Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karzeł 176 cm

Kobiety zwracają uwage tylko na wzrost.

Polecane posty

O_o 2525 - jak się jest wysokim, to można przebierać. Nam nic nie zostaje. Apasz24 - do tego wieku mi daleko. Pozatym - znowu fajna perspektywa, jak w pijackim zwidzie przelecisz jakąś średnią, to będę potem chował Twojego dzieciaka.

Gość O_o 2525
Frodo czy ty masz jeszcze jakies inne "problemy" fizyczne? Nie wiem , nie masz nogi, ręki, jeździsz na wózku czy coś?

Gość Apasz24
Po pijaku nie rucham bo mi nie staje :)

Gość Apasz24
Przynajmniej dzieciaka nie zrobisz na nieświadomce :)

Gość O_o 2525
Tak, sam wzrost to za mało.

Gość O_o 2525
Wiesz co? Jak ktoś nie jest pewny siebie to inni to wyczuwają, tak samo pewnie jest z Tobą. Mi się wydaje, ba, jestem nawet przekonana o ty, że nie wzrost odpycha od Ciebie, a Twój charakter.

O_o 2525 - jasne, że charakter. Ale wzrost też - która by chciała takiego niziołka? Charakter mam jaki mam przez wzrost, jakbym był wysoki to tez byłbym wyluzowanym królem życia.

Gość Apasz24
Pewność siebie ważna rzecz :), w podrywaniu szczególnie ale nie można jej mylić z chamstwem

Gość kolega w
frodo... 1,75 to nie tragedia, ja znam nizszych I maja kobiety I dzieci. Ty nie masz problemu ze wzrostem, tylko probujesz udowodnic za wszelka cene, ze wszystkie wybieraja za wzrost. I teraz, ze wszystkie chodza w szpilkach. Moja ma 1,80, jest wyzsza odemnie o 2 cm. w szpilkach nie chodzi w ogole, choc namawiam ja nawet do tego. Fakt, sa lale ktore krzycza, ze facet zaczyna sie od 1,85. ale z tego to nawet kobiety uzywajace choc troche mozgu smieja sie. Pisalem wczesniej za co wybieraja I dodam, ze jesli nie zainteresujesz ja swoja osobowoscia to w dupie bedzie miala Twoj wzrost, auto, czy co tam jeszcze. Jesli nie dasz jej emocji to tez w dupe Cie kopnie. Powiadasz, ze sypnie sie z wysokim, nawet jesli bedzie z nizszym z ktorym bedzie jej idealnie. Tak ale tylko kurewka, nie kazda jest taka suka. Wbrew obiegowym opinia, Polki wcale nie sa latwe I puszczalskie. A mam porownanie, bo troche zjezdzilem poza krajem

Gość Apasz24
Pewność siebie ważna rzecz :), w podrywaniu szczególnie ale nie można jej mylić z chamstwem

Gość Apasz24
Pewność siebie ważna rzecz...ale nie mylić jej z chamstwem

Gość Apasz24
Pewność siebie ważna rzecz...ale nie mylić jej z chamstwem

Gość O_o 2525
Ja bym chciała niskiego i takiego mam :) Gadaj sobie zdrów, nie zmieniaj podejścia i zdziadziej do końca, myśląc, że Twoja sytuacja życiowa wygląda tak a nie inaczej przez te wszystkie wredne kobiety, które lecą na wysokich :D Zobacz np. na Jennifer Lopez, miała męża niższego od siebie. Rozstali się bo ją zdradzał, z tego co pamiętam facet ma 170 cm. Ilu jest aktorów, sportowców (brzydkich i niskich) którzy mają super laski, te z "najwyższej półki". Jak ich stać na modelki i inne cuda to Ty nie poderwiesz panny z polonistyk czy psychologii? No proszę Cię :D

Gość Apasz24
Coś mi się jebie z netem ...:)

I teraz, ze wszystkie chodza w szpilkach. nie wszystkie, ale na okazje przy ludziach zakładają Fakt, sa lale ktore krzycza, ze facet zaczyna sie od 1,85. ale z tego to nawet kobiety uzywajace choc troche mozgu smieja sie. śmiać się śmieją, ale postępują tak samo. Pisalem wczesniej za co wybieraja I dodam, ze jesli nie zainteresujesz ja swoja osobowoscia to w dupie bedzie miala Twoj wzrost, auto, czy co tam jeszcze. podobnie jak będzie cie miała w dupie jak nie masz wzrostu. Powiadasz, ze sypnie sie z wysokim, nawet jesli bedzie z nizszym z ktorym bedzie jej idealnie. Tak ale tylko k**ewka, nie kazda jest taka suka. Każda

I teraz, ze wszystkie chodza w szpilkach. nie wszystkie, ale na okazje przy ludziach zakładają Fakt, sa lale ktore krzycza, ze facet zaczyna sie od 1,85. ale z tego to nawet kobiety uzywajace choc troche mozgu smieja sie. śmiać się śmieją, ale postępują tak samo. Pisalem wczesniej za co wybieraja I dodam, ze jesli nie zainteresujesz ja swoja osobowoscia to w dupie bedzie miala Twoj wzrost, auto, czy co tam jeszcze. podobnie jak będzie cie miała w dupie jak nie masz wzrostu. Powiadasz, ze sypnie sie z wysokim, nawet jesli bedzie z nizszym z ktorym bedzie jej idealnie. Tak ale tylko k**ewka, nie kazda jest taka suka. Każda

Gość Apasz24
APS z wawy ma dzisiaj juwenalia :)...istne lachonarium :D

Gość O_o 2525
Ja się nie puszczam jakoś...więc nie KAŻDA. Nie obrażaj swoimi słowami innych.

Gość O_o 2525
Co Ty gadasz? Jakie kupują? Człowieku... Popatrz na tych z formuły 1 (nie pamiętam nazwisk) żadne cuda, a żony jak z bajki.

Gość etewhwjh
Nie mówimy o Kubicy,....

Gość kolega w
autor, wydaje mi sie, ze albo jaja sobie robisz, albo Twoj problem jest natury psychicznej. A to juz jest temat dla specjalisty. (bez urazy)