Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zostawił mnie po 6 latach. Dlaczego? wejdzcie

Polecane posty

Gość Viola:-)
No proszę..proszę....!Brawo!!!!baw się dobrze i pielęgnuj "nową znajomość":-))) U mnie straszny upał i nic się nie chce!!!!

Gość Aga........................
Witam ponownie! Viola jak się czujesz?? mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej !!! ba jestem pewna, że tak właśnie będzie.. Je jestem niesamowicie zmęczona, wybawiłam się za wszystkie lata. jeszcze tylko mecz.. i spać :)

Aguś...jak wspomniałam prędzej w którymś wpisie to jestem jeszcze w transie:-) Nie jest najgorzej....nawet nie myślę tak bardzo!Zajmuję się rozpakowywaniem rzeczy:-) Nie płaczę, nie zastanawiam się i nie myślę tak bardzo!Jestem tylko smutna, a może bardziej zmęczona?!Sama nie wiem????? Cieszę się że bawiłaś się dobrze!Należało Ci się bardzo trochę rozrywki:-)A jutro czas wracać do szarych obowiązków1 Napisz coś o nowym koledze- nie bądź taka tajemnicza:-)Nie zabiorę Ci go:-)))))Ha...ha...ha....

hej Viola ja dzień mija?? ja już po pracy..... ciężko, po wczorajszych baletach nie mogłam się zorganizować :) a kolega hmm... na razie nie ma o czym pisać :) miło się pisze i tyle :)

zapomniałam spytać.. ten dupek kontaktuje sie z tobą??

Hej... Dzień minął spokojnie, jakże inaczej niż u "niego"!Spokój ducha jest taki fajny.... On nie kontaktuje się ze mną, w piątek pisał sms'y typu,że wie,że jeszcze będziemy razem:-)Poprosiłam go aby nie kontaktował się przez pewien czas ze mną i może to uszanował???Mi jest lżej...nie myślę o nim póki co- tylko do cholery jasnej śni mi się:-( myślałam,że będzie gorzej z moim stanem- chyba że jeszcze mnie dopadnie?!Oby nie!!!!!! super Aguś że Ty masz teraz nowego kolegę,to dobre lekarstwo na smutek i samotne wieczory...kontakt z kimś jest ważny:-)

Gość Aga.................
No to widzę, że wyprowadzka Ci służy :) to dobrze, wewnętrzny spokoj jest najwazniejszy, a to że Ci się śni.... to chyba normalne, mi tez się były śnił niemalże codziennie, po przebudzenie zawsze jakis dołek dopadał. Ostatnio jednak przestał mnie nawiedzać w snach.. aż do dzisiaj :). Mam nadzieje, że tak dobry stan będzie sie u Ciebie długo utrzymywał, i żadne smuty, dołki nie przyjdą. W razie gdyby.. zawsze masz nas :) a ja po weekendowej jakże udanej imprezie, dzisiaj.. powracam do żywych :D

Dopiero dzisiaj?????No wiesz....Ale musiałaś zaszaleć:-) Boże ja mam nadzieję,że nic mnie nie dopadnie już!Trochę bym się wkurzyła:-) Ale sama Aga wiesz jak to z nami???Wystarczy jedna chwilka i koniec- dół totalny, ból jeszcze większy i do duszy cała siła poszła!!!!! Jak mnie to spotka to sama walnę głową w ścianę......

Gość Aga.............
Ja na początku jak on się wyprowadził, też czułam spokój, ale tylko przez kilka dni. Potem zaczeło do mnie docierać, że go już nie ma i nie będzie. Zaczeła sie tesknota, rozpacz... i użalanie się nad sobą. Myśle, że ty jesteś silniejsza :) i lepiej sobie poradzisz z tą całą sytuacją i tego Ci życzę :) urządziłaś sie już w mieszkaniu?? taak dopiero dzisiaj doszłam do siebie :) jeszcze wczoraj odczuwałam skutki weekendu :) haha widzę u siebie postepy... jeśli chodzi o byłego... nie myśle już o nim tak intensywnie. Byłam też wczoraj u psychologa, myśle że wychodzę z ostrego zakrętu.. mam nadzieje przynajmniej :)

Gość Aga.............
hmm... a gdzie nasz "forumowy psycholog" sie podziewa?? urlopuje już?? czy zapracowany?? :)

Kurczę... mi tu brakuje mojej psycholog:-( Nie wiem czy znajdę innego w tym mieście....poszłabym trochę porozmawiać! bez "naszego psychologa" tez smutno...może i urlopuje???!!! Ja w tym roku mam po urlopie:-) Muszę szukać sobie za jakiś czas pracy, trochę się ogarnę i czas zaczynać nowe zycie! Sama wiem,że dopadnie mnie pewnie tęsknota- tylko za czym?Za wyidealizowanym NIM chyba?Bo za tym życiem w jakim tkwiłam jak zatęsknię to znaczy że jestem nieźle powalona!!!!! Ale mam i tak większą siłę przebicia i sprawdzam jego pocztę- to straszne!!!!!Nie umiem mu powiedzieć o tym aby zmienił hasła?!A tak się cwaniakowałam jeszcze miesiąc temu:-( Z drugiej strony nie mam z nim załatwionej kwestii z autem które stoi na mnie, powiedział,że wystawi je allegro i sprzeda, kontroluje to poprzez pocztę jego.Oczywiście mnie kłamie....auta nie wystawia!Poczekam jeszcze tydzień czasu, potem muszę coś z tym zrobić!

Gość Aga............
oj Viola ...ja też do pewnego czasu sprawdzałam poczte ;p, więc nie jestes sama, chociaż nie powinnam tego robic, to było silniejsze odemnie, nawet nie wiem co tam chcialam znaleźć. Już nie wchodzę.. w ten sposób nigdy się nie uwolnimy od nich....

Gość Aga..................
Viola wysłałam maila :)

Gość Pawelolsztyn
jestem jestem :-) tylko teraz czasami wejdę i poczytam, ale widze wszystko na dobrej drodze tak więc tylko obserwuję wasze postępy :) ważne że wszystko idzie ku lepszemu !

Gość Aga...............
No witamy kolege po dłuższej nieobecności :) a gdzieś to sie podziewał?? Z dużą doza pewności moge powiedzięć, iz wkońcu moja droga przestaje byc tak wyboista i kolczasta....

Gość No to tak :(
Hej dziewczyny jestem tu nowa, ale czytalam troche te wasze forum. Nie nawidze tego dnia, bo dzis minelo by dwa lata jak bylabym w zwiazku, a za tydzien minelaby pierwsza rocznica zareczyn, super;/ ale co zostawil mnie. Wiadomo nie zawsze bylo kolorowo ale w lasnie dwa miesiace temu tak na powaznie powiedzial mi ze nie wie co do mnie czuje, ze nie widzi przyszlosci zakonczonej hapyy endem dla nas no i zaczelo sie. Latala za nim, probowalam wyjasnic, myslalm, ze to chwilowe zwatpienie z jego strony, ale on sie upieral przy swoim. Widzielismy sie pare razy pod koniec maja do polowy czerwca i niby potemi bylo z jego strony tak: chce ratowac to jeszcze a za chwile nie chce, robilk mi wode z mozgu. wkurzylam sie troche i mowie no to ja sie przestane odzywac przez dwa tygodnie z myslam ze moze cos przemysli zrozumie. No i co? Przemyslal fakt. Dwa tygodnie temu pisze mi ze nie jest sam i ze to po czesci moja zasluga bo to ja stwierdzilam ze oboje sa tak samo "pojebani" co chyba odebral jakbym powiedzila paujecie do siebie. Dodam ze o ta dziewczyne zaczelam podpytywac juz wczesniej, czy go cos laczy z nia, bo wiem ze sie z nia widywal bo maja wspolnych znajomych, to odparl mi ze chyba jestem nienormalna i co on mialby za nianke robic? Twierdzil ze nie mam podstaw zeby byc zazdrosna:) Boskoo ;( ps. sorki za bledy ale szybko pisalam :/

Gość Pawelolsztyn
no niestety, życie to nie je bajka :-)

Gość Aga............
- No to tak :( ospuść sobie, jestes pewnie młoda, całe życie przed tobą. Szkoda czasu na szarpanie sie ... niegdy nie walcz o miłosc, o sztuczna nie warto o prawdziwa nie trzeba :)

mam 26 lat wiec razcej nie mloda ;) po prostu trudno mi to wszystko ogarnac, mielismy tam jakies plany i wszystko poszlo sie ...teraz jest tak ze ja chyba w ogole nie istnieje dla niego, nawet glupiego co slychac nie napisze, ja tez nie:) Ale coz pewnie taki zakochany jest :) Makabra :/

a najlepsze to dzis co mi sie snilo :O widzilam ich razem w autobusie ja tez nim jechalam, on ja przytulil i dal buziaka a potem bylo jakos tak ze mnie mial odprowadzic do domu no usmialm sie niezle jak wstalam :D Tylko ze ona jakos nie wygladala tak ja w realu :D serio smiechowe to bylo :D

Gość Aga.............
Też mam 26 lat... i kawał życia jeszcze przed nami..i uwierz mi jeszcze 3 tygodnie temu, myslałam tak jak ty.. a teraz moge głosno powiedzieć, że to cos co było tylko substytutem faceta... nie jest mi do zycia potrzebne. skoro twój facet szybko pocieszył sie inną, to miłości z jego strony nie było.

dobrze nazwane substytut faceta :)

Gość etettt
substytut... taaak jak najbardziej trafne okreslenie mojego bylego :) Paweł na urlop sie wybierasz?? czy może juz po urlopie?

Gość Aga.................
cos mi sie z nikim pokickalo :)

Gość Viola;-)
Mężczyźni to egoiści, którzy sami nie wiedzą czego chcą:-) Jak małe dzieci którym znudziły się zabawki i chcą nowe, a potem kolejne i kolejne....tak beż końca!Są rzecz jasna i dzieci które przywiązują się do jednej zabawki i bawią się nią do momentu gdy się nie zniszczy!Nawet zniszczoną wówczas lubią!Ale "nasi byli" do tej kategorii porównawczej niestety nie należą:-) Jeżeli facet wypiera się znajomości z inna kobietą , a przy tym jeszcze atakuje Ciebie to wiadomo co się dzieje:-) Znam to doskonale!!!!!! Nie ma sensu nikogo trzymać przy sobie na siłę, miłości nie kupi się za żadne pieniądze, a życie bez miłości nie jest nic warte!!!! Natomiast żyjąc w jakiejś ułudzie nic nie zyskasz...wręcz przeciwnie tracisz każdego dnia swoją godność, szacunek i honor!!!! Czas jest wspaniałym lekarstwem na ból, prawda Aga??? my to znamy doskonale:-) Ból mija,potem powraca, znowu mija i powraca, ale nadchodzi moment ,że mija i czekasz na jego powrót, a on nie wraca....tak po prostu nie powraca i wówczas wiesz że tym samym otworzyła się przed Tobą kolejna furtka:-) na nowe-lepsze życie!!!! Ale ceną tego wszystkiego jest wewnętrzne cierpienie jeżeli oddałeś się cała dla swojego faceta!!!!!Niestety tak jest, ale czasami warto się przewrócić aby potem pomału lub prędko podnieść się i stąpać twardo po ziemi!!!!TO TAKA MOJA TEORIA:-)))))

Gość Aga.....................
Prawda Viola . Święta prawda. Jako, że dzisiaj dzień wypłaty, postanowilam urwac sie chwilke z pracy i wyskoczyc do sklepu .. a nuż może cos upoluje. ;] Jako że leniwe ze mnie dziewcze ( wkońcu piątek) stojąc na schodach, uprzednio rozglądnowszy sie czy nic nie jedzie, rozbiegłam sie i tak prosto przebiegłam przez ulice. Jakież było moje zdziwienie jak w trakcie mojego nicnego uczynku, dostrzegłam wyłaniający sie z zza rogu ślićzny połyskujący w słoncu samochodzik w srebrno niebieskich barwach..(domyślam sie, że wszytskim znanych) myśle sobie ups no to pieknie..wbiegłam w podwórze, zatrzymałam sie .. a co mają mnie tak gonić.. poczekam na nich... długo nie musiałam czekać. Panowie nie zawiedli mnie, błyskawicznie pojawił sie wyżej zidentyfikowany pojazd. Stojąc i uśmiechając sie najpiękniej jak potrafie, pytam - czy panowie do mnie ??:) Poraz kolejny sie nie zawiodłam :) baaaa a jaka kultura.. zaprosili mnie do środka tłumacząc,że u nich klima więc chłodniej i takie tam, a co mam tak biedna stać i grzać się na słońcu. A, że i mi kultury nie brak to nie odmówiłam ;] tez pokorzystam z dobrodziejstw jakim jest klimatyzacja.. a co!!!. koniec konców przyżekłam, że nastepnym razem.... tak jak dzieci uczono w przedszkolu.. najlpier lewa .... potem prawa.. strono... będą bardziej uważac na w/w wyłaniające sie pojazdy . Skończyło sie na pogawędce, upomnieniu.. uffff i poszłam dalej na zakupy

Aj kobietki a ja sie dziwnie czuje mimo wszystko, myslalam ze to na powaznie wszystko , a okazalo sie zupelnie inaczej. Nie wiem co mu odbilo i dlaczego tak nagle zdziecinnial chociaz nie byl taki jak sie poznalismy. Dziwne to wszystko, tak latwo wszystko zapomnial ? wyrzucil z pamieci i teraz jest tak jakbym wcale nie istniala, a to boliii strsznie :(

Gość refefef
kochana mój były też mnie ubóstwiał, świata poza mną nie widzial, a teraz o po 2 miesiącach znajomości bierze ślub z obcą kobietą i krzyż mu na drogę uwierz mi żaden facet nie jest warty łez

wlasnie tez mi sie tak wydaje ze moj eks tez dlugo nie bedzie czekal z nowa panna na slub;( dlaczego oni tak sie zachowuja :( mnie teraz nie zna, nawet nie npisze glupiego smsa czy zyje, przykre

Gość Viola ;-)
Będziesz niebawem z tego się cieszyła....!!!!!