Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Katarynka17

MonaVie - jakie są wasze opinie?

Polecane posty

Gość gość
A słyszałes że komuś rozwiazali umowe z byle widzimisie :) ? człowieku ty się nigdy nie uczysz i ciagle powtarzasz brednie. Przeczytaj lepiej umowę kredytową którą podpisałes , bo umowy monavie na pewno nie czytałes .

Gość gość
Druga sprawa ,ze jeżeli nie podoba ci sie mlm to bez sensu ta rozmowa .

Gość gość
Podalem cztery zasadnicze powody dla ktorych porzucilem ten pseudo biznes napychajacy kase tym co odpowiednio wczesnie weszli. Ty jedynie odnosisz sie do umowy ktora jest porabana i chroni wylacznie firemke. A to co napisales/napisalas z pewnoscia nie swiadczy dobrze o mvi. Co napiszesz do reszty zarzutow? Musisz zadzwonic do guru bo nie wiesz co MASZ MYSLESC?!

Gość gość
Nie ma sensu po raz nty odpowiadać tobie hejterze .Juz c***isałem że nie ma sensu z tobą gadać .Bijesz pianę tylko po to żeby pozycjonować stronę ,a nie że zależy ci na odpowiedzi . Tym razem to byłem ja , ten niby jeden . Nie ma z kim gadać

Gość gość
To nie odpowiadaj bo z toba nie ma polemiki bo nie masz argumentow trolliku. A co z Pania z mvi co jej biznesik dal cel w zyciu - masz argumenty czy jak twoj kolega wylacznie inwektywy?

Gość gość
Jedyny argument nawiedzonych dystrybutorów MV to taki, że (podbno) coś zarabiają ( fakt, niektórzy bo 3% z płacących haracz tak! :) ). Na zarzuty odpowiedzi nie uzyskasz bo to zwykła piramida finansowa. Gdyby nie mieli rekfizytu w postaci pasteryzowanego kompotu (z mędzyinnymi owocami nie BIO) zwyczajnie podobnego do tych ze sklepów, to zamknęliby imprezkę dajmodsów kosztem zaminipulowanych. Larsen wie co robi bo juz zemby zjadł na piramidach. Wiadomo bo już dostał wyrok za podobny przekręt. Tym razem lepiej poukładał sprawy i jest MV. Ciągle czytam, jak bardzo nędzni, nieambitni i nieobiektywni są ludzi, którzy dostrzegli w tym "biznesie" brak etyki. Może dal nich jest wszystko ok, ale sorry drodzy dystrybutorzy, wy chyba nie macie przyjaciół. Tych kumpli powiązanych z wami więzami tzw. drzewa MV nie można nazwać przyjaciółmi bo każdy chytrze kuka codzienni w virtual biuro i czeka na pieniądze zdarte z naiwnych. Przy każdej innej sytuacji wystawiacie się dupą jeden do drugiego. Taka prawda. Ale wam raczej ciężko się słucha prawdy o tym, co? "Ludzie sukcesu". :D :D :D

Gość gość
Tak juz pisales te bzdury jakies 15 razy.Odpowiedzi szukaj wczesniej(było odpowiadane łącznie z linkami do badań)hejterzy od siedmiu boleści. To że nie macie co robic i sie nudzicie nie oznacza że mają tak wszyscy.Jak juz ktos napisał mamy lepsze sposoby spędzania wolnego czasu a na co dzień mamy lepsze rzeczy do roboty .Wam zostaje trollowanie . Miłego zajęcia i pracowitego weekendu na forach :)

Gość gość
Bzdury to akurat twoja specjalnosc i to ty trollujesz na forum nie prowadzac polemiki tylko glupi spam. Badania to wy macie na toksycznosc i jeszcz kilka p*****l ale nie macie na ORAC i konserwanty w pasteryzowanych napojach. Reszta zarzutow tez jest trafiona a swiadczy o tym to ze tylko spamujesz jak typowy troll internetowy. Co z Pania ktora tyle wie o mvi i tak sie rozpisywala? Zatkalo?

Gość gość
Otóż ta Pani wierzy, że sam Pan Bóg zrzucił jej flaszkę napoju i dał szansę być kimś wartościowym i wyjątkowym. :D Taaaaaaaa. Jeśli to biznes dla nielicznych i o tym piszecie oficjalnie, jaki jest cel angażowania (wciągania) w niego ludzi nienadających się? Odpowiedź jest prosta. Żeby 3% miało zarobki to 97% musi obowiązkowo płacić od kilku miesięcy do ponad roku albo i dłużej a potem przekonać się, że gra jest tak ułożona, żeby odpadli w międzyczasie zasilając konta tych na szczycie pirmidy. Żadne badania nie zmieniają faku, że sok ma naprawdę mało witamin i ORAC jak za te pieniądze, ermin przydatności taki sam jak napoje w sklepach, konserwanty syntetyczne używane przez innych producentów. Większość ludzi czuje się po tym napoju tak jak i przed. Ciekawe, że MV nie zaleca jedzenia świeżych owoców i warzyw... Totalny absutd tylko po to żeby pić ich napój. Takia paranoja musi wyjść tylko od przekrętu. Miałem materiały szkoleniowe i je przeczytałem. To istyny dekalog religijny w wydaniu MLM. Np. "nie będę się wypowiadał negatywnie o liderach". Taaaaaa. Jak cię okroi i wyroluje to masz o nim zawsze mówić pozytywnie. Te triki wychowują ludzi z ulicy i pozronych 'ludzi sukcesu' na posłuszne baranki płacące najlepiej przez wysyłkę automatyczną... ;) Może znów napiszecie jak to pałam tu złością i zazdrością wyuczone na 'szkoleniach' bla bla bla, sukces, bla, bądź kimś, bla, nie bądź pionkiem i trybikiem, bla, innni poza MV tacy są, bla, bo zazdroszczą, bla, bo mają g*******e życie, bla, bo nie są jak my, bla bla bla. Ale w głębi i ja i wy monawiści wiecie, że te posty to nie jad na was a lekarstwo dla szukających odpowiedzi na własne wątpliwości ludzi wachających się czy w to wejść i ludzi jakich próbujecie wtłoczyć w matrixa tych 97% skazanych na porażkę i utratę pieniędzy. O znajomych też trzeba wspomnieć. I to ten fakt raczej zaciska wam pośladki bo chodzi o wasze "uczciwie" nachapane pieniądze. Miłego łikendu, prezentacji i odstawiania na nich dobrze kombinowanego teatrzyku. ;)

Gość gość
Naprawdę twoje halucynacje nie robią na nikim wrażenia.Jak jest każdy wie i twoje hejty nic tu nie zmienią

Gość gość
1:0 dla Polski :) !!!

Gość gość
Nie spamuj losiu. Podejmij leczenie, moze jeszcze nie jest za pozno.

Gość gość
Po pierwsze nie ma 3 % , to że powtarzasz to g****o od parunastu stron wcale nie oznacza że to prawda choć ty w to chyba uwierzyłeś . Skoro zarabiają tylko ci na górze to zacznij w jakiejś firmie mlm ( co tydzień powstają nowe) i bądź tym na górze - będziesz "hapał " kasę jak piszesz .( trzeba tylko jeszcze wykonać konkretną pracę żeby być "tym na górze" jak to nazywasz .Ja jestem tym na dole a zarabiam o wiele wiecej niż wielu tych wyżej "na górze" Badania produktów są , konserwantów syntetycznych nie ma , produkty nie działają na tych którzy ich nie piją .Na każdym spotkaniu promuje się jedzenie owoców i warzyw i jedzenie 5 porcji posiłków .Żywnośc funkcjonalna monavie jest dla tych którzy nie mają czasu albo ochoty nosić w workach owocy do pracy i jesc hot dogów po drodze jadąc w trasie . Ogólnie jesteś tak naładowany nienawiścią że nie masz logicznie myśleć więc i tak żadne argumenty do ciebie nie trafią. Nie widziałem nigdzie materiałów że jak nie podoba mi się ktoś w monavie lub jego działanie to mam udawać ze go uwielbiam . Sa jasne zasady działania w monavie -spis etycznych zachowań ,jeżeli ktoś zachowuje się w sposób nieetyczny moze być wydalony z monavie .Przykre jezeli miałeś styczność z kimś nie uczciwym jak rozumiem , wszędzie są ludzie i ludziska .Jezeli miałeś problem trzeba było zgłosić do dyrektora na Europę wschodnią -wystarczy mail. Na koniec , wolę jednak przebywać wsród ludzi pozytywnych uśmiechniętych mających jakiś cel w życiu niż zgorzkniałych pesymistów którym jedyne co wychodzi to pisanie hejtów w internecie .Każdy ma wybór .

Gość gość
Ty , koleś od tego ostrzegania .Ty wiesz ile osób otwierających swoją działalnośc plajtuje w ciągu pierwszych 5 lat ?

Gość gość
Byłam na spotkaniu tej firmy, pokazywali te soczki za prawie stówę, myślałam, że mnie zemdli jak sugerowali,żeby to wciskać starszym osobom, bo niby im pomoże na zdrowie, a oni na chleb nie zawsze mają z tej polskiej renciny, sępy chole/rne i głupie, wciągają znajomych, nagle im się przypomnieli po latach i rodzinę, a po kilku miesiącach zostają z ręką w nocniku. Na tym spotkaniu opowiadali o Robercie Kiyosaki jak to się dorobił mlm, a jak powiedziałam tam ogółowi, że Kiyosaki jest bankrutem, tylko trzyma się dzięki tej głupiej książce, która nijak ma się do rzeczywistości, to ludzie powychodzili, a ci z firmy byli wściekli, a ten co mnie przyprowadził nie odzywa się do mnie, ale wiem od znajomych, że ten zapas soczków, który musiał kupić na wejście do tej firmy porozdawał rodzinie. w Niemczech się śmieją z tej firmy i niczego nie kupują, bo te soczki wcale nie są zdrowe!

Gość gość
Droga pani ( kolejne wcielenie?) gdzie mówią żeby wciskać soki starszym osobom ? Juz większych bzdur nie czytałem . Naprawdę użyjcie większej wyobraźni , jest Rvl ,emv ,balance ,rest a wy ciągle wymyślacie historyjki o " wciskaniu soków starszym ludziom ":) tak może pisać tylko ktoś kto nie zna monavie a wiedzę czerpie ze stereotypów nie makących nic wspólnego z monavie . Gratuluję wiedzy też ,na temat R.Kiyosakiego ,wiedza porażająca .Życzę każdemu takiego bankrutctwa jak R Kiyosaki .W Niemczech i Europie nic się nie sprzedaje i dlatego otworzyli drugą ( oprócz tej w Stanach) linie produkcyjną właśnie w Niemczech :) Życzę zdrowego rozsądku wszystkim hejterom,których w wymyślaniu historyjek i rzucaniu jadem nikt nie pobije .

Gość gość
masz ty doinformowany!!! http://www.ekonomia.rp.pl/artykul/941802.html Jak bowiem zauważa „Forbes", nigdy nie udowodniono, że opisywany przez Kiyosakiego „bogaty ojciec" w ogóle kiedykolwiek istniał. Brak również dowodów na to, że Kiyosaki zarobił duże pieniądze przed publikacją pierwszej z książek. Wiedząc jednak, jak dobrze radzi on sobie na rynku wydawniczym, nie można wykluczyć, że kolejną książką, jaką napisze, będzie autobiografia. I znów pewnie zarobi na tym kolejnych parę milionów dolarów...

Gość gość
Drodzy "biznesmeni i biznesłumenki" z MV czy ten boski sok działa też na centralny układ nerwowy-mózg?Tylko poważnie,ok?

Gość gość
ludzie, polecam biznes mlm - zsiadłe mleko po 50 zł za 400 ml - na głowy bolenie i kuśki stojenie, po trzech m-cach kupisz Amerykę PŁD i co tylko chcesz

Gość gość
Tak Kiyosaki nic nie zarobił na książce które jest bestsellerem :) ale szczerze wali mnie ti co o tym myslisz ,nie mam zamiaru cie przekonywac.Linki na kolejne fora mozesz sobie darować :)

Gość gość
Trollika z mvi zatkało ze kiosiaki czy jak mu tam to podejrzany biznesmen i bankrut. A byl dla calego mvi wzorcem ;) Ciekawe czy firemka kiedykolwiek opublikuje tragiczne dane o pseudo zarabianiu w mvi. Juz od 5 lat milcza... . Tylko trollik udaje ze to nie jest bardzo podejrzane.

Gość gość
Hejcie nie troluj bez sensu .Ktoś w koncu odpisał konkretnie to spamujesz zeby wpis aię zgubil.Uprzedzę cie jak bedziesz pil lub jadł monavie to rece nogi wlosy nie odrosną.Nie zacznie ci tez mały stawać i mądrzejszy tez nie będziesz

Czy to w Polsce już upadło? Słyszałam plotkę, że prokuratura wszczęła sprawę przeciw liderom z polskiego Mona Vie , czy ktoś może to potwierdzić?

Gość gość
A ja słyszałem że prokuratura zamknęła część hejterów z tego forum za głupotę , rozpowszechnianie kłamstw i plotek :)

Prostujac slowa jednej z pan: robert kyiosaki nigdy nie dorobil sie na mlmie. Ten czlowiek cale zycie inwestuje w nieruchomosci, tylko poleca ten model biznesu i gdyby mial zaczynac swoj biznes od samego poczatku, zrobil by to wlasnie w mlm. Prosze o nie wypowiadanie sie na temat czlowieka o ktorym nie wie sie kompletnie nic, nie mowiac juz o czytaniu jego ksiazek. Ale tak to jest jak sie idzie na spotkanie nie wiedzac gdzie sie idzie i po co.....a potem wchodzi sie na takie forum i opowiada co sie uslyszalo jednym uchem, bedac myslami w pracy na etacie czy w domu. Ludzie ida na takie spotkania i slysza i widza tylko to co chca, a potem przekrecaja fakty. Jesli robert kyiosaki jest bankrutem to i tak ma wiecej pieniedzy niz wy wszyscy razem wzieci:-) a co do wczesniejszych pytan do mnie- prosze o przeczytanie pierwszego zdania mojego pierwszego postu. pozdrawiam wszystkich wszystkowiedzacych:-)

Gość gość
Tak wiemy pusta damo, mialas sie wypowiedziec tylko raz ale postanowilas spamowac... . Mvi to jedna wielka sciema a ty brakiem odpowiedzi na zarzuty wobec firemki w ktorej sie sprzedajesz tylko to udowadniasz. Zalosna dystrybutorko trollaca na forum.

Gość gość
O proszę jaki inteligentny , oczytany i nie ubliżający nikomu hejter :) i tak trzymać panowie z konkurencji

Gość gość
Po drugie nie mamy czasu odpowiadać na twoje halucynacje po raz 40-sty.To się nudne staje .Mamy co robić i sensem naszego życia nie jest przesiadywanie na forach i rozmowa z ludzmi których jedynym celem jest spędzanie wolnego czasu na forach.Lubisz to się onanizuj dalej .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować