Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dieta slim fast

Dieta SLIM FAST

Polecane posty

Gość elllala
daj przepis :)P

Gość elllala
a ile mozna schudnac na samych tych slim fasyt w 2 tygodnie? mam 5 jeszcze da sie ?

Gość elllala
5 kg nadbagazu chodzi mi o to ze bym jadla tylko te slim fast nic innego wiecej

nie pije sie samego slim fastu ja pije tylko od pn do pt w weekendy nie pracuje i mam czas na przygotowywanie posilkow przepis na ciasteczka-wygoogluj sobie ciasteczka bez maki ciasteczka otrebowe nie mam linka do tego

Gość elllala
dzieki a te 5 kg mozna w 2 tygodnie?

Gość elllala
slim gratuluje ci rozmairu 36

dzieki dlaczego w 2 tyg i dlaczego 5 kg? 5 kg to raczej w miesiac moze chodzi ci o brzuch badz uda?--cwiczenia!!!!!! i ograniczenie jedzenia teraz uciekam ale jesli chcesz miec mniej w obwodach to musisz cwiczyc! skakanka stepper lub rower powodzenia !!! w 2 tyg mozesz wyszczuplic brzuch i uda na poczatku diety traci sie wode wiec w pierwszym tyg ok 1,5-2kg ci spadnie zacznij juz dzis cwiczyc

heja, nie mialam czasu ostatnio pisac :) Od 2 dni jem slim fast tylko raz dziennie, poza nim jeszcze 4 posilki, no i skacze te 15 minut na skakance, robie tez minimum 100 brzuszkow dziennie. Jutro jedziemy na kajaki :) Czuje sie super, jem prawie same warzywa, ryby i raz dziennie swieze owoce, pije zielona herbate i wode niegazowana. Na razie nawet nie mam ochoty na nic zakazanego, wczoraj i dzis mielismy grilla ze znajomymi i jadlam ryby, chude mieso i same warzywa, oni browarki, ja zielona herbate i bylo git :D Bola mnie leko nogi od skakanki, glownie łydki. Mam problem, bo jutro mam sesje zdjeciowa (jestem fotografem) u klientki i zastanawiam sie co tam moge zabrac na przekąske, chyba wezme po prostu jabłko i gruszkę (jako jeden posilek), bo to najłatwiej. Zastanawiam się co jutro na obiad... chyba zrobie cos w stylu wegetarianskiego leczo bo mam mnostwo papryki :) Dieta Slim Fast- mozesz napisac, jak robisz owsianke? Zazdroszcze tej dynii, kocham zupe z dyni, ale u nas nie ma na nią szans przed jesienią :(

Gryzelinka super:) Owsianke robie normalne na mleku I dodaje swieze maliny Ja tu nie mam truskawek mamy tylko caloroczne takie sztuczne Ja dzis po wazeniu -przytylam hehe ;) ale obwody zmalaly

Zrobilam juz krem z groszku na jutro I salatke z tunczyka dla mnie oczywiscie z jogurtem naturalnym Na obiad zupa z dyni z wczoraj I wolowina z pasta z sera :P niezbyt dietetycznie ale do tego salata na ostro ( SOS z musztardy I miodu ) Jade po iPads bo laptop mi padl nie wiem czy odzyskam zdjecia ale postaram sie zrobic dzis nowe dla was

godzina na stepperze zaliczona :) teraz pije ziola mnicha na odchudzanie :) lubie je nowy swing stepper jest zdecydowanie lepszy od mini steppera weekens bez slim fastu jutro zaczynam pic nowe milkshake z wlkinsona maja mniejsza kaloryczznosc-200 kcal w 250 ml mleka mam na jutro salatke z tunczyka i sok pomidorowy do pracy kupilam sobie farbe do wlosow-ciemny braz ale zafarbuje przed samymi wczasami bo przez te treningi musze myc wlosy codziennie a mam prawie do pasa i troche mnie to irytuje :P

jezuu Slim Fast, ja mam to samo z włosami od tych ćwiczeń :O dziś dzień bez slim fastu, dużo sie poruszalam w pracy, potem 15 minut na skakance i 100 brzuszków i troche rozciągania. Ugotowalam dzis zupe z ciecierzycy, pomidorow i papryki ale taka lekka, delikatna, na warzywnym rosołku z młodej włoszczyzny. Oczywiscie bez smietany :) Dziś zjadłam niestety biala kielbe z grilla, ale to w ramach całego obiadu i bez dodatkow tyu chleb itd., wiec spoko :P Ja zeby zmniejszyc kalorycznosc slim fastu wsypuje do szklanki mleka 1,5 miarki- smak taki sam wlasciwie, a mniej kalorii. Tez kupilam dzis tunczyka, choc nie za bardzo za nim przepadam.... Zrobie chyba z nim salatke taka: tunczyk, salata rzymska, pomidor malinówka, seler naciowy, jajko na twardo. Do tego sos z jogurtu naturalnego bez cukru, musztardy i pieprzu. A Ty jaka robisz? bo ja na taka z tunczykiem nigdy nie mam pomyslu... kukurydze moze jeszcze dodam, bo mi pasuje... a poza tym uwazam, ze tunczyk powinien byc z majonezem :P Wczoraj zrobilam paste z makreli- wyszla pyyyszna, zjadlam ja z ciemnym chrupkim pieczywem.

Będę się ważyła i mierzyła co środę :) Wtedy też ustawię sobie stopkę. Zaraz robię owsiankę na śniadanie i od dziś zaczynam pić te krople odchudzające Herbapolu, o których już kiedyś pisałam. Podobno działają oczyszczająco. Bolą mnie trochę nogi od wczorajszego skakania, dziś postanowiłam wydłużyć skakanie o 2 minuty, więc będę skakała 17. Wciąż nie wiem Slim, jak Ty to robiłaś, że skakałaś GODZINĘ. wydaje mi się to jakieś nierealne, żeby ktokolwiek to potrafił haha :) Ale może kiedyś... Zastanawiam się czy nie zacząć skakać dwa razy dziennie- po 17 minut rano i wieczorem? Mam na to czas. Może spróbuję.

Gryzelinka Mozesz skakac 2razy Jesli masz czas Tak Skacze po godzinie ! Ok 6000 skokow :) Ale ja mialam duzo tluszczyku na dupsku ;) Warto bylo sie wypocic! Teraz na stepperze ok 6000/7000 stepow I spalam 1000 kcl Tez w tempie bardzo Szybkim I z obciazeniem Zima Latam w alpy na snowboard I caly rok na rowerze -takze kondycje I sile w nogach mam :) tylko otluscilam sie okrutnie :)

moje uda to masakra :O dobrze chociaż, że jestem wysoka to nie wyglądam jak chodzące monstrum :P Skąd jesteś Slim? bo rozumiem, że nie mieszkasz w PL?

Slim Fast a możesz pokazac fote swojego steppera? moze byc fota podobnego znaleziona w necie, bo jestem ciekawa. Ja wczoraj tak swoje ciało przegoniłam z buta po mieście, że wieczorem odpuscilam swiadomie ćwiczenia, dziś za to będzie i skakanie i brzuszki i rozciąganie :) za 3 dni wyjeżdzam do mojej siostry na urodziny, wiec na pewno podjem troche niezdrowego, na szczescie siostra wegetarianka, wiec i tak źle nie będzie, ale tort, słodycze, sałatki z majonezem, bita śmietana- na bank. Postaram się jednak jakoś z głową to zrobić :) A zaraz potem jadę z koleżanką nad morze- tam jedyne czego nie bede sobie odmawiała to ryby (czasem pewnie niestety smazone), ale poza tym mysle, ze bedzie spoko, bedziemy duzo lazily brzegiem morza, plywaly. No i biorę ze sobą skakankę :D Oby tylko nie przytyć- to najważniejsze :)

Nad morze wow zazdroszcze ci Ja dopiero w weekend moge gdzies wyskoczyc Jesli bedzie cieplo to jade z corka nad ocean -2h pociagiem Przetestujemy nasze stroje kapielowe :) Teraz Szukam depilatora nie wiem ktory wybrac braun czy Philips? Kiedys mialam philipsa ale to bylo dawno-heh nie znam sie

Maz mi powiedzial ze mam sie juz nie odchudzac ;) A ja ostro cwicze przed wakacjami :) Zobaczymy co bedzie po wczasach ale juz mam w glowie nowe cele :) Rece mam chudziutkie zamiast brzucha wystajace kosci biodrowe ale chce kosci rozmiar 34 :) I nie odpuszcze Figure mam juz jak w liceum ;) Musze tylko pilnowac zeby nie wazyc mniej niz 52 kg

no to zrob sobie chociaz terazniejsze zdjecie za pomoca iPada i wrzuc. Bez twarzy oczywiscie, bo jestem ciekawa, skoro az tak jestes zachwycona swoja figura :) Ja mam depilator Braun, kupilam go 2 lata temu a w ogole nei uzywam bo chodze na woskowanie. Depilator to masakra- strata czasu bo dlugo to trwa a do tego ból. Nie polecam, lepiej zainwestowac w kosmetyczke albo chociaz w plastry z woskiem :)

wyslalam fotki corka robila heh dokladniejsze wysle z wakacji :P moje dziecko nie ma do tego reki sorry ze w spodenkach mam metke ale zalozylam krotkie a te mialam pod reka

jedno z tylu z cllulitem :P byl wiekszy miesiac temu dziury okrutne brzuch mam plaski ale nie umiesniony -mam jeszcze 3 tyg przypominam ze mam 30 lat i dziecko pozdrawiam

daj znac czy doszly bo mam problemy z tym ipadem nie mam programu do obrobki i corka porobila zdj z twarza heh nie mialabym jak zamazac wysle po wakacjach maz mi porobi w bikini :P jakby byly widoczne siniaki na nogach---to sa te od masazera antycellulitowego musze to szybko opalic :P