Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kincioł

mieszkanie z chłopakiem

Polecane posty

Gość Kincioł
jasne nie mam co robić tylko klamać na forum gdzie nikt mnie nie zna.

Gość paranoja jest moja
allium To chyba średnio Ci wychodzi :). Kwietniulka Autorce nie jest ciężko podać powód, tylko nie chce go podawać, co mnie nie dziwi, bo co was to obchodzi. Nie może, to nie może. Berta- zajdziesz niedługo, nie bój nic :)

nie chce go podać , bo go nie zna , bo nigdy nie robiła badań w tym kierunku ,a to ma być swoisa zasloną dymną dla rodziców chłopaka : nic sie nie bójcie ,dziecka nie zrobimy " swoja drogą - rodzice chłopak wiedzę ,ze niby nie mozesz mieć dizeci ?

Gość no ludzie...
gruba_berta_34 ja ci moge powiedziec ze najlepiej o tym nie myslec tak miala moja znajoma tyle staran lekarze i nic az w koncu wyjechali razem z mezem na urlop zapomnieli o wszystkich klopotach i problemach i nawet nie wiedzac kiedy okazalo sie ze jest w ciazy tak jak ja ;)

Gość ble ble ble fujjjj
boshe nie macie już lepszych argumentów to się przyczepiłyście tego że nie może mieć dzieci.

Gość paranoja jest moja
allium A ty nadal pozujesz na wszechwiedzącą. Coraz gorzej ci idzie.

pewnie nie przeszkadza im, bo chłopaczek sobie znią pobryka a jak sie znudzi to oleje .

Gość Kincioł
allium: weź idź się bawić w detektywa w innym temacie.

Gość gruba_berta_34
no ludzie obyś się nie myliła bo ja właśnie na urlop niedługo wyjeżdżam ale tak się mną nie zajmujcie bo mnie kincioł zbije, ze to jej topik :-)

Gość gruba_berta_34
Kincioł czy Ty masz na imię Bronek i mieszkasz w Poznaniu?

swoją drogą co za czasy - dzieciak sobie umyśli ,ze będize udawał dorosłego , edzie prowadził życie , podejmował decyzje korzystał z praw i przywilejów - ale śwaidomości o tym ,ze to zachowanie dziecka już nie m . bo nie istnieją prawa bez obowiązków , decyzje bez konsekwencji , autonomiczność finansowa bez pomocy rodziców .... naprawdę jestem ciekawa czy ona powiedizała o swoich planach rodzicom i czy oni sie zgodzili czy tylko panna tak fantazjuje .

Gość paranoja jest moja
Kwietniulka Nie każdy facet jest taki, jak opisałaś. Pewnie miałaś po prostu pecha.

Gość gruba_berta_34
allium nie gorączkuj się tak bo to na pewno prowo :-) jak wszystko na tym forum głupim

Gość vdvb
po 1 po co Autorko pytasz o opinie skoro wiekszosc ludzi pisze Ci tutaj ze na zabawe w dom bedziesz miala jeszcze czas, a Ty nic sobie z tego nie robisz? po 2 jak sama pisalas, nikt Cie tu nie zna, wiec gdybys napisala czemu nie mozesz miec dziecka to by Ci to w niczym nie zaszkodzilo a nam udowodniloby ze mowisz prawde. ale nie mowisz prawy bo dziwne ze w wieku 18 lat wiesz ze nie bedziesz mogla miec dziecka....

Gość Kincioł
allium: ZEJDŹ JUŻ ZE MNIE. Skoro o czymś mówię to nie po to żeby ktoś podważał moją odpowiedź.

po prostu wiem jaka jest dzisiejsza młodzież. 18 lat to nie wiek na mieszkanie ze swoim 20letnim chłopcem za pieniążki rodzicow. w tym wieku nie ma powaznych związków.

Gość paranoja jest moja
vdbd ale cię ciekawość zżera, a tu nic od autorki nie wyciągniesz, hahah

dzieciaku , żebyty wiedizała ile takich jak ty " dobrze rokujących " panienek z przyszłośćią oglądam co miesiąć , żebyś posłuchała ich historii ... zrobisz co zechcesz , ale i konsekwencje i tak będą w końcu twoje .

Gość Kincioł
allium: i dobrze, ja odpowiem za swoje błędy a tobie już nic do tego.

Gość gruba_berta_34
Kincioł chciała tylko odpowiedzi na tak :-) tak kincioł to świetny pomysł brawooooooooo

no to juz masz odpowiedź kincioł. idź zamieszkaj ze swoim chłopczykiem, w domu połóż skarbonke swinke i niech ci mamusia i tatuś dają tam pieniążki na domek.

Gość vdvb
jaka ciekawość? mam w d... czemu to dziecko nie moze miec dzieci. jeszcze lepiej ze nie moze... przynajmniej dziecko nie bedzie mialo dziecka... bo szkoda byloby tego dziecka nr 2 koncze pisac bo zachowanie Autorki jest zalosne. ledwo pierwszy stanik kupila a juz sie wyprowadzac chce. oczywiscie za pieniazki rodzicow. wiesz co Autorko? zamieszkaj z nim. ale prosze Cie, wejdz na to forum miesiac po zamieszkaniu i napisz jak wyglada sytuacja. z przyjemnoscia napisze wtedy "a nie mowilam?"

Gość gruba_berta_34
a kwitniulka i allium to chyba nigdy nie wzięły grosza od rodziców. pogratulować tylko

jeszcze nie odpowiadasz za swoje błędy , jeszcze mieszkasz z rodzicami i jakby co zawsze mozęsz ogonek podwinąć i do nich uciec . Ale dorosły człowiek tak nie robi . A po czym pozanć twoja drosłość ? że masz 18 lat ? i chcesz mieszkać z chłopakiem ? to jest ta twoja dorosłość i odpowiedzialność ? Czemu tej dorosłości nie pokazasz w szkole , w planach na studia , w szuakniu pracy w na weekend , pomocy rodzicom w domu , dodatkowych zajęciach , ktore poszerzą twoje możliwości ?

Gość ech dzieci dzieci
i po co wam do dorosłego życia , myślisz że to taki rarytas samemu , że rodzice dadzą ci parę stówek i wam wystarczy ? ty nawet nie masz pojęcia o życiu czynsz, opłaty, życie , setki innych wydatków na codzień , kasa się rozchodzi jak woda , w domku mam wszystko , a samemu to trzeba myśleć czy dzisiaj zjeść chleb czy jutro , zobaczysz jak szybko ci dorosłe życie wyjdzie bokiem , ja wyprowadziłam się z domu jak miałam 25 lat, teraz mam 31 , i nadal nie potrafię tego ogarnąć , zarobić na rachunki to już cud, a życie , w marzeniach , nie jeżdzę na wakacje, odkładam wizyty u lekarzy, jedzenie kupuje tylko praktyczne i do najedzenia żadnych zbędnych wydatków zadnych slodyczy, pustego smieciowego żarcia, tylo to czym sie zapcha , powodzenia ci zycze ze wtym wieku dasz rade

Gość Kincioł
nie masz pojęcia jak idzie mi w szkole a na początku napisałam ze chcę iść na studia.Rodzicom pomagam. I nie musisz mnie oceniać.

nie ma niczego złego w pomocy rodziców dieciom , ale na wszystko jest czas . A teraz jest czas na szołę i zawód , pracę i " chodzenie " z chłopakiem a nie udawanie dorosłego życia za forsę rodziców tylko po to ,zeby za 3 mieiące sprowadzic sie znowu do domu .

Gość Kincioł
na prawo