Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karzeł 176 cm

Kobiety zwracają uwage tylko na wzrost.

Polecane posty

Gość blagam skonczcie z nim dyskusj
Moorland niby mialas skonczyc ale ciagle pierdolisz i odpowiadasz na jego posty, reszta to samo. Po chuj z nim gadacie , on zyje w swoim swiecie i bedzie ciagle to samo pierdolil az do smierci.

Nie w swoim świecie. Zobacz na ulicy, poczytaj choćby kafe. Każda ma, albo chce mieć tylko wysokiego. Jeśli jesteś kobietą, to dobrze wiesz, że to prawda...

Musisz być naprawdę zerem, jeżeli tak cenisz wzrost (a przecież uważasz, że jesteś niski). Miałam takiego nauczyciela - też niski koleś, a wkurwiał wszystkich, straszne kompleksy miał....

Gość Apasz24
Ja pierdole hehehe przecież jak Ty masz 170pare centymetrów to kurdupel nie jesteś, luzuj. Sam byłem jakiś czas z laską 163 cm, aktualnie spotykam się z taką która ma 168 oraz z trochę wyższą bo 172 cm. Więc tragedii nie ma, jedynie szpilek przy Tobie by nie założyły :).

blagam skonczcie z nim dyskusj- to nie czytaj, ja sobie odpisuje i piszę notatki, pasjans mi się znudził :)

Apasz24 - dobrze, tylko już pisałem, nie chodzi o nazwe. Nie jestem kurdupel. Ale wszystkie babki i tak lecą tylko na takich Twojego wzrostu. A ze szpilek to mało która jest w stanie zrezygnować.

Gość Apasz24
E tam ...dla niektórych to wybawienie :). Czasem lepiej nie patrzeć jak baby zakładając szpilki walczą o niezwichnięcie kostki

Gość O_o 2525
frodo, może źle szukasz co? Ja znam wiele dziewczyn, które nie noszą szpilek i jest ok. Ja na co dzień też w nich nie chodzę, bo po prostu nie lubię(nie lubiłam nigdy). Jeżeli mamy jakieś bardziej uroczyste wyjście typu teatr, wesele znajomych, to ubieram i też jest ok! Nikt się dziwnie nie patrzy i nie robi uwag. Poza tym, mam takie pytanie, jakiej ty dziewczyny szukasz? Przecież na ulicach chodzi więcej tych niskich niż wysokich. U mnie na roku ja jestem najwyższa z dziewczyn (a mam tylko 167 cm).

O_o 2525 - nie źle szukam, tylko niscy to gorszy sort i tylko desperatki takich biorą. Szpilki wkładasz rzadko, ale jednak, na szczególnych okazjach szczególnie głupio sie zbłaźnić niskim facetem. I co to za argument z niskimi dziewczynami? Co to niska jakaś gorsza, ze ma krasnale brać?

Gość a ja to czesciej widze
kolesi ok 170 z dziewczynami niz tych 190. Mowie powaznie. I tez mnie to dziwi bo zawsze mi wszyscy wmawiali ze tylko wzrost sie dla nich liczy.

Gość Apasz24
Ale Ty jesteś przechuj :), rusz dupę, czas juwenaliów jest, wypatrz niską i zarywaj, najlepiej wypatrz taką "chorą" sztukę... znaczy się lekko wstawioną i odciągaj od stada :D:D:D

Apasz24 - nic nie mów o juwenaliach, do dziś się ze mnie śmieją, jak zachlałem pałę i zrobiłem z siebie debila w zeszlym roku. Po alko to ja gadam takie bzdety, że to tutaj, to czysta elokwencja, a juwenalia bez alko, to jak juwenalia bez alko - nie da się. poza tym co ja mogę, jak do tych dziewczyn same dryblasy startują. Ze mną pogada, a jemu loda zrobi.

Gość Apasz24
Nie no stary ale ona ma rację ...więcej dziewczyn jest takich do góra 165 cm i przy facecie 190 cm też to "śmiesznie" wygląda :).

Gość O_o 2525
Dokładnie, Juwenalia są, więc rusz w miasto! Niskie to nie jest gorszy sort...Jak Ty nic nie rozumiesz i wszystko trzeba Ci tłumaczyć łopatologicznie. Niższym dziewczynom raczej nie podobają się faceci o wzroście 190...bo to dziwnie wygląda i z tego co wiem jest niewygodne w życiu codziennym :D jeżeli poznasz dziewczynę 155-165 to już jest 10-20 cm różnicy miedzy wami. I ona może założyć szpilki, a ty możesz czuć sie męsko.

Gość do niziolka
Masz cos pod kopula nie tak. I to zdrowo. Zyjesz w swoim swiecie, wyjdz na ulice nie wiem, rzuc ten wozek w cholere, wstan i sie przejdz po ulicy . Zobacz ze nizsi od ciebie o glowe maja zony, dzieci. Stan kiedys pod przedszkolem w duzym miescie i zobacz jacy ojcowie dzieci odwoza. Kolo mnie jest takie przedszkole. Wiecej jest tu niskich facetow niz wysokich, dzieci sobie sami nie zrobili, kobieta byla do tego potrzebna.

prawda jest taka ze wyzszy to plus pare procent do przystojnosci nie mowie o 190 ale takie 180-185

Gość O_o 2525
Frodo, bo teraz czegoś nie rozumiem...zależy Ci na tym, żeby "mieć dziewczynę" czy szukasz lasek na raz, żeby przy każdej okazji robiły Ci loda?

Gość Apasz24
Laska dobrze gada :)... kobieta 160 cm przy mnie to co najmniej śmieszny obrazek hehe. Prawie jak córka :D

O_o 2525 - jestem niziołkiem. Jakbym znalazł taką do związku byłbym wniebowzięty. Jakbym znalazł taką na raz, byłbym wniebowzięty. Niziołki nie mają prawa wybrzydzać.

Gość Apasz24
Ale Ty nie rozumiesz, ze co z tego, ze jestem w typie takiej kobiety jak ja takiej bym nie chciał... no chyba ze faktycznie na jakaś przyszłą matkę moich dzieci bym trafił i miałbym wszystko w dupie byle tylko z nią być :)

Gość O_o 2525
Apasz-dokładnie, nie każdemu podobają się niskie. Dziewczyn jest od groma i można w nich przebierać.

Gość Apasz tym swoim pierdoleniem
jeszcze bardziej utwierdzasz go w jego wybujalym przekonaniu ze ma racje.

Gość Apasz24
Kobieton w pewnym wieku załącza się alarm strachu przed staopanieństwem więc spokojnie... nie wolą być same:)

Gość Apasz24
Ja mam wyjebane w to co on sobie myśli, ja już mówiłem dla mnie to on może jebnąć się z mostu jak mu tak źle, co mu poradzisz jak sobie krzywą akcję wkręcił :)