Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

||MimisiA||

Szukam koleżanek do wspólnego odchudzania -25 kg:) Kto ze mną??

Polecane posty

Czy mi się wydaje czy cos z tym watkiem sie dzieje:(a moze to przez ta duchote nikomu sie nie chce w klawiature stukac;)

:( Laski wracajcie tutaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!:( ja siedzę sama R wyjechał będzie jutro ok 13:(

Czarna jak dieta??:P ja już kilka dni temu powinnam dostać @ i bym zjadła "konia z kopytami":(

witam Was srodowo i bardzo pogodnie!!! Wczoraj chcialam cos jeszcze napisac,ale A.dorwal sie do mojego laptopa .bo nie ma takiego programu i siedzial przy nim do poznego wieczoru:( Dzisiaj ide troche pozniej do pracy,wychodze 10.30,ale mam tez mnostwo rzeczy do zrobienia. Wracam dopiero poznym wieczorkiem.Prosto po pracy idziemy z moimi kumpelami z kur.niem.do moejej juz przyjaciolki na urodzinki. Dzisiaj musze sie wyjatkowo oszczedzac dietkiwo ,poniewaz znajac D.to narobi takich pysznosci,ze szkoda gadac-hahahahaha Moje sniadanko na dzisiaj to: plastry indyka ,2 jaja na miekko,pomidorek i kawka naturalnie. Zaraz ide robic druga:);) Dziewczyny-Mimisku-nie martwmy sie tym,ze topik umiera,mysle .ze to wina pory roku i pielnej pogody.Zima bedzie zupelnie inaczej.Widze to sama po sobie. Musimy trzymac sie razem,bo jak przyjdzie brudna,czarna jesien to bedziemy dopiero potrzebowaly swoejego wsparcia na wzajem ;) ok,kochane ,jescze sie pewnie przed wyjsciem zamelduje:) Sle Wam duzego buziaczka i do pozniej!!!

Hej widzę że wam waga pięknie spada. mogę dołączyć?potrzebuje motywacji. tylko teraz jestem na telefonie Bo w pracy z domu napisze i przeczytam więcej :)

Cześć dziewczyny. Witam z samego ranka. Trochę mnie nie było, ale mam nadzieję, że się nie gniewacie. Miałam ciężki weekend, chyba jakieś fatum czuwa nade mną. Napiszę później coś więcej, bo na razie mi tu mały przeszkadza, chyba chce się szykować do dżemki po śn iadanku :)

Hej Nie odzywałam sie wczoraj wieczorem bo późno wróciliśmy z działki i moim jedynym marzeniem było połozyc się do łózka;) Wazyłam sie dzisiaj-szału nie ma- niestety-chyba trzeba bardziej sie przyłozyć....... Mały zalicza drzemkę, jak wstanie spacerek w planie.

Podpisuję środową listę obecności:) Chudniecie, dziewczyny, na potęgę! Tak trzymać i nie załamywać się! Zabka, witaj w naszym klubie :)

jak widac sie kiedys bardzo odchudzalam z 96 schudlam do 70\ i jojo mnie dopadlo musze zrobic wszystko zeby znow zobaczyc 7ke choc nie wiem ile waze napewno grubo ponad 90:(

Witam Was kochaniutki czwartkowo !!!:) Wczoraj wam pisalam ,ze bylam na imprezce u przyjacoileczki.Pogrzeszylam troszke,zjadlam salatke,golabka,serniczka i wypilam 3 drinki i to z cola,ale bez cukru. Mam nadzieje ,ze mnie rozgrzeszycie!!!! Dzisiaj postanowienie poprawy i juz zgodnie z zasadami dietki!!!! Pozdrawiam i caluje serdecznie:)

witam. ja jakoś ostatnio nie mam natchnienia na pisanie, i tak szczerze to ogólnie mam ochotę przerwać dieta i wrócić do niej jak będę miała znów siłę... nie wiem już co robić.