Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexaaaa11

Dlaczego ludzie boja sie mieszkania w wieżowcu ?

Polecane posty

Gość alexaaaa11
pisac ludziska

Gość podszyw1112
bo mają lęk wysokości.

Gość alexaaaa11
Na pierwszym pietrze lęk wysokości ???? dobre :P

Gość alexaaaa11
robaki to kiedys były mrówki jak mieszkałam z rodzicami 20 lat temu a u mojej tesciowej karaluchy i co na całych osiedlach w czteropietrowcach.

Gość midjkkjb bs
Nie tylko w wieżowcu mieszkania się nie sprzedają.Ja mieszkam w bloku 4 piętrowym w Poznaniu i też nie moge sprzedać od pół roku.Jest kryzys i jest jakiekolwiek mieszkanie ciężko sprzedać.

Gość alexaaaa11
To tez prawda ogólna kicha. Nawet powiem wam że juz chce wynając zeby nie stało i tez nie ma nawet zainteresowania . jakies kilka osób pytało.

Gość xtezszukammieszkania
1. Za duże obciążenie konstrukcji, blok 4-pietrowy postoi dużo dłużej niż 10p 2.Mniej sąsiadów 3. parking 4 W NDR przeprowadzono rewitalizację wielu wieżowców skracając je o kilka pięter 5. Są po prostu brzydkie

Gość jijiojoi
skoro mieszkanie w wiezowcu z patologia jest takie super, to dlaczego sprzedajesz mieszkanie?:D

Gość alexaaaa11
no moze patrzac obiektywnie sa brzydkie ale ja np chciałam mieszkac wysoko. Jest piekny widok na miasto szczególnie nocą. Ale trafiło się takie i kupiłam.

Gość alexaaaa11
mieszkanie z patologia ????? To nie warszawa tu nie ma patologii.Noormalny blok. A mieszkanie sprzedaje po 12 latach zamieszkiwania bo sie przeprowadzam do domku :)

Gość franiaaaaaa
autorko - jakie miasto?

Gość alexaaaa11
a jaka to róznica jakie miasto ? na południu Polski

Gość alexaaaa11
...............................

Gość franiaaaaaa
No jest różnica bo może chciałabym kupić ;] Czyżby okolice Opola?

Gość alexaaaa11
nie nietety podkarpacie

Gość czemu własnie ja
no i co tam

Gość rewrwrwerwe
to sa wiezowce i bloki??? W mojej okolicy sa takie bloki - 11 piętrowe, i mówiło sie na to bloki?

Gość alexaaaa11
No wszystko jedno jak tam sie mówi czy 11 piętrowce czy wieżowce czy inaczej. A niektórzy mówia ide na pole a niektórzy że na dwór :P

Ja sie nie boje mieszkania w bloku po prostu sobie tego nie wyobrazam. Ostanie 3 mieszkania w ktorych mieszkalam byly parterowe w domku 2rodzinnym z ogrodkiem. Blok to zupelnie inna bajka.

Gość alexaaaa11
to jak nie mieszkałaś w bloku to co mozesz o tym wiedziec

Gość xbmnfgjgjtg
Koło mnie sa wieżowce- non stop napierdziela bardzo głosna muzyka stamtąd- większość mieszkań jest wynajęta a nejmcy robią co chcą- imprezy, wrzaski, wyrzucanie kiepów z okna, śmieci itp. Podczas gdy w moim 4 piętrowym bloku jest cisza i spokój tam zawsze ktoś hałasuje. Wynajmij to mieszkanie albo mocno obnić cenę. W mniejszym bloku pewne zachowanie nie przejdą, w wieżowcu owszem...

Gość outlander
w bloku sie lepiej mieszka niz w domku przynajmniej jakos bezpieczniej i sie ma troche kontaktu z ludzmi chociaz wizualnie a w domku to sam jak palec

Gość alexaaaa11
jak domek na odludziu to tak . ja mam domek na nowym osiedlu domków. Młodzi fajni sasiedzi dookoła. Jak tylko przyjezdzamy lecą gadac. nie czujemy sie wcale samotni ani odizolowani. Jest poprostu bardziej kameralnie a w bloku troche sie gubisz miedzy ludzmi.

Gość xendzia
ja nie lubię takie max kameralnosci, kazdy wszystko o tobie wie, kto przyjechał do ciebie, kiedy masz urodziny , że pokłóciłas się z mężem też mam znajomych na takim kameralnym osiedlu domków to nawet wiedza w jakiej piżamie spało dziecko sąsiadów gdzie pracują , ile zarabiają wszystko ja sie nie nadaję do takiego towarzystwa żeby ktos do mnie leciał wolę większa anonimowość w bloku jest ok masz kontakt z ludźmi, dużo wiesz ale nie jest to takie zagorzałe mieszkanie ma byc dla mnie enklawa dla rodziny

Bo za dużo sąsiadów. Nigdy nie mieszkałam nawet w normalnym bloku, ale na wieżowiec nigdy bym się nie zdenerwowała, chyba że jakiś wypasiony w centrum miasta. (ale to też z bólem serca, wolałabym dojeżdżać godzinę spod miasta)

Gość xendzia
ja poszukuję dla siebie mieszkania ale w bloku 4 pietrowym jeśli chodzi o wiezowiec to musiałaby być okazja tzn jeśliby było modnie wyremontowane i obniżona cena to bym sie zainteresowała a jesli bedzie miało normalną cene to nie jak normalna cena to wole mieszkanie w bloku niskim

Gość alexaaaa11
jeszcze jakies pomysły?

Ja mieszkam w wiezowcu i to na dwunastym pietrze i na dodatek mieszkanie szczytowe na poczatku mnie to przerazalo ale teraz niechcialabym mieszkac gdzie indziej

Gość 10 pietro
Od 10 lat mieszkam w wieżowcu (W-wa); 10 piętro. Mieszkałem wcześniej w domu jednorodzinnym, później w bloku 4-ro piętrowym. Teraz jestem najbardziej zadowolony. Ostatnie piętro- najmniej ludzi wjeżdża :) Piękny widok. Windy u mnie są nowe, ciche; sąsiedzi - jakby ich nie było. Polecam, w-wa Bielany !