiecej czasu na dzialanie i naukę z tego powodu maja lepsze wyniki ,a na szkoleniach pomagaja nam i przekazuja wiedzę aby inni mogli zrobic to samo :) Twoim zarzutem było również jedna z firm Kiyosakiego zbankrutowała .Podany przez ciebie idol Donal Trump też był prawie bankrutem - wybronił się jednym spotkaniem z bankierami .Stevcio Jobs też przez całe życie różowo nie miał . Na koniec - 5 % firm przeżywa 5 lat od powstania w mlm statystyka która podałes jest nie prawdziwa - odsetek który podałeś dotyczy osób którzy stali się milionerami .Nie każdy ma takie ambicje , niektorym wystarczy 3000-4000 stabilne comiesięczne pasywne dochody .Takich osób jest o wieeeele więcej :)

Gość gość
pomimo troszku złośliwości też dziękuję za konwersacje :) obyło się bez obelg , było kulturalnie .Widać można mieć różne zdania i się nie pozabijać ;)

Gość gość
ja pierdziu ale miodzik to monavie.wchodzę w to.bede stosował wszystkie zasady i mam szanse zostanć zdrowym milionerem.dlaczego wczesniej o tym nie wiedziałem.Ludzie nad czym Wy się zastanawiacie!!!?Nie chcecie byc zdrowi i bogaci?inwestujecie tak mało a mozecie zarobić miliony!!!

Gość gość
up. Nie wiem czy wiesz, ale strasznie żałosne są tego typu wypowiedzi.

Gość gość
ty od ja pierdziu , zawsze możesz zagrać w totka będzie szybciej

Gość gość
dokładnie, lepiej zagraj w totka i tak będziesz miał większą szansę na zostanie milionerem :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować